angel tomov Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август преди 16 минути , r_nikolov1 каза: Някой откри ли нещо приемливо за 6-8.09.2024 (или с тръгване вечерта на 5-ти след работа)? Аз двупосочен полет за под 250 лв. не мога да открия. 😓 Иди в Белград/Букурещ с кола. 4 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август Щях да предложа Истанбул, ако задължително трябва да се пътува точно в тия дни.В Северна Гърция със сигурност ще е ад , затова директно я отписвам. 1 1 Връзка към коментар
angel tomov Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август Да, разбира се. И Истанбул е хубав град. Зависи къде не е ходил. Със самолет една седмица по-рано няма да има изгодни предложения. 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август Понеже @r_nikolov1 беше питал преди време и за НГ почти в последния момент и го пращах в Белград/Атина/Истанбул по суша (не знам дали е бил в крайна сметка), ще си позволя да дам непоискан съвет, че колкото и да са интересни спонтанните пътувания, за такива празнични дни е хубаво да си оплиташ кошницата по-отрано. Масата хора, които пътуват по-рядко, го правят точно тогава и цените само растат. Така че за НГ се оглеждай от началото на ноември, че и по-рано. А за 6.09. - или скъп билет, или автомобилно нанякъде. И да не бяха три почивни дни, за все още летен сезон за след седмица пак е почти невероятно да има по-евтини билети за къде да е. 3 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август тук при мен при дълъг уикенд в последния момент дори с кола на 200 км няма места по хотелите, а сам. билети са астрономически... 4 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август Да, разбирам, че в последния момент е много трудно и затова попитах дали случайно някой е открил нещо интересно. Пътувам с група приятели обикновено и всеки има различни ангажименти (+ нова работа, трудно пускане на отпуски и прочие) и рядко успяваме да си планираме предварително пътуванията и затова се налага да търся варианти почти в последния момент. Вариант е и с кола - мислехме за Метеора и да съчетаем 1 ден плаж, но май не е добра идея. А в България хотелите са си увеличили драстично цените заради празниците, та на пръв поглед и това не е много добро предложение, освен ако не намерим нещо да го съчетаем с морето, например. Та не знам накрая какво ще измислим, в търсене сме. За Нова година също оглеждам вариантите и поне за момента сме се спрели на Албания, но нищо конкретно повече не сме обсъждали. 😄 Та с интерес следя и ако видя нещо, което ме грабне, ще кажа. Благодаря на всички за информацията! 🙌 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август Според мен иди в близката чужбина (Гърция, Турция, Румъния), защото там 6 септември не е празник. За мен неудобството е, че съм в средата на голяма държава и навсякъде около мен на сухопътна дистанция е същия празник. 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август преди 51 минути , neuromancer каза: Според мен иди в близката чужбина (Гърция, Турция, Румъния), защото там 6 септември не е празник. За мен неудобството е, че съм в средата на голяма държава и навсякъде около мен на сухопътна дистанция е същия празник. Традиционно опашките към Гърция и на границата спокойно изяждат половината дълъг уикенд за септемврийски празници. За Турция не знам, Румъния е сравнително безопасно решение, но си е доста път. И до там, и после в страната, за 3 дни пътуване може да прекараш повече време в колата, отколкото извън нея. 6 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август @r_nikolov1, за 6 - 8.09 иди до Увац и Дрвенград. Писала съм във форума, потърси с търсачката. Приятна и бюджетна дестинация, която с кола се вмества идеално в 3 дни 🙂 9 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември За хора без отпуска, но пък с малко повече пари С Pegasus през Истанбул, снимките са от сайта им. 12 1 3 Връзка към коментар
new one Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември преди 12 часа, Argentique каза: За хора без отпуска, но пък с малко повече пари С Pegasus през Истанбул, снимките са от сайта им. Идеална оферта, но за регион, който не ми е в радара. Как ги намираш - и аз уж ровя, но рядко стигам до нещо. Сега търся за Порто - стигнах до полет през Шарлероа на 13.11, обаче връщането е тотал щета - Макс стигам до Милано на 17.11 и оттам е цифромания. Може ли помощ, ако имаш време и желание 😉 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември преди 2 часа, new one каза: Идеална оферта, но за регион, който не ми е в радара. Как ги намираш - и аз уж ровя, но рядко стигам до нещо. Сега търся за Порто - стигнах до полет през Шарлероа на 13.11, обаче връщането е тотал щета - Макс стигам до Милано на 17.11 и оттам е цифромания. Може ли помощ, ако имаш време и желание 😉 За Европа - в skyscanner, понякога momondo. За горното - Pegasus имат промоция сега. За твоите дати е рано и бих изчакала, че ноември не е много топ месец за пътувания, освен ако няма някъде ваканция. Отиването ти през CRL е в сряда на 67€ сега и според мен ще падне. В неделя имаш връщане през Станстед на 81€ сега. 5 Връзка към коментар
new one Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември Преди 1 час, Argentique каза: За Европа - в skyscanner, понякога momondo. За горното - Pegasus имат промоция сега. За твоите дати е рано и бих изчакала, че ноември не е много топ месец за пътувания, освен ако няма някъде ваканция. Отиването ти през CRL е в сряда на 67€ сега и според мен ще падне. В неделя имаш връщане през Станстед на 81€ сега. Ня мен ми излезе 70 лв през шарлероа с уиз и Раян. Но може да се е променило. Ще изчакам, не бързам. Мерси Връзка към коментар
Сузи Су Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември 9 hours ago, new one said: Идеална оферта, но за регион, който не ми е в радара. Как ги намираш - и аз уж ровя, но рядко стигам до нещо. Сега търся за Порто - стигнах до полет през Шарлероа на 13.11, обаче връщането е тотал щета - Макс стигам до Милано на 17.11 и оттам е цифромания. Може ли помощ, ако имаш време и желание 😉 Привет! Рано е още. Миналата седмица успях да се сдобия за края на октомври през Бергамо (с три часа между полетите) за 63 лева сумарно. Ако има значение - skyscanner свърши черната работа. За ноември със сигурност ще изпаднат още такива цени. 4 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември Днес и утре има промо на Pegasus и куп варианти от София за Истанбул петък/неделя за 54€ двупосочно от ноември до края на март. Edit: в това промо влиза и намаление в размер 5€ за 55 см ръчен или 12 кг чекиран багаж. Или тотал 10€ за общ Saver пакет (55 см ръчен+20 чекиран). Който има точки, с около 3700 т. се спестяват 5€. In addition, within the scope of the offer, cabin baggage allowance for passengers purchasing the Light Package can be purchased for €5 and 12 kg check-in baggage allowance can be purchased for €5. You can also choose the Saver package by paying an additional €10 on top of the Light package ticket price! 19 1 3 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември Тънка стружка. Събота и неделя. 12 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември преди 1 час, kakadu каза: Тънка стружка. Събота и неделя. Ако не си купил билет, пробвай през app trip.com uk версия, за твоите дати горе може още надолу. Една Катания октомври - отиването скъпо, връщането 5 €. 14 4 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември преди 2 часа, kakadu каза: Тънка стружка. Събота и неделя. А тук първоначално в табличен вид излиза, че полетът е 19.99 лева, а като го избереш става 30 лева. Някой знае ли защо така става? Връзка към коментар
bobbyfm Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември Променила се е цената вероятно. То и на трип не ми излизат тия цени като на Argentique. Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември преди 4 минути , bobbyfm каза: Променила се е цената вероятно. То и на трип не ми излизат тия цени като на Argentique. Излизат цените,ако се сложи препоръчаната версия: 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември Чудесно откритие, @Argentique, тенкс! 🙂 Дава хубаво намаление и на easyjet, което си е рядкост. 6 Връзка към коментар
bobbyfm Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември преди 12 минути , jorocontrola каза: Излизат цените,ако се сложи препоръчаната версия: Еднопосочно ако търсиш излиза, но за двупосочно ми дава различна цена. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември Откъде се избира да е UK? При м н американска версия сваля Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември преди 19 минути , bobbyfm каза: Еднопосочно ако търсиш излиза, но за двупосочно ми дава различна цена. Намалява 12 евро от билет, двупосочния го третира като един. Имате право на три изстрела. @iMari, това намаление го разисквахме в началото на август още, може да те е нямало. преди 8 минути , bad kid каза: Откъде се избира да е UK? При м н американска версия сваля Account долу вдясно и после горе вдясно до името ти - диамантчето. Може и евро да се запази за валута. 6 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември Значи, така като стане.....ама затова ви обичам 😘 @Argentique Та, прибере се човек от работа, вземе душ, сипе си едно винце.....с две думи предвижда се една лежерна вечер. Ама вземе, че отвори "Магеланци", фиксира поредната промоция и вече вечерта хич не е спокойна 😁 За минута се оформя план, намира се дружина и се купуват билетки 🤪 15 паунда ми се върза на човек двупосочно, имах някакви точки натрупани в приложението и от тях използвах 😄 Извинете, 7 паунда и нещо на човек ми се върза 🙂 14 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега