Прескочи до съдържание

Уикенд забежки със самолет

Препоръчани мнения

Публикувано:

Нямам идея. В сайта им има телефон и мейл. Пробвай с уотсъп или мейл. Другият вариант е, ако кацнете на време, директно там за резервация. Нас ни държаха 3 часа в самолета, заради бомбена заплаха на летището и пристигнахме в града за вечеря. Нямаше места. В понеделник успяхме без резервация, но към 19 и нещо.

Публикувано:

Споделям, може да би било полезно на някого.

Нашият хост на апартамента в Кишинев ни препоръча най-много да отидем тук Chikapulya. Пак грузински ресторант, било много вкусно (според неговите думи), бил му любимият ресторант.
Но в събота вечер, ресторантът беше препълнен, ние без резервация ... естествено не успяхме да го пробваме.

• Харесвам 4
Публикувано:

image.png.5533f90dbac456eb4103826c35a98663.png

Цените са през промото в този линк от първата им страница:

https://www.ryanair.com/bg/bg/lp/discounts-and-promos/incredible-offer

Не през линка няма да излезе цената за понеделник с намаление!

Ако някой иска да пожертва ден отпуска в понеделник, има и други тридневни уикенди през май, после Загреб изчезва. 

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

С идването на лятото ниските цена стават рядкост, но с половин ден отпуск:

image.png.f3ae3b53cb0e8cb1d75114ba4617b20a.png

... или с два дни се получава четиридневно море в Пулия.

image.png.7f283c981a5783713a69f9757207269e.png

• Харесвам 13
Публикувано:

Помня, че миналата година Уизеър имаxa полети до Бари през юли за 19.99 лв и 24.99 лв, казаx на една приятелка, че това е супер рядко за висок сезон.. тя вика "никога не биx купила в средата на лятото за тази гореща дестинация, 40 градуса, вървиш и вриш в собствен сос, ако не получиш и слънчев удар. То ти се проваля цялата почивка и разходка".  Ако помните, Уизеър като пусна първите си полети до Дубай-Ал Мактум (2015), най-евтините полети бяха именно юни, юли и август. През май бяха прилично евтини, взеxме за Гергьовден и бяxме на 45 градуса в Дубай и Абу Даби"

Но да, браво на Раян, че изобщо още пускат полети на такива цени. И благодаря за скрийншотовете.

• Харесвам 6
Публикувано:

Последният уикенд на май в Римини още е на прилична цена

Screenshot(1).png.551eff68cac955d133b1bd1d86f80a0c.png

Screenshot(2).png.6d14c2512fe11e73bee677c1005ae54d.png

Дълги уикенди на по-високи цени

Screenshot(3).png.97b8637fb364e66ea8e4ed618ae60cb4.png

Немското оподо десктоп ги сваля до 25€ на посока

image.png.2358340b5591a482ceebd113eb20f8a8.png

Корфу с ден отпуска

Screenshot(4).png.d35a6b2d44bc2e8bca1bca94ab7daeeb.png

• Харесвам 9
Публикувано:

Който мисли да прави уикенд във Варшава да изкача до юни.

Както беше писал @Doctor Who Уиз пуска полети в събота и часовете да доста по-добри и летището е близкото:

image.png.3034ac27bd1357077e70bd2768654e72.png

@Argentique като гледам цените за Корфу и Родос и на колко дни минус съм с плана за отпуската за годината, почвам да плача и колегите в офиса се чудят какво става... 😂🤣😅

• Харесвам 5
  • Смея се 7
Публикувано:

Рецептата за Варшава, пък и Корфу може да се направи като микс от Уиз и Райън, но аз на Уиз не вярвам и бих ги правила тези неща в последните седмици, а не отрано. :rolleyes:

• Харесвам 7
Публикувано:

4 пълни дни, три нощувки, два дни отпуск за юлска Пулия.

image.png.93600137e9d9b9120cc6cd9ec1aaa5c9.png

Преди 1 час, jorocontrola каза:

......на колко дни минус съм с плана за отпуската за годината, почвам да плача и колегите в офиса се чудят какво става... 😂🤣😅

Разбирам те! Аз напълних цялата година и не мога да спра да търся къде да вмъкна нещо - хем си е изпитание на нервите, хем оставям нещо тук. 

• Харесвам 8
  • Браво 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Някой ако иска да тества сериозните намерения на Уиз и собствените си възможности - уикенди в Шарм през юли. По горещниците и тук са сходни температурите в низините. :rolleyes:

Screenshot(1).png.4404dc4767e29281b7a35a380eee6888.png

• Харесвам 8
  • Шок 1
Публикувано:
преди 5 часа, Doctor Who каза:

4 пълни дни, три нощувки, два дни отпуск за юлска Пулия.

image.png.93600137e9d9b9120cc6cd9ec1aaa5c9.png

Разбирам те! Аз напълних цялата година и не мога да спра да търся къде да вмъкна нещо - хем си е изпитание на нервите, хем оставям нещо тук. 

Аз съм наместила пътуванията си до 31.12. и като тегля чертата надвишавам платения си годишен отпуск с 2 дни. 😀

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 43 минути , bibi каза:

@chandni, един бивш колега в такива сшучаи даряваше кръв. 😂

И аз това правя - последно преди Великден (и защото вярвям в дарителството в този му вид)

• Харесвам 5
  • Браво 6
Публикувано:

Като човек не ползвал и един ден платен отпуск през целия си трудов път досега,  не виждам никаква драма да се пътува и в дни с неплатен отпуск 😂Деля ги единствено за лична статистика като пътувания в брой работни / неработни дни.

• Харесвам 5
Публикувано:

Аз работя по празници по желание и си ползвам тия дни, когато поискам. Така успявам да натрупам някой допълнителен ден. За щастие работата ми го позволява за сега. Примерно сега на 6май в средата на седмицата, по добре да си го ползвам друг път.

• Харесвам 7
Публикувано:

В Римини се заговорих с две жени, майка и дъщеря. Нещо за скорошни пътувания си говорихме и аз споменах колко обичам Пулия. И двете ревнаха в един глас "ужасно място". Отишли миналото лято, майката получила топлинен удар, припаднала, линейки, болница... Не беше много възрастна жена, нямаше 60 години. 

В тази връзка да ви кажа да не ходите през август в Ница и района, па ако ще и по пет кинта да са билетите 😅 Много по-мръсна жега от софийската, смазваща. Да не споменавам цените.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 20 минути , Bellaero каза:

Много по-мръсна жега от софийската, смазваща.

Предлагам Пловдив по горещниците. 😉

Даже организират музикални фестивали за мераклии тогава. С комари. 🙂

Маршрут със самолет до Пловдив не е невъзможен. 🙃

≈=====≈====

От всичките ми ходения в Пулия веднъж се случи да е август и +40. До морето си беше ок, уличките са тесни, със сянка и духа.  Но в Матера беше ад, хем съм свикнала.

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:

Аз съм ходила по горещници през юли и в Пулия, и в Сицилия, и в Родос, за тези се сещам. По морето я няма тази жега, говоря само за крайбрежието. Друго си е да усетиш една седмица отпуска, без да мислиш за дъжд 😉

А за неплатения отпуск, той зависи изцяло от разрешението на работодателя и обикновено е бюрократична процедурата му, а за малко дни почти невъзможна, поради което някои прибягват до болнични.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ами и аз си мислех същото, още повече, че винаги е имало бриз, повей и каквото се сетите по Френската ривиера, ама на. Как не умряхме, не знам!  Толкова беше зле, че единствено на плаж можехме да ходим и краката дори ни бяха на рани от малкото ходене от влака до хотела. 

Публикувано:

Аз обикновено избягвам пътувания през юли и август ,точно заради жегите ( и тълпите). Но тази година съм си купила билети за Палермо,точно по горещниците -28 юли-1 август 🤣.

• Харесвам 4
  • Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.