Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2022: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

преди 2 часа, Брани каза:

Ако народът така реши (дори и без да го знае ...), аз съм готов само мои снимки да влезнат в календара и да се повтарят четири пъти.

Според мен профилната ти 12 пъти ще е оптимален вариант 😄

• Смея се 8
Връзка към коментар
Преди 1 час, Mary каза:

Последни два дни за първото гласуване!

Възползвайте се да разгледате всички снимки и да отличите най-добрите във вашите очи.

А предлага ли се още услугата "ходене по домовете в помощ на потребителите."

За един приятел питам:

"Аз отказвам да пускам снимки по електронен път!  (като гледам как крашнаха такива гиганти като FB, IG и пр. ) 
Настоявам да дойде наживо магеланка-преброителка от комисията да ми премери и приеме снимките, разпечатал съм ги на качествена фотохартия във формат 50/30см!"

• Смея се 12
Връзка към коментар
Преди 1 час, ven62 каза:

А предлага ли се още услугата "ходене по домовете в помощ на потребителите."

За един приятел питам:

"Аз отказвам да пускам снимки по електронен път!  (като гледам как крашнаха такива гиганти като FB, IG и пр. ) 
Настоявам да дойде наживо магеланка-преброителка от комисията да ми премери и приеме снимките, разпечатал съм ги на качествена фотохартия във формат 50/30см!"

С рокля или без?

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, ven62 каза:

Настоявам да дойде наживо магеланка-преброителка от комисията да ми премери и приеме снимките,

Приема се само при наличие на пълен басейн с водка, че да блестят повече ... снимките! :laugh:

• Смея се 5
Връзка към коментар
Преди 1 час, Mary каза:

Приема се само при наличие на пълен басейн с водка, че да блестят повече ... снимките! :laugh:

Ей, модераторке, така както си цитирала, излиза, че аз съм го писал това. А аз, даже не съм си го и помислял.

Само да прочете VEni62 и ... kрай. Мъртъв съм!

Би ли се коригирала ... така ще имам някакъв шанс.

:biggrin::grin:

• Смея се 6
Връзка към коментар

След минута темата за гласуване ще бъде затворена.

Ще преброя гласовете и утре ще пусна анкетата за гласуване за окончателното избиране на снимките за календара.

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

Анкетата вече е готова. Снимките са повече от 72 - с еднакъв резултат са последните 4 влизащи снимки.

Избирайте внимателно, защото имате право само веднъж да попълните анкетата.

Можете да избирате колкото ви харесват снимки, най-вече тези, които искате да гледате по цял месец в календара.

Анкета за гласуване:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Гласувах за цели 28 снимки, значи календарът се очаква отново да е хубав! 🙂

Забелязвам, че гласуването свършва в петък вечер. Това ли е правилната дата? Очаквах събота някак си

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , marycap каза:

Гласувах за любимите ми 24 снимки, но имам съмнение, дали е успешно. Мога ли да разбера?

Ако вече не виждаш анкетата, предполагам е успешно. :smile:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 39 минути , ivailo_radev каза:

Четете хубаво и не оставяйте любопитството да надделее и да искате да видите резултатите 😄

Все пак съм кака на твоята "дърта вещица" и ми е позволено понякога да се съмнявам в правилността на действията си.😜

Връзка към коментар
преди 23 минути , marycap каза:

Все пак съм кака на твоята "дърта вещица" и ми е позволено понякога да се съмнявам в правилността на действията си.😜

Аз в случая визирах себе си 😄 😄 😄 Избрах 7 снимки, дадох гласуване и викам: Я чакай да видя как се движат и после ще добавя други. Еми видях 😄

• Шок 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 21 минути , ivailo_radev каза:

и викам: Я чакай да видя как се движат и после ще добавя други. Еми видях 😄

Ако се чудиш, как се движат снимките на @Брани , те ще направят хиперпространствен скок и ще се появят направо в календарите, както им се полага по право 😉

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 27 минути , ivailo_radev каза:

Аз в случая визирах себе си 😄 😄 😄 Избрах 7 снимки, дадох гласуване и викам: Я чакай да видя как се движат и после ще добавя други. Еми видях 😄

Хората цели псевдоними са си сложили във форума по тази бърза процедура, не се притеснявай

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 35 минути , ivailo_radev каза:

Ама от първата ли започна или от последната? 

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 33 минути , master_of_germs каза:

Ако се чудиш, как се движат снимките на @Брани , те ще направят хиперпространствен скок и ще се появят направо в календарите, както им се полага по право 😉

Ако не спечеля, обмислям да напусна форума!

• Шок 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 1 минута , Mary каза:

Ако има пропуснали - сега е моментът да гласуват!

Значи, когато настане революцията и сформираме партизанска, пардон - магеланска! чета, ще те предложа на командира да слезеш от Балкана, ъ-ъ, от самолета, де,... и да разпращаш позиви 😉

• Смея се 4
Връзка към коментар
На 17.10.2021 г. в 21:21, Gentleman Basta каза:

Хората цели псевдоними са си сложили във форума по тази бърза процедура, не се притеснявай

Ще ти издам една тайна - имаш право на една смяна! :grin:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 28 минути , master_of_germs каза:

Значи, когато настане революцията и сформираме партизанска, пардон - магеланска! чета, ще те предложа на командира да слезеш от Балкана, ъ-ъ, от самолета, де,... и да разпращаш позиви 😉

Master, ти нещо не си в час. След абдикацията тя е командира.:wink:

• Шок 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.