Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2021

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 часа, Eti* каза:

@jul, много серадвам, че съм те зарадвала! Това е целта на цялото размяна - да успеем да усмихнем човека от среща. Най-заспалото джудже ти се падна, но заради лимончело беше целият зор. Книгата и термомочашата още в началото на размяната ги купих, но като запланувах италианското ходене, от което се върнах в неделя, си казах, че останала част от подаръка, включително и картичката ще са неаполитански.  А опаковката беше цяло приключение - на две места съм ходила снощи, защото първата не ми хареса и в Еконт, като го стречираха, ми се дорева направо😀

@Eti* веднага поех щафетата с лимончелото - купих билети за Бари за след 10 дни /за Неапол не ме устройваха полетите, но предполагам, че пак се брои/ 😀 Едва ме нави 😀 

• Харесвам 1
  • Браво 13
Публикувано:
преди 14 часа, crazyhorse каза:

С малко закъснение да се похваля и аз! 

Получих кашон с прекрасни подаръци от @MayaS

След разопаковането на кашона, започнаха да се появяват един по един подаръците...

Любимите ми бонбони! 

IMG_20211126_125403.jpg.9415fb871be31932bb2e37b219ca5315.jpg

Ретро мелничка за черен пипер,следвана от юбилейна бутилка водка Финландия... IMG_20211126_125504.jpg.46544fef5e9b8c39458e06d8ab55c4f8.jpg

Книга от(може би) първия Магеланец Симеон Идакиев... 16396028176051875540301830676394.jpg.06c5617f6183e45e920ee6dd565842b4.jpg

И всичко това придружено с чудесни коледни торбичка и картичка... IMG_20211126_125328.jpg.9a1589f65db3295214627f4e146724fd.jpg

И за капак-пожеланието, изписано на картичката! 16396022332446121705193639629999.jpg.0f2ee490f3a0911325b6166879de3e13.jpg

Благодаря за подаръка ти@MayaS, благодаря и на теб @Mary за енергията, която влагаш, за да съществува тази най-прекрасна тема! 

Весело изкарване на празниците на всички Магеланци! 

IMG_20211126_125420.jpg

Радвам се, че са ти харесали подаръците. Мелничката е специално купувана за коледен подарък за магеланец, тази година от пътуването ни в Турция. Още веднъж бъдете здрави ти и цялото ти семейство.

• Харесвам 9
  • Браво 4
Публикувано:

Да кажа само, че на @zvezda9001 бисквитите и соленките свършиха 🤷‍♀️

Хем ги скрих и от колеги и от мъж ( само за проба му дадох на мъжа, ..... да знае че жена му е с връзки 😉

• Смея се 15
Публикувано:
преди 17 часа, saved_ каза:

Ехооо!

Има ли някой тук?

Че имам да се хваля с най-големия и щедър подарък, който @EliNik ми подготви. Благодаря ти, че така си помислила подаръка, че да има за всички от семейството ми. 🤗 Има толкова много неща, че незнам откъде да започна...

Имам си:

- книга с интересни забележителности от всички държави в света

- вино (не разбирам от алкохолни напитки, че вкъщи никой не пие, но все ще влезе в употреба)

- магнитче от Севиля (където не съм била и се надявам скоро да се добера до там)

- бонбони Bayadera - произведени в Хърватска и се водят, че са били и все още са най-добрите на територията на бивша Югославия

- цяла голяма кутия с много сладкории за децата - 4-5 шоколада, какао на прах и други, Ммммм

- красива коледна украса

-картичка и лично послание

Ами май е това. Отново много ти благодаря @EliNik. Подаръкът е чудесен! Желая ти и на теб весело изкарване на празниците

20211215_174323.jpg.dda495af49de4d83a42a1b2c9872fae0.jpg

20211215_174504.jpg

20211215_174622.jpg

20211215_175546.jpg

Моля! Удоволствието е изцяло мое! Избирането, подготовката, опаковането, изпращането, получаването, тази “Коледна размяна на подръци” ме зареди с много приятни емоции. 

Светли и весели празници, пожелавам на всички Магеланци!!!

Много щастие, незабравими пътешествия и през 2022год. да посрещнем края на тази пандемия, да забравим за ограничения, карантини и целият този стрес и неизвестност преди всяко пътуване. 

• Харесвам 13
  • Браво 4
Публикувано:
преди 21 часа, muchachote каза:

Добра вечер, магеланци. Ето че дойде и моят ред да се похваля и покажа коледния си подарък, дошъл от @sun4e. След кажи- речи една седмица престой в офиса на Еконт /защото не ми пуснаха sms/, днес успях да долетя от летището /близо до което ми е работата/ в офиса на Еконт точно в 17:55, тоест преди да затворят. Чакаше ме този коледен куб: 

А в него имаше:

тританова бутилка, швейцарско ножче, коледна камбанка, бонбони Lindt и, разбира се, коледна катичка. Тритановата бутилка и ножчето моментално отиват в планинарската ми раница и гарантирам, че в най- най- скоро време ще бъдат пуснати в експлоатация. Бонбонките ще ги изхрускаме на Коледа, а коледната камбанка ще я закача отпред на вратата в събота. Много ми се иска да вярвам, че добрите ми съседи👿 отсреща, с интелектуално развитие от времената на динозаврите,  няма да  откраднат и тази😟 /има хора и за тая работа, колкото и да не е за вярване!/ Много ти благодаря @sun4e ! За малко да минат като подарък за моя ЧРД, вместо за Коледа. Пожелавам ти и аз Весела Коледа, семеен уют и хиляди сбъднати желания през следващата 2222! :santa2:

20211215_182536.jpg

20211215_183116.jpg

Радвам се, че подаръка вече е при теб и искрено се надявам да съм ти донесла коледно настроение  и всичко да ти влезе в употреба 🙂 Весели празници и на теб, щастлив рожден ден иии нека и твоята 2222 г. сбъдне мечтите ти 😀 🎄

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:

ebdaa7655a4df0372fa04039ad4e20be.gif

Официлно съобщавам - в първия ден след последия срок за получаване на подаръците, че всички са изпратени!

Няколко човека все още не са ги получили, но и това ще стане до 1-2 дни.

Последен за получаване по предварителна информация ще е лично предаден подарък в началото на другата седмица.

От вече получените, двама ще отворят подаръците си на Коледа и съответно ще ни ги покажат тогава.

• Харесвам 10
  • Благодаря 3
  • Браво 19
Публикувано:
преди 4 часа, MayaS каза:

Мелничката е специално купувана за коледен подарък за магеланец, тази година от пътуването ни в Турция.

Колко хубаво!

• Харесвам 5
Публикувано:

Магеланските джуджета 

са смела и задружна чета.

Мисията изпълниха

и чорапчета напълниха.

Коледа наближава 

и душите сгрява.

Снежанка заслужава

прегръдка най-голяма

усърдна и сърдечна

с усмивка мила вечна!

Тя всички нас събира

традицията не спира.

Да се хванем за ръце

да си пожелаем от сърце

здраве и късмет,любов и берекет.

Да има мир и разбирателство

и искрено приятелство.

С мечти и вяра все напред

и пътешествия безчет.

jungfraujoch Ви поздравява

и малка песничка запява.

Весела Коледа и успешна нова 2022 година!

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 19
Публикувано:

Минавам и аз най-накрая да се отчета, че най-много си разбраха от моето ежедневно мрънкаме, че моят подарък го няма все още - мъжът ми и @zvezda9001 😄 Не знам защо, но си мислех, че моят подарък ще е от @Beatrice хахха ама добро заблуждение, те няколко човека са ми гледали профила през различни интервали, но накрая му хванах цаката, след като преди няколко страници @Mary обяви, кой още не е изпратил своят подарък 😊 и така след вчерашните сметки останаха трима, а и още преди това вече бях убедена, че моят Дядо Коледа ще е @crazyhorse е ще видите, дали съм познала малко по-надолу 🤔 

Сега да представя какво ми се случи днес, знам че смс-ите пристигнат след 9ч. и докато работя си чакам аз заветния сигнал на телефона и изведнъж бам светва и тъкмо се радвам, че е подаръкът, но уви нещо друго, после се жалвам на мъжа, че и днес явно няма да е, но след 10-15 минутки идва нов смс, и та дааааа вече бях сигурна, че е подаръкът и да, бях права 😊 След това броя минутите до обяд и както беше лошо времето стана време и хукнах с чадъра, отивам в офиса и там започва едно чудене що е то? Момичето там ме пита какво чакате, викам предполагам е кашонче, не знам и отговорих.. обажда се нейният колега и посочва ей там е, подарък е и лицето ми грейна като коледна елха като видях кашончето. Взех го аз, но нямах много време да оглеждам, само го размърдах, но не се чуваше нещо да мърда, та бързо бързо и вкъщи.

