Argentique Публикувано: 30 юли, 2024 Публикувано: 30 юли, 2024 Пакетен уикенд в Копенхаген 6-8 септември. Тези дни има промо за ваучери за A&O - 45€ за две нощувки за 2(+2) в двойна или фамилна стая. https://www.voucherwonderland.com/ao-deal-jul45?c=10&fbclid=IwY2xjawEVjtlleHRuA2FlbQIxMAABHenQNPDQCTmhIoRL6nuIz1JNMRGPWkpuaVkuF2MoH33Ysh4Dh-g5ak0icw_aem_ht7IoDEzEKjrIs_PjUQeMQ В момента още има места за тези дати и за двата вида стаи. Но колко още места ще има, не се знае. Запазва се тук: https://voucher.aohostels.com/de Настаняване + билети за двама за два дни - 125€. Аз съм се записала предния уикенд. 27 6 2
Argentique Публикувано: 2 август, 2024 Публикувано: 2 август, 2024 За шестосептемврийския уикенд: За 22 септември (23-ти е официално неработен) по схемата от предишния пост за Копенхаген с ваучери. Понеже имам ваучер, дето става и за там, проверих с номера му - има места за 21-23 септември и за двата типа стаи. Цените не са от най-ниските, но по празници е така. При Копенхаген ваучерът внася баланс. 11 1
tara Публикувано: 2 август, 2024 Публикувано: 2 август, 2024 Оглеждам есенните уикенди и предложенията тук, защото отпуската привършва. Има доста варианти за събота и неделя, включително с петък и понеделник през целия октомври, ако се вземе един ден отпуск за Лондон с Уиз на цени от 19.99 лв с WDC. 5
Argentique Публикувано: 2 август, 2024 Публикувано: 2 август, 2024 Преди 1 час, tara каза: Оглеждам есенните уикенди и предложенията тук, защото отпуската привършва. Има доста варианти за събота и неделя, включително с петък и понеделник през целия октомври, ако се вземе един ден отпуск за Лондон с Уиз на цени от 19.99 лв с WDC. Даже има и по-ниски цени. Примерно еднодневен Лондон. Тук неколцина сме го правили заради високите цени на нощувките и ако живеех в София, можеше да повторя. 😀 Но не е за всеки. trip.co.uk app 12 3 1
jorocontrola Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 "Отива си лятото, идва есента..." С други думи отпуска не останаА 🙂 😞 Да изтупаме прахта от тази хубава тема. Едно предложение с идеални часове (не много евтино), но все пак пълно щастие няма: Предполагам и цените могат да се поизпилят или просто ще паднат с времето. Чакам и други предложения де. Знам, че имате в запас 🙂 11
vivo Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 На 2.08.2024 г. в 13:44, Argentique каза: Даже има и по-ниски цени. Примерно еднодневен Лондон. Тук неколцина сме го правили заради високите цени на нощувките и ако живеех в София, можеше да повторя. 😀 Но не е за всеки. trip.co.uk app От това май ще се възползвам, благодаря за идеята! 2
Argentique Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 преди 1 час, jorocontrola каза: Чакам и други предложения Ама веднага За по-подвижни граждани след първия полет в събота от Шарлероа може да се хване полет за Безие, Южна Франция, има време и за разходка в Шарлероа, ако някой се вълнува: Оттам в неделя за Лутън И след голям престой в Лутън (има време даже да се иде с влака до Лондон, за по 10-20 GBP в посока...) следва познатият среднощен полет за София. 18 1 3
jorocontrola Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 преди 11 минути , Argentique каза: Ама веднага Виж как си знаеш. Най-вече теб визирах с ръкава пълен с изненади 🙂 И за да не е само спам една снимка от Безие (или както се казва на роден език) от далечният Ковиден октомври 2020: 10 1
Zaro Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 преди 30 минути , Argentique каза: Безие, Южна Франция, Кап д'Агд има по-специална слава. 1 3
Argentique Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 преди 2 часа, jorocontrola каза: (не много евтино) Още едно не много евтино, ама пък с евтина и вкусна храна: 12 2
Иван Попов Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 Ех как ме изкушавате пак да пътувам..... преди 43 минути , Argentique каза: Още едно не много евтино, ама пък с евтина и вкусна храна: Дай още предложение, вярно нашите ще ме изгонят 😄 1 6
oli_mali Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 преди 8 минути , Иван Попов каза: вярно нашите ще ме изгонят 😄 Не е ли време вече?! Докога с този дундуркинг 😎 Иначе аз гледах за 23 септември има с розовите до Лондон, Бергамо, Копенхаген, Валенсия, Болоня... не са евтини, но са без отпуска. 3
Mascotte7373 Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 @Argentique, като те видя да публикуваш в тази тема и ми става хубаво 🙂 Повече от половината ми екскурзии за последните 2 години са благодарение на теб. Уикендно без отпуски има вариант за София - Валенсия с Райънеър събота сутрин - неделя вечер(опция е и петък вечер с Уиз и връщане с Райън). За момента не са магелански билетите, но, предполагам, след началото на учебната им година на 09.09. ще има движение в цените. И още едно предложение от мен - октомври месец полетите на Райън до Будапеща стават 7 дни в седмицата, съответно може да се направи отиване събота по обяд с връщане неделя привечер. 16 3
Иван Попов Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 преди 2 часа, oli_mali каза: Не е ли време вече?! Докога с този дундуркинг 😎 Знам ли и аз докога 😃 Освен видя ли и да взимам няма значение за къде ще е 😆 преди 2 часа, oli_mali каза: Иначе аз гледах за 23 септември има с розовите до Лондон, Бергамо, Копенхаген, Валенсия, Болоня... не са евтини, но са без отпуска. Така съм съгласен, но вече имат други хора (нашите) резервации за тези дати 😊 @Argentique Да не вземеш да ми се хванеш, нали знаеш, че се базикам 😉 2
Фил Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 преди 4 часа, Argentique каза: За по-подвижни граждани след първия полет в събота от Шарлероа може да се хване полет за Безие, Южна Франция Само да отбележа, че Cap d'Agde e един от най-известните натуристки/суингърски/ешанжистки центрове в Европа и света. Да не се изненада някой. 1 6 2
Nayden Bondzhev Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 Някой може ли да ми измисли схема за 6 - 8.09 до Женева? На следващата сбирка бутилка вино от мен 😊
iMari Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 Новата линия също трябва да се уважи. 🙂 И тук цените верпятно ще паднат. 10 1 1
Argentique Публикувано: 22 август, 2024 Публикувано: 22 август, 2024 Стандартното Бергамо предлага варианти за еднодневни разходки И без нощувка в събота и неделя - отиване с Уиз, връщане с Райън, като в събота времето е повече, но не изпадат добри цени засега. 8 1
Популярно мнение Яничка Публикувано: 25 август, 2024 Популярно мнение Публикувано: 25 август, 2024 Края на юли направих уикенд в Сиракуза: в събота - ранен полет на Ryan до Catania, излитащ от София в 6 ч., в неделя - късен полет на Wizz, излитащ от Catania в 21:40 ч. Съсредоточих се само в този район, защото преди години съм ходила по други места в Сицилия и най-вече защото бяхме само аз и майка ми, която е на почти 80 г. и въпреки че ходи трудно, иска да пътува повече от всичко 🙂 В събота рано мъжът ми ме закара до нейния дом, за да я вземем към летището - беше някъде към 03:30 ч. сутринта и още в нашия квартал ни спря полиция за проверка: "Сега излизате или сега се прибирате?". Аха да му кажа, че на нашата възраст по това време спим непробудно, но реших да не се правя на оригинална, за да не ни утрепят половин час в "сладки" разговори... Понеже щяхме да ползваме само градски транспорт в града, бях планирала в събота да ходим на градския плаж в Сиракуза, който не е нищо особено, но на гейта на Софийското летище срещнах @Alexander и компания, които ми подшушнаха, че може с градски автобуси да стигнем до Fontane Bianche Beach. Бях разглеждала опциите за транспорт до близките плажове до Сиракуза, но Google maps не показваше нищо. Оказа се, че все пак може да се стигне до там с Interbus, но Google maps не го показва. Благодарности за магеланския жокер 🙂 Полетът кацна в Catania в 06:50 ч. местно време, от там взехме автобус на Interbus от летището до Сиракуза. Автобусите се намират в дясно, като се излезе от терминала. Малко преди спирката има будка, от където взех билети и платих с КК. Разписание и цени - тук. Бях взела хотел в Ortigia - Старият град на Сиракуза. Закусихме във Viola Gelateria - нещо средно между пекарна и джелатерия, хубаво местенце. След като оставихме раниците в хотела, отново взехме Interbus и за близо час (не помня точно) стигнахме до Fontane Bianche Beach. Google maps показваше, че автобусът спира много далече от плажа и трябва да се върви дълго пеша, но за щастие той ни остави точно пред плажа. Плажът е повече от приятен - не е фотогеничен, но е пясъчен и водата беше чудесна: Намерихме си сянка точно до beach bar-a, където по-късно хапнахме някакви пици. Като се премине от другата страна на бара има душ. Прекарахме лежерно деня, събирайки тен. За да се върнем в града отново хванахме същия автобус от същата спирка т.е. не се пресича от другата страна на улицата. За вечеря бях букнала през The Fork La Locanda di Vicolo IV с 50% намаление. Кухнята е чудесна: Ресторантът е почти до брега: За неделя бях предвирала разходка до Ното с автобусите на Interbus, но тъй като това пътуване не беше за мен, а за майка ми и тя не може да издържа на моето темпо, прекарахме този ден в лежерно разглеждане на града. Всичко е на пешеходно разстояние. Местните тук-туци: Fountain of Diana: Сathedral of Syracuse: и около нея: Arethusa Spring, където е приятно да се дойде по залез: Гледките наблизо са разхлаждащи: За обяд пак резервирала през The Fork - Ristorante Il Porticciolo: Уважихме италианския сладолед и местното пазарче за сувенири. Из улиците на Сиракуза е цветно: Минахме да видим градския плаж - Cala Rossa Beach: За финал се разходихме до Santuario Madonna delle Lacrime, тъй като харесвам сгради с извратена архитектура 🙂 Ответре е доста голяма: Привечер се отправихме към спирка е Corso Gelone, 50, от където взехме автобуса на Interbus към летището - направи ми впечатление, че дойде точно на минутата. 45 2 16
Фил Публикувано: 27 август, 2024 Публикувано: 27 август, 2024 Май не видях Майорка да сме споменавали скоро: 16 2 2
Argentique Публикувано: 28 август, 2024 Публикувано: 28 август, 2024 Аз неслучайно гледах полети през Шарлероа, защото имат разни интересни връзки. Примерно: три дни с петък отпуск, като аз бих си разнообразила връщането от друго летище в понеделник, но да се придържаме към темата и бюджета. Два дни в Северна Испания. Четири полета - 61 € с оптимални времена за връзка. 12 4
don Публикувано: 28 август, 2024 Публикувано: 28 август, 2024 Ето и от мене една комбинация до Малага за 3 дена,края на октомври, от която вече си резервирах 6 1
Martinaa Публикувано: 29 август, 2024 Публикувано: 29 август, 2024 Здравейте! Уикенд с ден и половина отпуск: Sofia-Basel-Sofia с Wizz discount за 40 лв., без ми излиза 82 лв. 08.11-11.11 🙂 6 1
r_nikolov1 Публикувано: 29 август, 2024 Публикувано: 29 август, 2024 Някой откри ли нещо приемливо за 6-8.09.2024 (или с тръгване вечерта на 5-ти след работа)? Аз двупосочен полет за под 250 лв. не мога да открия. 😓 1
jorocontrola Публикувано: 29 август, 2024 Публикувано: 29 август, 2024 преди 10 минути , r_nikolov1 каза: Някой откри ли нещо приемливо за 6-8.09.2024 (или с тръгване вечерта на 5-ти след работа)? Аз двупосочен полет за под 250 лв. не мога да открия. 😓 За след седмица с дълъг уикенд и като последно преди почването на училище, не знам какво очакваш... Освен ако не са някакви врътки с няколко полета поне в едната посока, но пак трудно. На 30.07.2024 г. в 12:24, Argentique каза: Пакетен уикенд в Копенхаген 6-8 септември. Или просто се търси от рано... 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега