ДиянаВ Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 преди 10 часа, oli_mali каза: Нека всеки път като качиш снимка с дъщеря ти да продължа да се чудя ти сега коя от двете си 😉 Ей, знаеш какво обичат да чуват жените Благодаря ви и за мъничко забавените пожелания. Така е още по-готино - създават ми настроение и през днешния ден 4 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 преди 3 минути , ДиянаВ каза: Благодаря ви и за мъничко забавените пожелания. Така е още по-готино - създават ми настроение и през днешния ден Един стар приятел винаги ми честити дни или седмици след РД. Чудесно го знае кога е, но логиката му е „така или иначе всички ще ти честитят на деня и после – тишина. И ето, ти вече си забравила, а аз изведнъж ще ти създам настроение с глупостите си.“ И е прав. Аз даже по́ харесвам неща без повод, отколкото със. 3 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 @ДиянаВ, честит рожден ден и от мен, макар и на патерици! Желая ти здраве, любов и достатъчно пари, за да можеш да пътуваш където и колкото поискаш! 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 преди 1 час, Argentique каза: Един стар приятел винаги ми честити дни или седмици след РД. Чудесно го знае кога е, но логиката му е „така или иначе всички ще ти честитят на деня и после – тишина. И ето, ти вече си забравила, а аз изведнъж ще ти създам настроение с глупостите си.“ И е прав. Аз даже по́ харесвам неща без повод, отколкото със. Аргентик, честит рожден ден! Едва ли днес някой ти го е честитил. 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 9 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2023 преди 26 минути , Pantelej Putnik каза: Аргентик, честит рожден ден! Едва ли днес някой ти го е честитил. Благодаря, другарче Пантелей! Да направиш перфектния хляб тази седмица. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега