Прескочи до съдържание

Дългосрочно паркиране в Истанбул....

Спас.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, elzbieta каза:

За колко време горе-долу извозват до летището?

Мен веднага ме закараха въпреки че не бързах. Бяхме двама - аз и още някакъв човек. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Интересува ме като разстояние, колко време отнема, по скоро. Има ли задръствания или нещо което да забави нещата? И после,  лесно ли се намира гишето където да подпечатате декларацията? Незнам, колко време да си отделя за цялата тази част с оставянето на колата и всичко покрай нея?

Публикувано:
преди 11 часа, elzbieta каза:

Интересува ме като разстояние, колко време отнема, по скоро. Има ли задръствания или нещо което да забави нещата? И после,  лесно ли се намира гишето където да подпечатате декларацията? Незнам, колко време да си отделя за цялата тази част с оставянето на колата и всичко покрай нея?

На мен ми отне 30 минути - от тръгването от паркинга до подпечатването на декларацията. Имайте предвид че декларацията ще ви я подпечатат само ако имате бордна карта. Така че ако отидете прекалено рано преди да е отворена регистрацията за полета едва ли е добра идея

• Харесвам 1
Публикувано:

Споделям и моя опит със споменатия горе AirPark - с 2 думи - доволна съм и няма от какво да се оплача. Преди 2 дни си взех колата от там, след като преседя 12 дни - 2280 лири или към 103 лв. по настоящия курс. Намира се на 10-ина минути от летището. Като оставихме колата, веднага ни закараха, не сме чакали.

Като се върнете, може да ползвате безплатния интернет на летището, за да им пишете в WhatsApp да дойдат да ви приберат. Вземат пътниците от ниво минус 2, до колона 14. Мястото ще ви го кажат и когато оставяте колата.  На предното стъкло на буса има табелка с логото на AirPark, по което ще го разпознаете, защото там спират и доста други бусчета.

П.С. Единственото, от което мога да се оплача, че на прибиране колата беше мръсна, все едно е седяла там половин година. Но това е бял кахър, който лесно се оправя 😉 

• Харесвам 7
Публикувано:

Да кажа и аз - оставих колата на 22.04 следобед и я взех днес 30.04 на обед - 1520 лири. Дойдоха да ме вземат 10-15 минути след като звъннах. Препоръчвам ги. 

Единствения проблем може би е че паркинга беше пълен. Чакаха 3 коли, едната влезе на моето място другите две ги върнаха. Изглеждаше ми че в горния край има свободни места но явно не е така. Системата им за резервации на сайта не работела, не правели в момента и резервации по телефона, само на място. Така разбрах от младежа на паркинга. 

• Харесвам 7
Публикувано:

Ебаси демокрацията, чета и благородно завиждам, сравнявайки сегашните екстри и дебелия от навремето, дето го...

Публикувано:

А как се плаща на  Airpark - може ли на място с карта?

И още един въпрос - какво се попълва в горната част на декларацията  където са пунктирите.

През ParkVia плащането е на сайта. Това означава ли , че резервацията е сигурна?

Публикувано:
преди 3 часа, Dora Popova каза:

А как се плаща на  Airpark - може ли на място с карта?

И още един въпрос - какво се попълва в горната част на декларацията  където са пунктирите.

През ParkVia плащането е на сайта. Това означава ли , че резервацията е сигурна?

Може и с карта ама нещо не им харесва този начин. 

Регистрационния номер на колата се пише и май за колко дни я оставяте. Аз обикновенно попълвам на гишето и митничаря ми казва къде какво да пиша

• Благодаря 1
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

И аз да напиша 2 думи за AirPark - лесно и бързо. Резервацията през ParkVia не ни взеха пари, изписа, че се заплаща на място. Не знам дали приемат карта, ние им дадохме едни изостанали ни турски лири. Заплаща се при вземането на колата, ключът си остава във вас. Английски език не говорят много. Много внимавайте при взиматено, защото в самия бус пише, че ще ви вземат от етаж 2, а в офиса пише -2. Реално е етаж -2, който се намира в паркинга. Можете да вземете и асансьорите отвън.

Декларация не попълвахме, не са ни я искали на Капитан Андреево. Стикер за колата не сме взимали, платихме каквото дължим на излизане на границата.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.