Pantelej Putnik Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 преди 3 минути , Фил каза: Да, тъжен факт. Тъжен, тъжен, колко да е тъжен. Е къде е Прага! Не си решил, не си отишъл. Ако все още ти е тъжно, да те успокоя, че аз още не съм ходил в Лондон и Великобритания. Не, че не е имало възможности - не ме влече. 🙂 4
Фил Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 преди 1 минута , Pantelej Putnik каза: Тъжен, тъжен, колко да е тъжен. Е къде е Прага! Ако все още ти е тъжно, да те успокоя, че аз още не съм ходил в Лондон и Великобритания. Не, че не е имало възможности - не ме влече. 🙂 Разликата е, че мен Прага си ме влече , ще я уредим, няма да ѝ се размине! 7
Дани Магелани Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 Преди 1 час, Pantelej Putnik каза: Тъжен, тъжен, колко да е тъжен. Е къде е Прага! Не си решил, не си отишъл. Ако все още ти е тъжно, да те успокоя, че аз още не съм ходил в Лондон и Великобритания. Не, че не е имало възможности - не ме влече. 🙂 А аз го харесвам повече от голяма част от европейските столици. Отиди при хубаво време, веми корабче по Темза до Гринуич, обиколи пешеходно централното каре с основните забележителности, ако ти остане време и в по-широки граници с добрия им транспорт, и след това пак кажи, че не те тегли натам. 4 1
master_of_germs Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 преди 7 минути , Дани Магелани каза: А аз го харесвам повече от голяма част от европейските столици. Отиди при хубаво време, вземи корабче по Темза до Гринуич, обиколи пешеходно централното каре с основните забележителности, ако ти остане време и в по-широки граници с добрия им транспорт, и след това пак кажи, че не те тегли натам. Четирите подчертани думи нарочно са подчертани дебело. 😉 А аз Лондон го харесвам точно понеже съм го видял в хубаво време (чувствам се късметлия за което) и не съм бил нито в центъра, нито с корабче, а из по-далечните паркове. Разни хора, разни магеланци! 🙂 Но в Лондон си има за всекиго по нещо 🙂 За да не спамя: През уикенда направихме една уикендова мини-инвазия в Италия. възползвахме се от смяната на зимно с лятно разписание точно тогава, за да е само с една нощувка. Летяхме до Болоня в събота (25.03.2023) по обяд, връщането беше в неделя късно вечерта. По-голямата част от компанията се отправи към Флоренция, ние пък отидохме с влак до Равена. 13
Дани Магелани Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 преди 1 минута , master_of_germs каза: Четирите подчертани думи нарочно са подчертани дебело. 😉 А аз Лондон го харесвам точно понеже съм го видял в хубаво време (чувствам се късметлия за което) и не съм бил нито в центъра, нито с корабче, а из по-далечните паркове. За 16 дни имаше всякакво време и мога да оценя разликите. 1
master_of_germs Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 преди 2 минути , Дани Магелани каза: За 16 дни имаше всякакво време и мога да оценя разликите. Темата обаче е "уикенд забежки със самолет". 🙂 Идеята ми е, че в обхвата на темата има много голяма вероятност Лондон и да разочарова немалко хора, защото залозите за хубаво време не са високи. 😉 1
wiliko Публикувано: 30 март, 2023 Автор Публикувано: 30 март, 2023 преди 26 минути , master_of_germs каза: 🙂 През уикенда направихме една уикендова мини-инвазия в Италия. възползвахме се от смяната на зимно с лятно разписание точно тогава, за да е само с една нощувка. Летяхме до Болоня в събота (25.03.2023) по обяд, връщането беше в неделя късно вечерта. По-голямата част от компанията се отправи към Флоренция, ние пък отидохме с влак до Равена. И ние така се възползвахме от смяната на разписанието и уплътнихме един дълъг уикенд (+понеделник) в Елзас Пътувахме събота сутринта до Базел и се прибрахме понеделник вечерта пак оттам... това са малко красоти от посещението ни... Eguisheim Eguisheim Eguisheim Colmar Strasburg Strasburg Strasburg Ribeauville ако намеря малко време може да си допълня темата с повечко подробности.... 26 11
boogy83 Публикувано: 30 март, 2023 Публикувано: 30 март, 2023 Преди 1 час, wiliko каза: Eguisheim Записвам си го като място, което трябва да посетя... Третата снимки ми напомни за базата на контратерористите на карта Italy в CS1.6 😄 5 1 5
Eva eva Публикувано: 6 май, 2023 Публикувано: 6 май, 2023 Прекрасно уикенд пътуване до Линдау и Меминген, с любезното съдействие на @Биксбит 🙂 Полет с Wizzair в 07:25 ч. София – Меминген на 30.04, връщане в 14:30 ч. на следващия ден. Бюджет - 120 лв. на човек, но пътувахме трима - тоест в хотела бяхме в апартамент и билетите за влака ги взех за трима. В Меминген препоръчвам ресторант Zur blauen Traube. Разход Сума Забележка Полет с Wizziar 15 лв. Двупосочно, през trip JG Hotel Memmingen 75 лв. Booking, с безплатно анулиране до 29.04. Влак 30 лв. До Линдау и обратно, включен и билет за автобуса от летището до Меминген за ден 1 39 5
Argentique Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 Вариант за семпъл плажен уикенд в Пафос. Може да има приемливи цени и за други дати. Оподо UK приложение. 21 1 1
Argentique Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 И още един морски уикенд - в ХанЯ́ (поне така произнасяше името на града говорителката на Т2 миналата година ) 5
Lindt Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 преди 40 минути , Argentique каза: И още един морски уикенд - в ХанЯ́ (поне така произнасяше името на града говорителката на Т2 миналата година ) Тук ми се струва, че си сложила отиване към Ханя, а не връщане в неделя. Не че не може да си купиш и София-Ханя, но е 70 паунда. 3 1
Zaro Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 преди 3 минути , Lindt каза: Тук ми се струва, че си сложила отиване към Ханя, а не връщане в неделя. Не че не може да си купиш и София-Ханя, но е 70 паунда. Уикендът щеше да стане малко по-дълъг. 😁 1
Argentique Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 преди 15 минути , Lindt каза: Тук ми се струва, че си сложила отиване към Ханя, а не връщане в неделя. Не че не може да си купиш и София-Ханя, но е 70 паунда. Ами така става, като се разсейвам с работа. Търсих някакви уикенд решения без отпуска (макар че за мен не са съвсем ок заради местоположението ми) и това засега намерих. Там вече с времето може и да падат цени. Ако някой попадне на нещо друго... 7
Argentique Публикувано: 2 юни, 2023 Публикувано: 2 юни, 2023 Пак спамя в тази тема. Нямам време, но народО поиска, и азкводаправя - взех за следващия уикенд 10 юни Sof-Catania с wizz без никакви врътки за 28 лева с wdc. Връщане късно в неделя с Ryan, по схемата с австралийския jetcost. Идея нямам какво да правим, че аз съм била в достъпния за ден район, но и на кулинарен туризъм да се отдадем, лошо няма. 15 1
Eva eva Публикувано: 2 юни, 2023 Публикувано: 2 юни, 2023 преди 53 минути , Argentique каза: ... и на кулинарен туризъм да се отдадем, лошо няма. Да, да, да ... под чадърчетата е чуууууудно 🙂 И колко бЕло се изпииииива 🙂 Направо ми се доидва 😄 4 2
agenta Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 Гледам пак сте се зарвихрили в Уикенд забежките! 🙂 За Ханя и Пафос имам вече билетчета, нещо ми се ходи някъде пак за уикенд с тръгване примерно в петък след работа и връщане в неделя късно вечерта. Някакви идей? Рових, но тази година доста са орязали петъчните късноследобедни полети Уизз и Раян и връщане в неделя късно вечер. Преди имаше доста гръцки острови, Ларнака примерно и други, сега няма нищо. Връщането може да включва и не директни полети до София в неделя вечер хахаха. 😉 Някакви идей за средата на юли, август отново средата на за уикенд трипче на добри цени? Благодаря предварително за помощта! 2 1
wiliko Публикувано: 3 юни, 2023 Автор Публикувано: 3 юни, 2023 Може, но с един ден отпуска до Нюрнберг Полета е петък вечер и обратно в понеделник вечер, ако не ви се взима отпуска, вариант е прибиране през Меминген, но полета е неделя сутринта и остава много малко активно време .. 4 1
dimitrov6 Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 преди 40 минути , agenta каза: Гледам пак сте се зарвихрили в Уикенд забежките! 🙂 За Ханя и Пафос имам вече билетчета, нещо ми се ходи някъде пак за уикенд с тръгване примерно в петък след работа и връщане в неделя късно вечерта. Някакви идей? Рових, но тази година доста са орязали петъчните късноследобедни полети Уизз и Раян и връщане в неделя късно вечер. Преди имаше доста гръцки острови, Ларнака примерно и други, сега няма нищо. Връщането може да включва и не директни полети до София в неделя вечер хахаха. 😉 Някакви идей за средата на юли, август отново средата на за уикенд трипче на добри цени? Благодаря предварително за помощта! Мисля,че е рано за ниски цени за средата на юли, август отново средата.В момента виждам евтино до края на юни. Може след15-30 дни да паднат,но в момента ,ако се купува например до Рим за 50 евро с дискаунт. 4
Argentique Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 На пръв поглед райън имат всеки петък вечер полет до Болоня, който каца там в 1 посред нощ в събота. Тези полети за юли са евтини. Но пък в Болоня се плаща такси́ плюс скъпа нощувка. Връщането е в неделя късно вечер от Болоня пак с райън. Има време и ще паднат цените и там. Гръцките острови са окастрени много. Засега на нищо бюджетно не попадам. 2 1
agenta Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 преди 2 минути , Argentique каза: На пръв поглед райън имат всеки петък вечер полет до Болоня, който каца там в 1 посред нощ в събота. Тези полети за юли са евтини. Но пък в Болоня се плаща такси́ плюс скъпа нощувка. Връщането е в неделя късно вечер от Болоня пак с райън. Има време и ще паднат и те. Гръцките острови са окастрени много. Засега на нищо бюджетно не попадам. Най-добре да се поизчака още да поднат, ясно е че като теб ще се прави десет дена преди полета си си купила за Катаня. Аз ги гледах тези на Раян до Болоня, но полета е в 00:05 - 01:00 всеки петък, което значи че петък ще си трябва отпуска. 🙂 3
Otnesen Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 Аз сглобих уикенд плюс понеделник за края на юни. Събота рано сутринта полет до Сковста Стокхолм с Уиз. Неделя вечерта полет от Арланда до Вроцлав с Райън. Нощувка в апартамент с ключ от кутия ,за да не се гоним с домакина. В понеделник след обяд полет пак с Райън до София. Билети купувани директно от компании за 145 лв на череп. 7
Argentique Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 преди 6 минути , agenta каза: Най-добре да се поизчака още да поднат, ясно е че като теб ще се прави десет дена преди полета си си купила за Катаня. Аз ги гледах тези на Раян до Болоня, но полета е в 00:05 - 01:00 всеки петък, което значи че петък ще си трябва отпуска. 🙂 Офф, аз пак с блондинския си мозък.... Не знам защо ми се стори, че кацат в събота в 1. Извинявам се. За следващия уикенд не знам как се получи, но уиз имат един самотен полет в събота на 10 юни и само тогава е възможна уикенд схемата до Катания. 5
Argentique Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 Имам някаква идея, но последната отсечка е по-скъпа в моя пример. Може да се изчака или пък ако е вашето (щото аз бих отишла без замисляне) – да се прежалите. Полетите са вечерни. 14 юли, петък, София-Будапеща 15 юли, събота - Будапеща-Болоня И връщане в неделя, 16.07. от Болоня с най-скъпия полет. При желание, можете да си огледате и други дати. 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега