Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 14 часа, Боби Божинов каза:

А за Бали от Airalo ли да взема eSIM или от друг сайт и кой е проверен. Също така ми е необходимо да предлага и тетъринг (хотсрот споделяне) 

Ние сме ползвали само на Airalo и сме доволни. Възможно е да има и доставчик с по-добри цени, но не мога да дам съвет. Тетъринг опцията си е от твоя телефон. Ти не наемаш "бисквитка", с която да могат да те ограничат колко устройства могат да се закачат. Купуваш SIM карта, пускаш си интернет на телефона и от него го споделяш с когото си искаш. 

Ето ти цените за Индонезия, като сам можеш да прецениш колко и дали те устройва:

image.png

Когато ние купувахме нашия пакет, проверихме пакетите за държавите, които ни интересуваха (в които щяхме да пътуваме през следващите 365 дни) и се оказа по-изгодно да си купим пакет World за 124 държави за цяла година, така че проверете и това.

• Харесвам 3
Публикувано:

Само да спомена, виждал съм тетъринга да е забранен от оператора, примерно най-евтините предплатени планове в Щатите (май T-Mobile беше). На малко по-скъп план е разрешен.

Трябва да е написано, разбира се, при Airalo май няма такова нещо.

• Харесвам 2
Публикувано:
On 7/10/2024 at 5:29 PM, Боби Божинов said:

Здравейте! 

Предстои ми пътуване до Бали. E-sim ли да ползвам (и от кой) или физическа карта на място? А и за 15 дни колко GB биха били достатъчни при разумно потребление? 

Благодаря! 

Както и други казаха, местна карта винаги ще е по-евтина. В случаят е доста по-изгодна и като цена и като данни които получаваш.
Има го и момента с удобството да имаш нет веднага и да не се занимаваш да активираш карти. Ако кацате в нормално време и магазините на летището ще са отворени, за да си вземете директно карта - аз бих взел от там.
Искарвал съм и по няколко седмици с карта само с 4ГБ, но някой път е леко досадно, чакам някъде нещо и вместо да взема да си разцъквам по телефона нещо да минава времето, се ограничаваш, че да имам достатъчно нет за цялото пътуване. Като цяло държа да имам нет за навигация, бързи проучвания на място и преводача.

https://www.traveltomtom.net/destinations/asia/indonesia/best-indonesian-sim-card-for-tourist

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Дани Магелани
Публикувано:
преди 8 часа, Branko каза:

Добро промо

IMG_0713.jpeg

Добро е. Но при мен така и не тръгна в САЩ. А на всяко друго място си работеше.  Интересувам се дали някой е успял да подкара  FlexiRoam в САЩ? Искам да разбера дали проблемът е в мен или в тях. 

Жанета Иванова
Публикувано:

Някой запознат с Benesim? Уж платих за 1 GB за Азербайджан прие плащане, но ми изписва ,че още нямам sim? За първи път ще ползвам e sim и не ми е много ясно... Имейл ли ще получа с код или пък друго? Ще съм благодарна за насоки😊

Публикувано:
преди 31 минути , Жанета Иванова каза:

Някой запознат с Benesim? Уж платих за 1 GB за Азербайджан прие плащане, но ми изписва ,че още нямам sim? За първи път ще ползвам e sim и не ми е много ясно... Имейл ли ще получа с код или пък друго? Ще съм благодарна за насоки😊

Сканира се QR кода на купения еСим план от имейла, който ще ти изпратят.

След това може да наложи да се създаде APN ръчно с име: BNESIM, след това APN: globaldata.

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Да ви предупредя да си гледате добре кои държави се покриват в  абонаментите на BNE. Това че една държава е била включена, не означава, че на по-късен етап не може да бъде изключена.

От доста време ползвам европейския план на BNE. Днес кацнах в Полша и интернет йок. Добрах се до WiFi в хотела и се свързах със съпорта, за да ми съобщят, че всички е точно. Проблемът е, че Полша не е включена в пакета. Явно, тя не е в Европа поради някаква причина. Попитах ги дали мога да си доплатя, за да ми я включат и нея, но ме отрязаха. Трябвало направо да се купи нов план за Полша.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте,

Тъй като ми предстои пътуване до Перу се чудя дали да продължа да си ползвам Airalo, както досега съм правила или може да препоръчате нещо по-добро за тези ширини?

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Подарявам ваучер за eSIM с 3GB интернет за една дестинация по-избор или за регион(голяямо предимство)! Да се провери хубаво кои страни покрива региона. Срокът на валидност на пакета е 30 дни след активация и трябва да се активира до 22.09.2024г.!

Първият писал в темата го получава!

Това е ми подарък от NordVPN и е тяхна услуга. Казва се Saily и изглежда е нова(от март месец тази година).

Gd2ssum.jpeg

Ето пример и за регион:

QHTvsji.jpeg

Или примерно един Южен Судан...

1506×780 jpeg
166,5 kB

UtjpAGe.jpeg

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, desislavna каза:

Изненадвам се, че съм първа и благодаря 

Готово.

преди 3 часа, neuromancer каза:

Ако се абонирам за NordVPN през Revolut дали ще ми даде?

Благодарение на Revolut се сдобих безплатно с 2 годишен абонамент за NordVPN(писах в темата за Revolut) от април тази година, обаче за тази оферта за eSIM май няма да стане към този момент. В имейла има линк и в него се вижда датa ....&utm_campaign=V-Campaign_xSell_Saily24Aug_3GB&destination=Country         

Точно тогава получих имейла. Явно има някаква кампания. Ако така и така имаш Premium, активирай NordVPN, пък каквото стане. Може да има последваща кампания и отново да пратят на новите.

• 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Останах много доволен от eSIM опцията, която предлага Wizz Air в партньорство с Breeze Sim. Само срещу €6.50 си купих пакет 3 GB интернет за Мароко, който беше валиден 30 дни. Работеше безотказно навсякъде, а инсталацията беше супер лесна. Airalo, Revolut и прочие имаха минимум двойна (понякога дори тройна) цена за същото.

https://wizz.breezesim.com/

• Харесвам 16
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Останах много доволен от eSIM опцията, която предлага Wizz Air в партньорство с Breeze Sim. Само срещу €6.50 си купих пакет 3 GB интернет за Мароко, който беше валиден 30 дни. Работеше безотказно навсякъде, а инсталацията беше супер лесна. Airalo, Revolut и прочие имаха минимум двойна (понякога дори тройна) цена за същото.

https://wizz.breezesim.com/

Подкрепям с 2 ръце. Миналата седмица ги използвахме в Турция, където също работеха безотказно, използваха мрежата на Turk Telecom и бяха със сигурност по-евтини от Airalo, Nomad и т.н. Също така, ако някой реши да ги използва, препоръчвам закупуването на пакети директно през официалния сайт на Breeze, а не през платформата на Wizz и използването на промо кодове, които сравнително лесно се намират.

https://breezesim.com/

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Минавам да похваля и BNESIM с техните цени. Ползвах я в Южна Корея. Като цяло работи добре за навигация и социални мрежи, имах проблем с прехвърляне на снимки по Viber. Инсталацията е като на Airalo. 

• Харесвам 6
Публикувано:
На 29.08.2024 г. в 15:14, Patrick K каза:

Това е ми подарък от NordVPN и е тяхна услуга. Казва се Saily и изглежда е нова(от март месец тази година).

Да дам отчет за Saily - инсталирах приложението, придобих глобален пакет за близкия изток и северна Африка за без пари, благодарение на @Patrick K

Всичко беше наред. Не съм имала проблеми и използвах голяма част от данните от 3G-вия пакет. Имах чудесно покритие и скорост.

Отново благодаря за жеста!

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.