Doctor Who Публикувано: 28 май Публикувано: 28 май Цена до 50 евро двупосочно има за много дати в юни и юли. 12
horus92 Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май Изключително съм благодарен на всички споделящи оферти тук, а и в другите теми. Така ми дойде идея да заведа мама в Бергамо и беше страхотен ден. И една приятелка дойде, а за нея това беше първо пътуване след тежка бременност и първи 9 месеца гледане с малкия. Само накрая за малко един гей парад да осуети завръщането ни, защото се наредихме за автобуса в 18.05 от центъра и затвориха точно участъка, в който бяхме. Чудим се какво става, един автобус мина, но не нашият и го пуснаха. Ама точно нашият отклониха и започна да се чува музика, коята се подаде от една пресечка. Викам отиваме на следващата спирка, там вървеше трафик, но после и там спряха, точно бях да викам юбер и получих мейл, че полетът закъснява. Облекчение. Бергамо ми е любимо градче. 12 1
Alexander Публикувано: 29 май Публикувано: 29 май За 13 юни имам друг полет, но отчетох юлски съботни билети до Бергамо, без нощувка. Пред прайма излязоха 27-28€ на човек. 1
Argentique Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни И понеже тук се наспамих, давам едно предложение за зимата - не че ще останат същите дати и часове, ама пък тук има рискуващи, раннопланиращи или хора с кредити. Валенсия рядко е с такива цени, дори зимата. С WDC. Хора с деца в учебна възраст могат да хвърлят боб за в кой момент ще е междусрочната ваканция и да си спретнат дълъг семеен уикенд. За времето - по спомени там е районът с най-много слънчеви дни годишно. 6 1
jorocontrola Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 21 минути , Argentique каза: Просто ако отида там, ще е есента, но май не тази, че октомври засега са баснословни цените на полетите. Аз планирам забежка точно октомври. Цените са високи, ама щом за другата седмица са по 30-40Е няма как да не падне според мен. Събота рано си в Сантандер. Неделя следобед от Билбао през Рим до София. Дано бъдне... 6
jorocontrola Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 1 минута , Argentique каза: И понеже тук се наспамих, давам едно предложение за зимата - не че ще останат същите дати и часове, ама пък тук има рискуващи, раннопланиращи или хора с кредити. Валенсия рядко е с такива цени, дори зимата. С WDC. За това вече взех билети. Поне връщането от Валенсия. Събота гледам има отиване до Аликанте с Раян и просто чакам да паднат и там цените за февруари 🙂 Пак за темата с Уикенд забежките. Дано бъдне и това. 3
blueriver Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 3 минути , jorocontrola каза: Аз планирам забежка точно октомври. Цените са високи, ама щом за другата седмица са по 30-40Е няма как да не падне според мен. Събота рано си в Сантандер. Неделя следобед от Билбао през Рим до София. Дано бъдне... Е то точно в петък и събота цените на хотелите и в Сантандер и в Билбао са неприлично скъпи! Ходих два пъти и пак ми се иска да отида и затова ги следя. 1
Ivko Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 46 минути , Argentique каза: За Билбао/Сантандер зимата за юли ми даваха от 120€/вечер за много, много компромисни базови настанявания, това за ранното резервиране. Аз февруари запазвах на познати за по 20 евро на човек нощувката в Сантандер сега за юни. 3 3
jorocontrola Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 3 минути , blueriver каза: Е то точно в петък и събота цените на хотелите и в Сантандер и в Билбао са неприлично скъпи! Ходих два пъти и пак ми се иска да отида и затова ги следя. Ами аз вече съм бил в Сантандер. Така че там ще е почти транзит. Следобед в Билбао. Намерих си кола под наем за 30Е за 24ч и ще се спи около Gaztelugatxe, че да отида и там. Доста е, ама мисля, че е постижимо с добра организация и без отпуска. 4
blueriver Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 9 минути , Ivko каза: Аз февруари запазвах на познати за по 20 евро на човек ношувката в Сантандер сега за юни. Невероятно,голям късмет! преди 8 минути , jorocontrola каза: Ами аз вече съм бил в Сантандер. Така че там ще е почти транзит. Следобед в Билбао. Намерих си кола под наем за 30Е за 24ч и ще се спи около Gaztelugatxe, че да отида и там. Доста е, ама мисля, че е постижимо с добра организация и без отпуска. Аз също искам да обикалям,но тъй като съм с обществен транспорт съм ограничена. При второто ми ходене прекарах съботата в Сантандер и вечерта си хванах автобус за Астуриас,където настаняванията обичайно са на добри цени. И се върнах през Мадрид с късен полет до София. 2
Ivko Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 2 минути , blueriver каза: Невероятно,голям късмет! Не знам дали защото беше хостел ама от хубавите 😄 1
Kamen Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни За Сантандер едно прилично и откъм цена настаняване. През апп е още по-евтино. Има и по 39е и по 50е, без лятото https://www.booking.com/hotel/es/hostal-plaza-santander.bg.html?aid=304142&label=gen173nr-10CAEoggI46AdIM1gEaBeIAQGYATO4ARfIAQzYAQPoAQH4AQGIAgGoAgG4AunHhNEGwAIB0gIkNTAwMGZkNmUtZjY5Yi00MTllLTk2ZWEtZmUyZWNhYjBiYTNl2AIB4AIB&sid=0a919a59e55d8188624f862c46340344&checkin=2026-10-14&checkout=2026-10-15&dest_id=-401949&dest_type=city&dist=0&do_availability_check=1&group_adults=2&group_children=0&hp_avform=1&hp_group_set=0&no_rooms=1&origin=hp&sb_price_type=total&src=hotel&type=total&#availability_target 5
Doctor Who Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни Към средата на януари бях пуснал търсене за началото на юли през испанската версия на пиратите: Със сигурност по-късно е имало по-добри цени, защото настанявания в апартаменти или стаи рядко се обявяват толкова рано, но да - новата реалност сякаш е минимум 150 евро за нощувка за двама за добро място почти навсякъде и @Argentique , и аз за пръв път тази година се отказах от пътуване заради това, че вътрешно не понесох цената и не исках да я приемам против себе си. 2
new one Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 1 час, Argentique каза: За Билбао/Сантандер зимата за юли ми даваха от 120€/вечер за много, много компромисни базови настанявания, това за ранното резервиране. За Доностия - въобще не ми излизаше нищо под 150. Не ми е в бюджета, даже в психологическата граница не е. Просто ако отида там, ще е есента, но май не тази, че октомври засега са баснословни цените на полетите. Лятото Европа ми е гореща и скъпа, а с по-бюджетните хладни дестинации нещо взех да се изчерпвам. Село и вила нямам, само те ми липсват. Вместо сан Себастиан взех ирун - 150 евро на вечер за двама. А в Сантандер ми излезе под 100 с Магеланския код и мастъркард отстъпката в кредити. При тива доста добри хотели, щото съм с жената и да не мрънка много. Пътуването е за 06.09, че нали сме и без отпуск 3
Argentique Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни Може и по-ниски цени да има в други месеци, обаче аз умницата се бях нагръмкала с билети от 30.07. нататък за седмица, защото излязоха с най-ниски цени. Не правете така, вижте си първо спането, билетът е най-малкият разход в Европа. Сега гледам, че в Билбао има и по 100 не съвсем зле, но другаде не. Затова - наесен или напролет, или когато му дойде времето. Пък другото лято, ако докараме дотам, може да мисля някоя Индонезия - тя ми беше другият вариант за лятна работа тази година. Може и някои магеланци да подлъжа за калабалък. 6
zon Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 26 минути , Argentique каза: Може и по-ниски цени да има в други месеци, обаче аз умницата се бях нагръмкала с билети от 30.07. нататък за седмица, защото излязоха с най-ниски цени. Не правете така, вижте си първо спането, билетът е най-малкият разход в Европа. Сега гледам, че в Билбао има и по 100 не съвсем зле, но другаде не. Затова - наесен или напролет, или когато му дойде времето. Пък другото лято, ако докараме дотам, може да мисля някоя Индонезия - тя ми беше другият вариант за лятна работа тази година. Може и някои магеланци да подлъжа за калабалък. Да, проверявам първо хотелите и ако са надути цените, значи има някво събитие от Световен мащаб. Есентта като буквах билети за Биаритц, тъй като няма директни полети от Брюксел, проверих първо цените на хотелите до летището на Билбао. След това и останлите хотели в Билбао и почти всичко беше вече неналично за края на май, имаше две оции останали 1500 евро двойна стая за една нощувка 🙃 Проверхи какво е събитието - финали на световната купа по ръгби. Проверих как е положението с хотелите на летището в Тулуза - нормално. И букнах билети Брюксел - Тулуза. Цената беше същата, като на билетите Брюксел - Билбао. Просто разстоянито до Биаритц е повече километри. В Задар имаше World Tour 3x3 и цената на първата нощувка беше 2-пъти по висока, отколкото на втората. 5
Argentique Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 14 минути , zon каза: Да, проверявам първо хотелите и ако са надути цените, значи има някво събитие от Световен мащаб. Не знам дали четеш разни бг новини, но тук за никакъв световен мащаб, а за най-обикновени концерти в Пловдив през юли за три нощувки за двама ситуацията е следната: Ако съм аз, нема им стъпим. (* Била съм на концерт на Гребната по горещниците и повече за никой от наличните живи изпълнители не бих се прежалила.) 4 2 7 1
zon Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни преди 5 минути , Argentique каза: Не знам дали четеш разни бг новини, но тук за никакъв световен мащаб, а за най-обикновени концерти в Пловдив през юли за три нощувки за двама ситуацията е следната: Между 300 и 3500 евро на вечер, а има и свободни стаи! Каква изненада! 😆 1
zon Публикувано: 5 юни Публикувано: 5 юни В Нидерландия имат нощни влакове по главни линии, което си е голямо удобство. В Белгия уж има между основни градове, но напрактика не е точно така, и все обещават, че ще пуснат нощни влакове между големите градове.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега