ДиянаВ Публикувано: 10 май Публикувано: 10 май преди 17 минути , aloha8 каза: Всъщност аз направих топ-ъп в револют от неон картата в евро и ми изписа, че ще има такси / въобще не стигнах до тях да видя колко са/.Същото го бях тествала с лева и нямаше такса, затова не разбрах защо в евро иска да начислява. И накрая наредих един превод в евро от tbi към револют и изписа 0 € такса и това беше. Това са шмекериите на Револют, за да те заблудят да прехвърлиш пари - в случая в лева, които после да обмениш в друга валута по техния курс. Същото правят и други - Пейпал примерно. 3
Zlia Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 8 часа, aloha8 каза: Всъщност аз направих топ-ъп в револют от неон картата в евро и ми изписа, че ще има такси / въобще не стигнах до тях да видя колко са/.Същото го бях тествала с лева и нямаше такса, затова не разбрах защо в евро иска да начислява. И накрая наредих един превод в евро от tbi към револют и изписа 0 € такса и това беше. Всъщност Револют ви е изписал за такса, а не ТБИ. Компютрите се оказаха компоти 😉 5
Patrick K Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 10 часа, aloha8 каза: Всъщност аз направих топ-ъп в револют от неон картата в евро и ми изписа, че ще има такси В Revolut ти е изписало, но мислиш, че евентуалната такса е от TBI Bank... нещо логиката ми се губи. Затова такива грешни заключения трябва да се опровергават, за да не остават четящите с грешно мнение. 3
aloha8 Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 20 минути , Patrick K каза: В Revolut ти е изписало, но мислиш, че евентуалната такса е от TBI Bank... нещо логиката ми се губи. Затова такива грешни заключения трябва да се опровергават, за да не остават четящите с грешно мнение. Затова и го написах, че се оказа такса от револют, а не от tbi.
Zlia Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май преди 29 минути , aloha8 каза: Затова и го написах, че се оказа такса от револют, а не от tbi. Такса няма, нито от ТБИ, нито от Револют. При топъп с карта в Револют, във валута различна от тази на картата, изкача предупреждение, че може да има такса(от превалутиране явно). Картата Неон е с валута лева, а вие искате да топъпнете евро и затова Револют предупреждава. За тези две валути най-изгодното превалутирането да се прави от ТБИ на фиксинг на БНБ и след това да се зарежда Револют с превод за еврото или с топъп за лева. Проблема с топъпа е, че понякога се чупи от страна на ТБИ, ама може да е било временен бъг при мен. 4
ДиянаВ Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май Може ли да се открие сметка с неон карта на непълнолетно лице - дъщеря ми, която е на 15 г.? Питах бота им, нищо конкретно по въпроса не отговаря. Агентите са мълчаливи по това време. Ако някой има опит, предложения и подобни с децата си, моля да сподели🙂 1
neuromancer Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май Револют може 😀 Иначе тука някои банки позволяват сметка за непълнолетни и така съм направил, не с революта. 1
ДиянаВ Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май Отговори ми агент преди малко. Не може непълнолетно лице да има сметка с карта неон в ТВI нито аз не мога да си открия втора сметка на друг телефон. Тук също има такива банки - сещам се за ДСК и ОББ, май и ПИБ. Явно ще трябва да се ходи до ОББ, т.к. ми идва най-удобно за преводи.
neuromancer Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май При мен е вързана с моята сметка, не е самостоятелна, тоест трябва да имам и аз сметка в тази банка. С Револют пак е така. 1
ДиянаВ Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май Аз май ще пробвам с Револют. Зачетох се и добре звучи. А и реално на дъщерята пластика няма да й трябва. Благодаря за идеята🙂 https://www.revolut.com/bg-BG/revolut-under-18-benefits-parents-and-guardians/
marycap Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Успявате ли да влезете в приложението? На телефоните в офис никой не отговаря...
ДиянаВ Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 20 минути , marycap каза: Успявате ли да влезете в приложението? На телефоните в офис никой не отговаря... Аз влизам 1 1
Assya Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май И аз влизам, преди малко нареждах и превод - парите вече са получени. 1 1
marycap Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Преди 1 час, marycap каза: Успявате ли да влезете в приложението? На телефоните в офис никой не отговаря... Свързах се- не знаеха дали е бъг или е за валидация на някои данни. Казаха ми да изчакам известно време и да пробвам отново. Понеже ми трябваше приложението, снимах (отново) двустранно личната карта и селфи видео и стана.
timobg Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май И при мен се е случвало. Явно като мине някакъв период, вероятно година, автоматично те изхвърля от приложението и иска задължително снимка на лична карта и селфи. Не са го измислили както трябва. Може просто да пратят някаква нотификация, а не директно да ти спират достъпа и да се чуди човек какво се случва.. 1 1
Marisha Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май преди 7 часа, marycap каза: Свързах се- не знаеха дали е бъг или е за валидация на някои данни. Казаха ми да изчакам известно време и да пробвам отново. Понеже ми трябваше приложението, снимах (отново) двустранно личната карта и селфи видео и стана. И при мен стана същото днес. И аз се верифицирах наново. 1
Яничка Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май На телефона на TBI 02 816 39 00 върви съобщение, че телефонът се таксува допълнително на принципа на телефони, започващи с 0700. Те имат телефон 0700 17 571, но аз не звънях на него, а на първия, който би трябвало да е безплатен. Някой знае ли?
Loverboy Публикувано: 30 май Публикувано: 30 май Просто централата е същата и е записано, но щом си звъняла на 02 няма как да те таксуват като за 0700. 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега