horus92 Публикувано: 23 април Публикувано: 23 април За Тифлис обаче е добре да имате резервация дори през седмицата. В събота съвсем няма шанс без такава. 1
horus92 Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април Нямам идея. В сайта им има телефон и мейл. Пробвай с уотсъп или мейл. Другият вариант е, ако кацнете на време, директно там за резервация. Нас ни държаха 3 часа в самолета, заради бомбена заплаха на летището и пристигнахме в града за вечеря. Нямаше места. В понеделник успяхме без резервация, но към 19 и нещо.
Граф Вронски Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април Споделям, може да би било полезно на някого. Нашият хост на апартамента в Кишинев ни препоръча най-много да отидем тук Chikapulya. Пак грузински ресторант, било много вкусно (според неговите думи), бил му любимият ресторант. Но в събота вечер, ресторантът беше препълнен, ние без резервация ... естествено не успяхме да го пробваме. 4
Argentique Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април Цените са през промото в този линк от първата им страница: https://www.ryanair.com/bg/bg/lp/discounts-and-promos/incredible-offer Не през линка няма да излезе цената за понеделник с намаление! Ако някой иска да пожертва ден отпуска в понеделник, има и други тридневни уикенди през май, после Загреб изчезва. 2 1
Doctor Who Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април С идването на лятото ниските цена стават рядкост, но с половин ден отпуск: ... или с два дни се получава четиридневно море в Пулия. 13
Hakkâri Spor Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Помня, че миналата година Уизеър имаxa полети до Бари през юли за 19.99 лв и 24.99 лв, казаx на една приятелка, че това е супер рядко за висок сезон.. тя вика "никога не биx купила в средата на лятото за тази гореща дестинация, 40 градуса, вървиш и вриш в собствен сос, ако не получиш и слънчев удар. То ти се проваля цялата почивка и разходка". Ако помните, Уизеър като пусна първите си полети до Дубай-Ал Мактум (2015), най-евтините полети бяха именно юни, юли и август. През май бяха прилично евтини, взеxме за Гергьовден и бяxме на 45 градуса в Дубай и Абу Даби" Но да, браво на Раян, че изобщо още пускат полети на такива цени. И благодаря за скрийншотовете. 6
Doctor Who Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април За региоджет тази е най-високата цена, т.е. при следене може да падне. 8
Doctor Who Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април 23 - 26 май за малко над 100 евро и без отпуск за работещи в София: или нощен автобус @Argentique 5
Argentique Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Последният уикенд на май в Римини още е на прилична цена Дълги уикенди на по-високи цени Немското оподо десктоп ги сваля до 25€ на посока Корфу с ден отпуска 9
jorocontrola Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Който мисли да прави уикенд във Варшава да изкача до юни. Както беше писал @Doctor Who Уиз пуска полети в събота и часовете да доста по-добри и летището е близкото: @Argentique като гледам цените за Корфу и Родос и на колко дни минус съм с плана за отпуската за годината, почвам да плача и колегите в офиса се чудят какво става... 😂🤣😅 5 7
Argentique Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Рецептата за Варшава, пък и Корфу може да се направи като микс от Уиз и Райън, но аз на Уиз не вярвам и бих ги правила тези неща в последните седмици, а не отрано. 7
Doctor Who Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Дълъг уикенд, но има три почти пълни дни, а цената е топ! Не забравяме виза 40 JOD. 10
Doctor Who Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април 4 пълни дни, три нощувки, два дни отпуск за юлска Пулия. Преди 1 час, jorocontrola каза: ......на колко дни минус съм с плана за отпуската за годината, почвам да плача и колегите в офиса се чудят какво става... 😂🤣😅 Разбирам те! Аз напълних цялата година и не мога да спра да търся къде да вмъкна нещо - хем си е изпитание на нервите, хем оставям нещо тук. 8 3 1
Argentique Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Някой ако иска да тества сериозните намерения на Уиз и собствените си възможности - уикенди в Шарм през юли. По горещниците и тук са сходни температурите в низините. 8 1
chandni Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април преди 5 часа, Doctor Who каза: 4 пълни дни, три нощувки, два дни отпуск за юлска Пулия. Разбирам те! Аз напълних цялата година и не мога да спра да търся къде да вмъкна нещо - хем си е изпитание на нервите, хем оставям нещо тук. Аз съм наместила пътуванията си до 31.12. и като тегля чертата надвишавам платения си годишен отпуск с 2 дни. 😀 4 1 1
bibi Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април @chandni, един бивш колега в такива случаи даряваше кръв. 😂 6 6
new one Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април преди 43 минути , bibi каза: @chandni, един бивш колега в такива сшучаи даряваше кръв. 😂 И аз това правя - последно преди Великден (и защото вярвям в дарителството в този му вид) 5 6
stanimir Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Като човек не ползвал и един ден платен отпуск през целия си трудов път досега, не виждам никаква драма да се пътува и в дни с неплатен отпуск 😂Деля ги единствено за лична статистика като пътувания в брой работни / неработни дни. 5
horus92 Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Аз работя по празници по желание и си ползвам тия дни, когато поискам. Така успявам да натрупам някой допълнителен ден. За щастие работата ми го позволява за сега. Примерно сега на 6май в средата на седмицата, по добре да си го ползвам друг път. 7
Bellaero Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април В Римини се заговорих с две жени, майка и дъщеря. Нещо за скорошни пътувания си говорихме и аз споменах колко обичам Пулия. И двете ревнаха в един глас "ужасно място". Отишли миналото лято, майката получила топлинен удар, припаднала, линейки, болница... Не беше много възрастна жена, нямаше 60 години. В тази връзка да ви кажа да не ходите през август в Ница и района, па ако ще и по пет кинта да са билетите 😅 Много по-мръсна жега от софийската, смазваща. Да не споменавам цените. 4
Argentique Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април преди 20 минути , Bellaero каза: Много по-мръсна жега от софийската, смазваща. Предлагам Пловдив по горещниците. 😉 Даже организират музикални фестивали за мераклии тогава. С комари. 🙂 Маршрут със самолет до Пловдив не е невъзможен. 🙃 ≈=====≈==== От всичките ми ходения в Пулия веднъж се случи да е август и +40. До морето си беше ок, уличките са тесни, със сянка и духа. Но в Матера беше ад, хем съм свикнала. 3 4
ДиянаВ Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Аз съм ходила по горещници през юли и в Пулия, и в Сицилия, и в Родос, за тези се сещам. По морето я няма тази жега, говоря само за крайбрежието. Друго си е да усетиш една седмица отпуска, без да мислиш за дъжд 😉 А за неплатения отпуск, той зависи изцяло от разрешението на работодателя и обикновено е бюрократична процедурата му, а за малко дни почти невъзможна, поради което някои прибягват до болнични. 3
Bellaero Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Ами и аз си мислех същото, още повече, че винаги е имало бриз, повей и каквото се сетите по Френската ривиера, ама на. Как не умряхме, не знам! Толкова беше зле, че единствено на плаж можехме да ходим и краката дори ни бяха на рани от малкото ходене от влака до хотела.
blueriver Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Аз обикновено избягвам пътувания през юли и август ,точно заради жегите ( и тълпите). Но тази година съм си купила билети за Палермо,точно по горещниците -28 юли-1 август 🤣. 4 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега