oli_mali Публикувано: 23 декември, 2021 Сподели Публикувано: 23 декември, 2021 Така неусетно минаха 3 месеца без @AlexandraKo. В навечерието на едни от най-ярките християнски празници нека спомените за един добър човек ни бъдат вдъхновение занапред. Светлина по пътя й да бъде! 33 6 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 23 декември, 2021 Сподели Публикувано: 23 декември, 2021 преди 2 минути , oli_mali каза: Така неусетно минаха 3 месеца без @AlexandraKo. В навечерието на едни от най-ярките християнски празници нека спомените за един добър човек ни бъдат вдъхновение занапред. Светлина по пътя й да бъде! Светла и' памет! 10 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 23 декември, 2021 Сподели Публикувано: 23 декември, 2021 Винаги ще ни липсва. 17 1 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 12 януари, 2022 Сподели Публикувано: 12 януари, 2022 Почивай в мир Вал ! Напоследък често се сещах за теб и незнам какво ме накара да проверя защо не пишеш във Форума, когато попаднах на тази новина 😞 Ще ми липсваш много! Съжалявам, че не можах да се обадя, когато бях в България. Било е малко преди да си тръгнеш....😭 20 Връзка към коментар
shnuky Публикувано: 14 януари, 2022 Сподели Публикувано: 14 януари, 2022 OMG..... Колко тъжно... Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 18 януари, 2022 Сподели Публикувано: 18 януари, 2022 Миналия месец си бях в Пловдив, и на нашата улица видях некролог. Майка ми ми каза, Валерия (съседка на 20 метра на същата улица и колежка на дядо ми) е починала. Сега виждам и правя връзката 2 и 2. Сигурно е знаела кой съм, без да се усетя аз. Тя ме знаеше от дете, нека е светъл пътят и. 29 1 Връзка към коментар
Популярно мнение oli_mali Публикувано: 23 юни, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Днес се навършват 9 месеца без @AlexandraKo. Сигурен съм, че не спира да пътува. Светла й памет! 68 1 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Много често се сещам за нея, и задължително като гледам "Стани богат". Само си я представям как щеше да отговаря на всички въпроси правилно. 21 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 преди 2 минути , rdd каза: Много често се сещам за нея, и задължително като гледам "Стани богат". Само си я представям как щеше да отговаря на всички въпроси правилно. И аз така. А и тука по разни теми отново срещам нейни мнения (някои четени преди, други не) и често се случва да лайквам някое. Да ме пита човек защо го правя... 23 Връзка към коментар
gini Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Светла ѝ памет! Не е същото без нея. 11 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Последните години не бях активна във форума и дори не съм разбрала 😞 Светла и памет. Винаги черпих идеи и съвети от нейните коментари. Беше споменала един хотел в Сицилия, който така и не посетихме. Някой ден...в нейна чест. Стана ми искрено мъчно, макар че не я познавах. Да почива в мир. 13 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Усеща се липсата й… много… 😢 Светло да й е! 21 Връзка към коментар
zon Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Когато се разхождам из Антверпен си мисля за нея и ми става хем много хубаво, хем много мъчно. 💗 18 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Много ми липсва! Като прочета нещо за Сицилия и веднага се сещам за нея.И за Аликанте, е за Тенерифе, и за Корсика... толкова вдъхновяващ и светъл човек! 30 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Днес изпитах разнопосочни чувства, когато една магеланка писа в нейната миналогодишна тема за Корсика. Стана ми мило за благодарностите и топлите думи към нея. После се зачетох нагоре и …🥹 от емоцията, с която споделяше пътуванията си. Остави следа ❤️💫 22 Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 Аз не пиша много в този форум, но всеки дни го посещавам и рано сутрин прочитам мнения по различни теми. По- ранобудна от мен беше тази Дама през зимата на 2020 и 2021. Посещавам в нейна чест, когато ми се отвори възможност места описани от нея. Ето снимка на последния хотел Rove,който беше описала 2021 на плажа Ла Мер в Дубай. Снимката е от януари 2022. От нея съм си взела няколко добри маниера- малки подаръчета по време на път, подаръци по Коледа за широк кръг колеги, познати и приятели. Благодаря й и сега за цветнити пътеписи. 24 3 Връзка към коментар
