Популярно мнение Mary Публикувано: 26 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 С голяма тъга съобщавам, че AlexandraKo вече не е сред нас! След кратко боледуване преди няколко дни е починала. Тя е един от най-пъстрите ни и ерудирани участници в Магеланци. С блестящи познания в много посоки, с остър ум и щедро сърце! Нека си спомним с добро за нея и да я запазим в спомените си все така цветна и пъстра. Изказвам най-искрени съболезнования на близките ѝ! Да почива в мир! 1 142 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Трудно ми е да повярвам.... Съболезнования на семейството и. 4 Връзка към коментар
mariya* Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Искрени съболезнования на близките ѝ! Това е загуба и за всички магеланци. Аз с удоволствие и интерес следях пътуванията ѝ! 4 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Светла й памет. Прекрасен човек,с удоволствие следях и четях всичко от нея. Поклон! 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Ужасна новина. Преди седмица си писахме 😢. Светъл път Валерия ! 2 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Не мога да повярвам... Най-искрените ми съболезнования на близките й. Почивай в мир, Алекс! 3 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много, много жалко. Беше една от най-позитивните магеланки, винаги в отлично настроение, винаги готова да помогне със съвет или идея. Почивай в мир, Алекс! Ще ни липсваш на всички магеланци! Моите съболезнования за близките. 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Ужас! Точно миналата неделя си говорихме за нейния следващ трип до Тайланд... Невероятен човек и професионалист! Почивай в мир! 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Моите съболезнования. И аз не мога да повярвам, миналия вторник и сряда си разменяхме с нея лични съобщения.. 3 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Съжалявам, искрено съжалявам да прочета това. Беше удоволствие да следя всичко написано тук във форума от нея. Ще липсва на всички. Съболезнования ! Да почива в мир! 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много съжалявам! Толкова тъжна новина! Ще ми липсва много! Почивай в мир, Валерия! 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много е тъжно, когато си отиват такива хора! Мир на праха й! Светла и памет! 7 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Колко жалко... Беше човек с невероятен вкус към живота. Съжалявам много. Поне си носеше новите дрехи.... 12 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 И аз се чудех днес защо я няма във форума.Голяма пловдивчанка. 5 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Немога да повярвам!Съболезнования на цялото и семейтво!Почивай в мир! 2 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Тъжно много 😞 Почивай в мир Алекс! Съболезнования ! 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Форумът няма да бъде същият! Светла и памет! 7 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Искрено се наслаждаваше на живота и оставя нещо след себе си. Нека почива в мир ! 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Не мога да повярвам! Загубихме прекрасен човек и верен приятел! Съболезнования на всички, които я познаваха и обичаха! Светът няма да бъде същият без теб! Ще ни липсваш! Нека пътя ти бъде светъл! Почивай в мир, Валерия! 7 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Ще си сипя още една чаша вино в нейна чест! Дано да обогати поне толкова и следващото място, на което отиде! Поклон за всяка искрица щастие, което е изпитала, споделила и доставила! 10 Връзка към коментар
tanil1965 Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Беше и ще бъде пример и вдъхновение. Светла и памет! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Ужасна новина! Преди има-няма седмица си писах с нея и в онзи момент всичко изглеждаше толкова нормално. Нямах удоволствието да я познавам лично, но онлайн впечатлението ми от нея беше повече от прекрасно. Изглеждаше като чудесен човек, който знае как да живее, и липсата й определено ще се усети. Изключително много се натъжих... Моите искрени съболезнования на нейните близки. Дано да е на едно по-добро място. Поклон и светла й памет. 8 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Почивай в мир,Валерия! Съболезнования на близките. 2 Връзка към коментар
jul Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 В шок съм... Тя пишеше с добро настроение и чувство за хумор преди седмица най-много. Внезапно ли е станало? Така и не се запознахме лично, за съжаление. Ще липсва с колорита си със сигурност, дано е на по-добро място... 5 Връзка към коментар
tany Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Съжалявам, толкова съжалявам...че не осъществихме това което бяхме намислили, че няма вече да пием с нея коктейли по Главната на Пловдив, че я няма - тя беше един от най-широко скроените и позитивни хора, които познавам! Съболезнования на близките и приятелите. Светъл път нагоре! 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега