Прескочи до съдържание

Честит рожден ден!

Гост

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 часа, oli_mali каза:

Нека всеки път като качиш снимка с дъщеря ти да продължа да се чудя ти сега коя от двете си 😉

Ей, знаеш какво обичат да чуват жените :laugh:

Благодаря ви и за мъничко забавените пожелания. Така е още по-готино - създават ми настроение и през днешния ден :girl_wink:

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Благодаря ви и за мъничко забавените пожелания. Така е още по-готино - създават ми настроение и през днешния ден :girl_wink:

Един стар приятел винаги ми честити дни или седмици след РД. Чудесно го знае кога е, но логиката му е „така или иначе всички ще ти честитят на деня и после – тишина. И ето, ти вече си забравила, а аз изведнъж ще ти създам настроение с глупостите си.“ И е прав. :smile3: Аз даже по́ харесвам неща без повод, отколкото със. 

• Харесвам 3
Публикувано:

@ДиянаВ, честит рожден ден и от мен, макар и на патерици! Желая ти здраве, любов и достатъчно пари, за да можеш да пътуваш където и колкото поискаш!

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

Един стар приятел винаги ми честити дни или седмици след РД. Чудесно го знае кога е, но логиката му е „така или иначе всички ще ти честитят на деня и после – тишина. И ето, ти вече си забравила, а аз изведнъж ще ти създам настроение с глупостите си.“ И е прав. :smile3: Аз даже по́ харесвам неща без повод, отколкото със. 

Аргентик, честит рожден ден! Едва ли днес някой ти го е честитил. :dance4: :dance3:

• Смея се 3
Публикувано:
преди 26 минути , Pantelej Putnik каза:

Аргентик, честит рожден ден! Едва ли днес някой ти го е честитил. :dance4: :dance3:

Благодаря, другарче Пантелей! :lol: :drinks::yahoo:Да направиш перфектния хляб тази седмица.

• Смея се 3
  • 1 година по-късно ...
Публикувано:

На тази толкова важна за целия свят дата отново настана време да честитим рожденния ден на Негово Величайше Величество, @Брани !!!

Таз година тук , догодина в Аляска или Япония !!! 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 12 минути , stanimir каза:

На тази толкова важна за целия свят дата отново настана време да честитим рожденния ден на Негово Величайше Величество, @Брани !!!

Таз година тук , догодина в Аляска или Япония !!! 

Честит рожден ден на @Брани!Здраве и късмет в борбата с бунтовниците!

• Харесвам 1
Публикувано:

Честит рожден ден, @Брани😊

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и още много пътешествия из Галактиката/Галактиките! 🛰️🌎

Весел празник и наздраве! 🥂

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря!

Очаквам до края на деня тук десетки честитки, коя от коя по-хубави. Ако не, ще се ядосам и ви спирам пътуванията още утре.

Публикувано:

Честит Рожден Ден, @Брани - бъди жив и здрав, все така различен и интересен и не спирай да внсасяш колорит в различните къде сериозни, къде несериозни теми. Весел празник и весело празнуване в тази и във всяка друга галактика, в която ще празнуваш 😄 

Публикувано:

Бързам да споделя тапета на моя телефон, както и снимка на пазителя на служебното ми бюро, удостоверяваща дълбоката ми почит към Вас и Вашето дело

D4AC0E24-EE64-4A48-91C6-F8E115F102A2.png.79ad9b4020942ff1c765064a91b7d726.png274488FB-3B59-41E7-807E-6A0C8DBFE472.jpeg.987e372600fff342d72002fc9d1da92b.jpeg

П.С. Ако е възможно и разрешите, бих желал да поздравя и другите рожденици - но разбира се така, по обикновено и без снимки.

• 4 месеца по-късно ...
Публикувано:

Честит рожден ден на @chandni и @Иван Попов!
Бъдете здрави, вдъхновени, любопитни и много, много пътуващи! Винаги с поне един билет в джоба!
Хубави празници и много сбъднати желания през Новата година!

(Чудите се откъде помня? След малко отивам и аз на РД. Ранно пиле – рано пие 😃😝)

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
  • Браво 2
Публикувано:
Преди 1 час, Argentique каза:

Честит рожден ден на @chandni и @Иван Попов!
Бъдете здрави, вдъхновени, любопитни и много, много пътуващи! Винаги с поне един билет в джоба!
Хубави празници и много сбъднати желания през Новата година!

(Чудите се откъде помня? След малко отивам и аз на РД. Ранно пиле – рано пие 😃😝)

О, благодаря, @Argentique :tender:, за милите думи! Весело посрещане на предстоящите празници! Бъди все така пътуваща и позитивна! (Не помня кой има рожден ден около теб, ти не беше ли Телец?)

@Иван Попов, Чъ Ръ Дъ! Бъди все така амбициран и имай много нови възможности пред себе си - и в професионален и в личен план. Много пътувания през идната година и скоро да се похвалиш с промяна в семейното положение 😜🤩

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 42 минути , ДиянаВ каза:

ЧРД @chandni 🥳

ЧРД @Иван Попов 🎉

Желая ви много здраве, пътувания и 💶💳 за тях 😀

Да ви е цветно 😊

IMG_1709.jpeg.b224daaf5c91983175603aef6c2cedcc.jpeg

Благодаря, @ДиянаВ! Много здраве, късмет и нови приключения и за теб! Светли празници! :tender:

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:

ЧРД @bronco 🐧

Усещането да празнуваш рожден ден на Антарктида в топло джакузи и студена бира в ръка...

Щастлив съм да споделя този момент с теб и ти пожелавам много здраве и сбъднати мечти!

IMG-70b71766303d01914b5d7738f611a153-V.jpg

• Харесвам 11
  • Шок 2
  • Благодаря 1
  • Браво 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.