Izabela Публикувано: 23 юни, 2022 Сподели Публикувано: 23 юни, 2022 И аз често се сещам за нея! Липсват ми коментарите, написани с много емоция и самоирония! Манджите сготвени "набръжко", чашата бяло вино със замразени зрънца бяло грозде/ взех от нея тази идея/, оригиналните тоалети за пътешествия и веселото настроение, с което пишеше във форума! Но най-много съжалявам, че не се запознах с нея на живо! Видях я в един Мол, където си разглеждаше нещо, познах я и ми се искаше да се запозная с нея, но ми беше неудобно някак си да нарушавам личното и пространство....Сега съжалявам, но вече е късно! От тогава съм си казала, че нищо не трябва да ме спира, ако наистина искам да го направя, защото втори шанс често няма! Да почива мир! Написаното остава и винаги, когато прочета нещо от нея, написано в старите теми я споменавам с много топли чувства! 41 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 24 юни, 2022 Сподели Публикувано: 24 юни, 2022 преди 22 часа, Izabela каза: Видях я в един Мол, където си разглеждаше нещо, познах я и ми се искаше да се запозная с нея, но ми беше неудобно някак си да нарушавам личното и пространство....Сега съжалявам, но вече е късно! От тогава съм си казала, че нищо не трябва да ме спира, ако наистина искам да го направя, защото втори шанс често няма Със сигурност щеше да се зарадва!Тя беше много широко скроен човек! Не мисля,че лекото навлизане в личното пространство е някаква голяма грешка.Напротив,обичащите и обичани хора,а тя беше точно такава,никога не се сърдят на искрената обич и възхищение.Защото е доказателство за техния принос в различните сфери на живота.И най-вече чисто човешки.Обратно-бедните емоционално се чудят на такива чувства,защото никога не са ги изпитвали.Запомнила съм от @AlexandraKo,че всячески трябва да отбягвам подобни личности.Да се наслаждавам на момента-тук и сега,да слагам в изстуденото бяло вино гроздови зърна,да нося рокли-това го правя от четири годишна,навсякъде да казвам,че съм българка и да подарявам дребни български сувенирчета в чужбина.Тоест,на всичко това съм научена вкъщи,но е чудесно,че тя създаваше точно домашен уют във форума. Съжалявам,че не можах да се запозная с нея на живо.Но в сърцето ми има специално кътче за нея.Усмивката,доброжелателността,финото чувство за хумор,самоиронията и готовността да помогне,ще се помнят винаги. Поклон пред светлата и памет! 26 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 юни, 2022 Сподели Публикувано: 24 юни, 2022 На 23.06.2022 г. в 12:02, oli_mali каза: Днес се навършват 9 месеца без @AlexandraKo. Сигурен съм, че не спира да пътува. Светла й памет! Светла и памет! Липсва на всички! Улавям се как се питам какво тя би казала или направила в определена ситуация. Преглеждам пътеписите и репортажите и, и имам чувство, че е с нас. Ако знаеш точната дата, нека спазим традицията и я почетем! Предлагам да се съберем през септември в Пловдив, да изпием по чаша Просеко, в нейна памет, да я споменем с добро! Аз имах тази идея за май, но бях извън страната. Примерно в събота или неделя в едно заведение, което тя харесваше. Не си спомням името му, но @tany ще го кажe. 17 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 24 юни, 2022 Сподели Публикувано: 24 юни, 2022 На 99% съм сигурен, че датата е 23 септември, а заведението предполагам е Хемингуей. 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 юни, 2022 Сподели Публикувано: 24 юни, 2022 преди 9 минути , oli_mali каза: На 99% съм сигурен, че датата е 23 септември, а заведението предполагам е Хемингуей. Мисля, че беше нещо с А, но не съм сигурна. Точно срещу него бяха големите великденски яйца. Там ни беше срещата с Валерия по Великден миналата година. Пазя си подареното от нея рисувано яйце. Не съм допускала, че няма да се видим повече. Какво нещо е животът! Тя беше изпълнена с енергия и планове! 10 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 28 юли, 2022 Сподели Публикувано: 28 юли, 2022 От два дена отново съм във форума... не бях влизала повече от година /причини много, включително и здравословни/ и нещо или някой ми липсваше... И едва сега научавам за голямата загуба! Почивай в мир Валерия! Ти беше една вселена от знания, опит и енергия за този форум! Твоите увлекателни писания и красиви снимки ме вдъхновиха за някои от най-хубавите ми пътувания... Думите са малко, за да опиша това, което чувствам в момента. Надявам се да си на по-добро място! Поклон! 32 Връзка към коментар
Популярно мнение Дани Магелани Публикувано: 15 август, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 август, 2022 Днес щеше да празнува поредния си рожден ден на избрано очарователно място и да ни изпраща репортажите си. Помним те с добро! 53 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 23 септември, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември, 2022 Една година без @AlexandraKo. Да си спомним и днес за нея. Почивай в мир Валерия. 54 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега