Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Вчера ми се обадиха от ти би ай да си довърша регистрацията . Аз казвам ,че вече верификацията е завършена  и чакам неон картата.

Днес отново се обаждат за същото  - аз казвам същото плюс това , че вече имам движение и по двете сметки. Провери и нищо не каза.

Голяма заинтересованост от тяхна страна.

Иначе , разцъках малко по приложението , направих няколко превода към Peyz, които дойдоха веднага , захраних и евровата /с превод/ и левовата сметка / използвах 3 различни карти/. Всичко се случи бързо и безплатно.

Но , защо не мога да открия как се създават шаблони?

• Харесвам 2
Публикувано:

Напомням, че от този месец в сила новите условия на ТБИ, където ще начисляват по 30 лв. неактивност на сметка без движение за определен период. Аз лично имам 5(?) сметки (някои са автоматично отворени) , от които поне 2 са за закриване 😄

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 51 минути , WanderlustME каза:

Напомням, че от този месец в сила новите условия на ТБИ, където ще начисляват по 30 лв. неактивност на сметка без движение за определен период. Аз лично имам 5(?) сметки (някои са автоматично отворени) , от които поне 2 са за закриване 😄

Предполагам най-лесно е да си прехвърлиш 5 лева от едната в другата сметка и после да ги върнеш обратно. При положение, че няма такси, а еврото е на фиксиран курс, няма да ти струва нищо.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, WanderlustME каза:

При колко мрсеца неактивност ще начисляват тази такса? Не можах да я намеря в тарифата.

• Харесвам 1
Емил Маринов
Публикувано:
преди 3 часа, Dora Popova каза:

Вчера ми се обадиха от ти би ай да си довърша регистрацията . Аз казвам ,че вече верификацията е завършена  и чакам неон картата.

Днес отново се обаждат за същото  - аз казвам същото плюс това , че вече имам движение и по двете сметки. Провери и нищо не каза.

Голяма заинтересованост от тяхна страна.

Иначе , разцъках малко по приложението , направих няколко превода към Peyz, които дойдоха веднага , захраних и евровата /с превод/ и левовата сметка / използвах 3 различни карти/. Всичко се случи бързо и безплатно.

Но , защо не мога да открия как се създават шаблони?

В момента в който се направи превод на една от стъпките (последната?) има възможност да се направи като шаблон.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Емил Маринов каза:

В момента в който се направи превод на една от стъпките (последната?) има възможност да се направи като шаблон.

При мен такава стъпка липсва.

Публикувано:
преди 7 часа, WanderlustME каза:

Аз тръгнах да закривам и не открих такава функция. Питах в чата и казаха - не може онлайн, трябва в банков офис. WTF? 

Публикувано:
преди 8 часа, WanderlustME каза:

Къде си виждате сметките, още повече тези неподозирани? Аз в графа сметки - още - данни за карта и банкови сметки, виждам само една - тази с неон картата.

Публикувано:

Life hack

Обменете 1.95 лв в евро по сметката в тби. Ще получите 1.00 евро. 

После обменете 1 евро за лев и ще получите 1.96лв. 

Повторете 10000 пъти. 

🤑

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Имате ли проблеми с приложението? 

От сутринта не успявам да вляза, първо пин-кодът ми уж не бил верен, а сега вече ме връща да си избирам дължава и да се регистрирам отново.

Като въведа ЕГН-то, отново дава грешка - към това ЕГН вече имало телефонен номер.

Публикувано:

И аз често имам проблем с приложението. Алгоритъмът ми е:

1. Рестарт на телефона.

2. Актуализация на приложението

Почти винаги сработва....

• Харесвам 2
Публикувано:

Явно аз нещо съм изтеглила късата клечка, деинсталирах, инсталирах отново, рестартирах телефона - пак не мога.

Свързах се с чата, трябвало да отида в банков офис, че да се верифицирам.

Питам я как за картата установиха, че съм аз - това били различни процедури.

После се изнерви и почна да пише с удивителни.

Няколко пъти питах как за Неон установяват, че съм аз, а за приложението не могат. Да види какво ми е на мен с бота.

Май ми се разсърди, щото спря да отговаря.

Дописвам: размина ми се офиса. Свързах се по телефона, обясних проблема и докато си направя едно кафе, явно са го оправили, защото имах пропуснато обаждане. Пробвах пак да вляза - наложи се само да се снимам и да направя нов пин код.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой има ли проблем със SEPA преводи в евро през приложението? Вече за не знам кой път пробвам SEPA (реално е SEPA INSTANT) към Payz, а преди малко и към Револют, но винаги неуспешно.

От съпорта на ТБИ ми казват, че някои банки имали право да отказват SEPA INSTANT преводи от определени региони, банки или клиенти. Но не са съвсем конкретни и казват, ако искам да извърша превода, да го направя в банков клон. 

Георги Матеев
Публикувано:
преди 49 минути , yordanov каза:

Някой има ли проблем със SEPA преводи в евро през приложението? Вече за не знам кой път пробвам SEPA (реално е SEPA INSTANT) към Payz, а преди малко и към Револют, но винаги неуспешно.

Проблемът изглежда персонален. Онзи ден пращах от TBI инстантни SEPA преводи и към Револют и към Payz, дойдоха за секунди.

Продължавай да упорстваш при съпорта, понякога се трогват и оправят нещата.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , Георги Матеев каза:

Проблемът изглежда персонален. Онзи ден пращах от TBI инстантни SEPA преводи и към Револют и към Payz, дойдоха за секунди.

Продължавай да упорстваш при съпорта, понякога се трогват и оправят нещата.

Благодаря! Подозирам, че е нещо с моя акаунт. Казаха, че ще направят вътрешна проверка и ще се свържат с мен. 

Публикувано:

Аз имам с плащане към френската сосиетеженерал по френски айбан, от миналата година не юинава. Към други банки, финтекс и борси всичко е наред.

Публикувано:

Аз така и не успях да наредя през приложението превод в евро по немска сметка на Interactive Brokers. Парите стоят блокирани няколко часа и накрая излиза съобщение, че преводът е неуспешен. Питах в чата - не минавал, нямали представа защо, да отида в офис. В офис наредиха превода срещу 2 лв. такса и след половин час мъки и консултации как се прави това :)))) Накрая казаха, че само чакат потвърждение на превода от централата и всичко е ок. Тръгнах си, след 2 часа парите още бяха в сметката ми. Звънях по телефона в централата, обещаха да проверят какво става и след още около час преводът мина. Та определено няма да повторя 😆

Публикувано:

Аз също имах проблеми с превод към револют преди доста време. Като изписах получателя само с първо име и фамилия, преводът мина веднага.

• 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.