Прибирам се аз, сложих го на земята и започнах да му правя фотосесия, ето малко да добиете представа: 

IMG_20211216_123155.jpg.b353912255f84fe56a9c664df3306f47.jpg

IMG_20211216_123406.jpg.1725f91e6f673e53ecd36b3aaed28b4b.jpg

Затворих очи и премахнах пукащите балончета и та даааа, всичко блесна

IMG_20211216_123417.jpg.4824f189cf9f840999cfc54d01201ef2.jpg

Първата ми работа беше да видя картичката, 1,2,3 и та дааа, беше подписана с мили пожелания от @crazyhorse 

След това си открих вътре: 

- комплект кафе и чаша, тъкмо навреме, преди два дена си купих едни ликьори за кафе;

- любими шоколадови сладости, които бях на косъм да унищожа преди да ви ги покажа, ама се запрях, както и бисквитки хугаренас;

- прекрасна подложка за чаша от Санкт Петербург;

- пътеводител за Париж;

- иии не на последно място дървена декорация - шейна и звезда за елхата 😊 

Ето да се любувате и вие, като мен: 

IMG_20211216_174600.jpg.e38d8e0b22a0af54076ee211c7ebad00.jpg

@crazyhorse много ти благодаря за прекрасните подаръци! Накара ме да се усмихна и радвам като малко дете! Емоцията и тръпката, която изпитах докато чакам и отварям подаръка е несравнима. Пожелавам ти прекрасни и вълшебни предстоящи празници и много сбъднати мечти! 

А на неуморната Снежанка, да продължава да е все толкова мила, добра и търпелива и занапред! Без нея и всички вас, тези емоции нямаше да ги има! 😊

• Харесвам 21
  • Браво 11
Публикувано:

Дзън-дзън! Телефонът ме извести да бързам към Спиди, защото си знаех, че нещо хубаво ме очаква там. Бегом обратно- и под елхата се нареждат първите ми коледни подаръци: "101 отбивки в София", " Моята Олимпиада", шоколад "Тоблерон" ( ах, този Матерхорн!😉), VIP- карта за оптики и кърпичка за очила в метална кутийка. Благодаря, @sndos, за празничното настроение, което ми изпрати! Весела Коледа и щастлива Нова година!

Благодаря, @Mary, че създаваш този приказен свят!

20211216_173646.jpg

20211216_191443.jpg

20211216_191506.jpg

DSC01956.JPG

DSC01957.JPG

• Харесвам 23
  • Браво 9
Публикувано:
преди 4 часа, funny каза:

Да кажа само, че на @zvezda9001 бисквитите и соленките свършиха 🤷‍♀️

Хем ги скрих и от колеги и от мъж ( само за проба му дадох на мъжа, ..... да знае че жена му е с връзки 😉

Ох как ми се доядоха солнекиии, аз кусах само една 😄 утре веднага ще забъркааам!

П.С. @funny май ще чакаш до другата година, ако някой не се смили 😛

А пуканките как са 😄

преди 45 минути , D_Ivanova каза:

Минавам и аз най-накрая да се отчета, че най-много си разбраха от моето ежедневно мрънкаме, че моят подарък го няма все още - мъжът ми и @zvezda9001 😄 Не знам защо, но си мислех, че моят подарък ще е от @Beatrice хахха ама добро заблуждение, те няколко човека са ми гледали профила през различни интервали, но накрая му хванах цаката, след като преди няколко страници @Mary обяви, кой още не е изпратил своят подарък 😊 и така след вчерашните сметки останаха трима, а и още преди това вече бях убедена, че моят Дядо Коледа ще е @crazyhorse е ще видите, дали съм познала малко по-надолу 🤔 

Сега да представя какво ми се случи днес, знам че смс-ите пристигнат след 9ч. и докато работя си чакам аз заветния сигнал на телефона и изведнъж бам светва и тъкмо се радвам, че е подаръкът, но уви нещо друго, после се жалвам на мъжа, че и днес явно няма да е, но след 10-15 минутки идва нов смс, и та дааааа вече бях сигурна, че е подаръкът и да, бях права 😊 След това броя минутите до обяд и както беше лошо времето стана време и хукнах с чадъра, отивам в офиса и там започва едно чудене що е то? Момичето там ме пита какво чакате, викам предполагам е кашонче, не знам и отговорих.. обажда се нейният колега и посочва ей там е, подарък е и лицето ми грейна като коледна елха като видях кашончето. Взех го аз, но нямах много време да оглеждам, само го размърдах, но не се чуваше нещо да мърда, та бързо бързо и вкъщи.

Прибирам се аз, сложих го на земята и започнах да му правя фотосесия, ето малко да добиете представа: 

IMG_20211216_123155.jpg.b353912255f84fe56a9c664df3306f47.jpg

IMG_20211216_123406.jpg.1725f91e6f673e53ecd36b3aaed28b4b.jpg

Затворих очи и премахнах пукащите балончета и та даааа, всичко блесна

IMG_20211216_123417.jpg.4824f189cf9f840999cfc54d01201ef2.jpg

Първата ми работа беше да видя картичката, 1,2,3 и та дааа, беше подписана с мили пожелания от @crazyhorse 

След това си открих вътре: 

- комплект кафе и чаша, тъкмо навреме, преди два дена си купих едни ликьори за кафе;

- любими шоколадови сладости, които бях на косъм да унищожа преди да ви ги покажа, ама се запрях, както и бисквитки хугаренас;

- прекрасна подложка за чаша от Санкт Петербург;

- пътеводител за Париж;

- иии не на последно място дървена декорация - шейна и звезда за елхата 😊 

Ето да се любувате и вие, като мен: 

IMG_20211216_174600.jpg.e38d8e0b22a0af54076ee211c7ebad00.jpg

@crazyhorse много ти благодаря за прекрасните подаръци! Накара ме да се усмихна и радвам като малко дете! Емоцията и тръпката, която изпитах докато чакам и отварям подаръка е несравнима. Пожелавам ти прекрасни и вълшебни предстоящи празници и много сбъднати мечти! 

А на неуморната Снежанка, да продължава да е все толкова мила, добра и търпелива и занапред! Без нея и всички вас, тези емоции нямаше да ги има! 😊

Я какъв ликьор с кафе каза, ще черпиш виждам май 😄

Видя ли че не хартиса 😄

• Смея се 5
Публикувано:
преди 5 минути , zvezda9001 каза:

Ох как ми се доядоха солнекиии, аз кусах само една 😄 утре веднага ще забъркааам!

А пуканките как са 😄

Я какъв ликьор с кафе каза, ще черпиш виждам май 😄

Видя ли че не хартиса 😄

Ти направи соленки, от мен кафето с ликьора, че сега и на мен ми се доядоха 😄😄

IMG_20211216_203658.jpg.899b78353fe0814016b00eeb22efe677.jpg

• Харесвам 10
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

В моя профил как никой за три години не влезе да гледа! Напълно съм прозрачна, затова😄 Без майтап, какво толкова се вижда в профилите като информация от помощ за подарък? Да знам пропускам ли нещо за другата година😉

• Смея се 5
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 9 часа, jul каза:

@Eti* веднага поех щафетата с лимончелото - купих билети за Бари за след 10 дни /за Неапол не ме устройваха полетите, но предполагам, че пак се брои/ 😀 Едва ме нави 😀 

Наистина с тази цел, енергия и послание го изпратих! Много се радвам, че толкова бързо се е материализирало!

• Харесвам 5
  • Браво 3
Публикувано:
преди 12 минути , zvezda9001 каза:

А пуканките как са 😄

И пуканките заминаха. А и за тази година стига вече сладкиши и пуканки, че ..... плаж ме чака :laugh:

преди 3 минути , ДиянаВ каза:

В моя профил как никой за три години не влезе да гледа! Напълно съм прозрачна, затова😄 Без майтап, какво толкова се вижда в профилите като информация от помощ за подарък? Да знам пропускам ли нещо за другата година😉

И аз не избирам по профилите. Купувам обикновено все неща които съм замислила и за мен да си купя.

ПП. Да не се учудите ако някоя година ви подаря чашки за кафе, лъжички за кафе, кутии за кафе... кафе... и какво ли не свързано с кафе :grin: Мине не мине и аз пазарувам гореизброените неща ... на кило 

• Харесвам 6
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 15 минути , ДиянаВ каза:

Аз не знам как да си заредя само мнения на конкретен магеланец, без да конкретизирам ключова дума или тема, в която да проверявам. И най-лесно е да влезеш в профила, за да видиш къде пише и какво прави хронологично. 

За теб конкретно въобще не ми трябва да ти ровя в профила, за да науча нещо, защото знам дори кога ти е рождения ден :friends:. Но при по-малко активните непишещи и нечетящи е много трудно да си представиш какво би им харесало. Защото не реагират дори на коментари в тази тема. За любопитен тип като мен беше по-трудно от това да ми дадеш кутия, която не мога да отворя 3 седмици. 

• Харесвам 10
  • Браво 1
Публикувано:
преди 20 минути , ДиянаВ каза:

Проучването е важно за не толкова познати магеланци.

На мен например какво да ми разглеждат - ще се объркат от писания по всякакви теми. :laugh:

Виж, за теб обаче, като те проучат добре, ще разберат, че обичаш силно математиката и другата година ще се подготвят по-добре за твоя подарък! :ph34r:

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 16
Публикувано:
преди 30 минути , funny каза:

И пуканките заминаха. А и за тази година стига вече сладкиши и пуканки, че ..... плаж ме чака :laugh:

И аз не избирам по профилите. Купувам обикновено все неща които съм замислила и за мен да си купя.

Това е добра стратегия 🤩 

Но за мен купувам главно екипировка, храна за мен, за котката и  за птиците ... и живи растения. Познай дали бях добро джудже  🎄

• Смея се 14
Публикувано:
преди 3 минути , Lindt каза:

Това е добра стратегия 🤩 

Но за мен купувам главно екипировка, храна за мен, за котката и  за птиците ... и живи растения. Познай дали бях добро джудже  🎄

Що бе, какво му е на кило моцарела, две-три тиквички и кило спанак ? И в комбинация с едно мушкато и подаръка е готов :mosking:

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 28 минути , funny каза:

какво му е на кило моцарела, две-три тиквички и кило спанак ? И в комбинация с едно мушкато и подаръка е готов

Сега се измъкваш уж, че някъв плаж те чака, ама смей да не се запишеш догодина. И кило чери доматки ще ти сложа! 🙂

• Смея се 10
Публикувано:
преди 2 часа, funny каза:

ПП. Да не се учудите ако някоя година ви подаря чашки за кафе, лъжички за кафе, кутии за кафе... кафе... и какво ли не свързано с кафе :grin: Мине не мине и аз пазарувам гореизброените неща ... на кило 

Искам, искам да си моето джудже догодина😀. И аз купувам същото. Тази година дори си купих такава машинка

51YDSvdAT4L._AC_SL1001_.jpg

• Харесвам 6
  • Браво 3
Публикувано:
преди 11 часа, Marisha каза:

Искам, искам да си моето джудже догодина😀. И аз купувам същото. Тази година дори си купих такава машинка

51YDSvdAT4L._AC_SL1001_.jpg

дай отзиви. Аз точно това нямам

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 13 минути , funny каза:

дай отзиви. Аз точно това нямам

Още не съм я ползвала, за подарък е за Коледа. След Коледа ще дам отзиви.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 минута , Marisha каза:

Още не съм я ползвала, за подарък е за Коледа. След Коледа ще дам отзиви.

Аз имам същата ама пише minipresso. Нося я винаги когато пътувам а една приятелка и в къщи си прави кафе с нея. Много съм доволна. Еспресо си прави, само количеството от една доза е по малко и пускам 2.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.