ДиянаВ Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 @bronco ЧРД и на теб 🎂 Много здраве и да те забравя злото ( @Argentique да те отбележи и теб в тефтера и да не подвежда хората 😜) Виждам уникално си празнуваш, та освен да ти кажа наздраве 🍻 2 1 1
Бръмбар Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 Честит рожден ден на @chandni, @Иван Попов и @bronco! Да сте здрави, щастливи и вдъхновени, да сбъдване мечтите си и да празнувате винаги с обичани хора и на желани места! 2 3
liliya Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 Честит рожден ден и от мен! Бъдете здрави, честити и вдъхновени за откриване на нови дестинаци! Наздраве! 1 3
jungfraujoch Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 @Иван Попов, @chandni, @bronco бъдете здрави, щастливи, обичани! Късмет и пътешествия безчет ви пожелавам от сърце. 3
Argentique Публикувано: 23 декември, 2025 Публикувано: 23 декември, 2025 преди 5 часа, chandni каза: (Не помня кой има рожден ден около теб, ти не беше ли Телец?) Бях и съм. 😝 Дългогодишно другарче. Благодаря за пожеланията! преди 2 часа, ДиянаВ каза: да те отбележи и теб в тефтера и да не подвежда хората 😜 Моля, моля. 😃 Не бях аз тая с тефтерите. 😝 При мен е в главата. @bronco, честит ти ден! Здраве и куп посетени интересни места (с много бира)! 5 1 1
Иван Попов Публикувано: 24 декември, 2025 Публикувано: 24 декември, 2025 На 23.12.2025 г. в 10:36, Argentique каза: Честит рожден ден на @chandni и @Иван Попов! Бъдете здрави, вдъхновени, любопитни и много, много пътуващи! Винаги с поне един билет в джоба! Хубави празници и много сбъднати желания през Новата година! (Чудите се откъде помня? След малко отивам и аз на РД. Ранно пиле – рано пие 😃😝) Сърдечно ти благодаря! 🤩 Светли празници! На 23.12.2025 г. в 11:05, chandni каза: О, благодаря, @Argentique , за милите думи! Весело посрещане на предстоящите празници! Бъди все така пътуваща и позитивна! (Не помня кой има рожден ден около теб, ти не беше ли Телец?) @Иван Попов, Чъ Ръ Дъ! Бъди все така амбициран и имай много нови възможности пред себе си - и в професионален и в личен план. Много пътувания през идната година и скоро да се похвалиш с промяна в семейното положение 😜🤩 Благодаря ти! Честит рожден ден и на теб! Много здраве, щастие, късмет и нови приключения! Светли празници! На 23.12.2025 г. в 11:20, ДиянаВ каза: ЧРД @chandni 🥳 ЧРД @Иван Попов 🎉 Желая ви много здраве, пътувания и 💶💳 за тях 😀 Да ви е цветно 😊 Сърдечно ти благодаря! Дай Боже на всички да ни е цветно и готино! 🤩 Светли празници! На 23.12.2025 г. в 12:15, vlady каза: ЧРД @bronco 🐧 Усещането да празнуваш рожден ден на Антарктида в топло джакузи и студена бира в ръка... Щастлив съм да споделя този момент с теб и ти пожелавам много здраве и сбъднати мечти! Честит рожден ден и на теб! Много здраве, щастие, късмет и нови приключения! Светли празници на Антарктида! 2
Иван Попов Публикувано: 24 декември, 2025 Публикувано: 24 декември, 2025 На 23.12.2025 г. в 14:41, Бръмбар каза: Честит рожден ден на @chandni, @Иван Попов и @bronco! Да сте здрави, щастливи и вдъхновени, да сбъдване мечтите си и да празнувате винаги с обичани хора и на желани места! Сърдечно ти благодаря! 🤩 Светли празници! На 23.12.2025 г. в 15:36, liliya каза: Честит рожден ден и от мен! Бъдете здрави, честити и вдъхновени за откриване на нови дестинаци! Наздраве! Сърдечно ти благодаря! 🤩 Светли празници! На 23.12.2025 г. в 15:56, jungfraujoch каза: @Иван Попов, @chandni, @bronco бъдете здрави, щастливи, обичани! Късмет и пътешествия безчет ви пожелавам от сърце. Сърдечно ти благодаря! 🤩 Светли празници! 2
Иван Попов Публикувано: 26 декември, 2025 Публикувано: 26 декември, 2025 Само забравих да спомена, че учениците ми направиха страхотна изненада за рождения ми ден — и се снимахме за спомен 😊 А какво писаха само..... 😃 8 3
Argentique Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Честит рожден ден и Ден на космонавтиката на магеланеца-ценител @Фил! Здраве, сбъднати мечти, дестинации и осъществени все по-шантави маршрути! (Някога заради него се появих в Бордо с шантав маршрут!) С една дума - наздраве! 11 1
Иван Попов Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април @Фил Пожелавам ти здраве, вдъхновение и още много красиви моменти по света! 🍀 Нека винаги откриваш нови дестинации, нови идеи и нови поводи за усмивки 🙂 Нека пътешествията ти носят емоции, маршрутите – интересни истории, а спомените – да остават завинаги. Наздраве за още много приключения! 🥂 1
chandni Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април ЧРД, @Фил! Бъди здрав, пътешествай и събирай прекрасни спомени. 2 1
jorocontrola Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли @dimitrov6 жив и здрав! Май няма много нормални днес 😜 6 1
Argentique Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли преди 2 часа, jorocontrola каза: @dimitrov6 жив и здрав! Май няма много нормални днес 😜 Ами честит РД и на теб тогава Поне една далечна дестинация в близката година Здраве + повече отпуска + пари 2 1
chandni Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли Честит празник на двамата рожденици! Здраве, щастие, късмет и повече време за почивка и пътувания! 2 1
stanimir Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли Честит рожден ден ! Може би има форуми и за нормални хора , но този не е такъв. 3 1 1
Иван Попов Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли Честит празник и на двамата рожденици! 🍀 Пожелавам ви много здраве, щастливи моменти, късмет във всичко и повече свободно време за почивка, нови места и хубави пътувания! Весел празник! 1 1
ДиянаВ Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли Честит рожден ден на двамата “ненормални” рожденици 🥳 Между тях, бих казала, че всеки е луд с номера си 😜. Да сте здрави за скалъпени пътешествия и последните да ви укрепват още повече, другото е второстепенно. Поздрави и на “нормалната” госпожа по далечните дестинации 😂 Черпя вдъхновения от всякакви образи-магеланци 🍾 1 1 2
Argentique Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли Честит рожден ден и на @dimitrov6. Да си правиш шантавите пътувания и занапред. :) Всъщност не знам кога @jorocontrola има РД, но така прочетох между редовете. 😃 3 1
zon Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли преди 15 минути , Argentique каза: Всъщност не знам кога @jorocontrola има РД, но така прочетох между редовете. 😃 Е, не се притеснявай ако не е днес :)) имаш още 365 шанса да го нацелиш 😅 4
Звелина Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли преди 7 часа, jorocontrola каза: @dimitrov6 жив и здрав! Май няма много нормални днес 😜 Синът ми също е днес, както и Д.Пеевски😀 3
Дани Магелани Публикувано: 27 юли Публикувано: 27 юли преди 2 часа, Звелина каза: Синът ми също е днес, както и Д.Пеевски😀 Да са честити всички рожденици с магелански дух! 3
crazyhorse Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Честит рожден ден на @Георги Матеев!Да му пожелаем ного здраве и сбъднати пътешествия!Наздраве! 2 1
liliya Публикувано: преди 54 минути Публикувано: преди 54 минути преди 19 минути , crazyhorse каза: Честит рожден ден на @Георги Матеев!Да му пожелаем ного здраве и сбъднати пътешествия!Наздраве! Честит да е! @Георги Матеев бъди здрав, удовлетворен и пътешестващ! ЧРД! 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега