traveler Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) Пожелавам ти супер изкарване и да качваш редовно снимки,като начало от самолета. Редактирано 27 ноември, 2014 от traveler 2 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Лек път и да не забравиш в Куба да питаш за моята работа. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Хей, приятно пътуване. С най-голям интерес ще следя всички твои репортажи от мястото на събитието. 1 Връзка към коментар
nisti75 Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Лек път и от мен. Пожелавам ти страхотно изкарване и поздрави на увеселителните паркове във Флорида 1 Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Весело изкарване и от мен! И хубаво време! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 За първи път ще летя на Boeing Dreamliner 787 ... Завиждам ... Айде лек път и хубаво изкарване на пътешествието! 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Добро утро от Ню Йорк! Пиша накратко и без снимки, че интернета в хотела е супер зле и едвам се вързах. Norwegian са новата ми любима авиокомпания. Страхотно обслужване на борда, голяма класа - въпреки че се позиционират като лоукост. А 787 определено има защо да се нарича Dreamliner, имаше доста иновативни неща на борда - огромни илюминатори, много интересно променящо се осветление в салона, помагащо за по-ефективната борба с часовата разлика при пътуване, персонална мултимедийна система от ново поколение, от която директно можеше да си правиш поръчки и тн. Мога само да се надявам Norwegian да пуснат редовни полети до София, а не само сезонни до Варна и Бургас. След малко ще закусвам и изчезвам да разглеждам Манхатън. Времето е добро, хладно, но сухо. 26 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Магеланското знаме бе гордо развято насред Times Square. Вече ни знаят и в Ню Йорк 34 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 На Times square ли откриха скоро най-големия HD билборд. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Да. Екранът беше поне 40 на 20 метра, наистина огромен. Вървяха реклами само на Google и Android, четох някъде че Google са го наели за 2 месеца за 2 милиона долара. 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Еееех, приходи ми се пак в Ню Йорк като ти видях снимките... 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Директно включване от Central Station, благодарение на безплатния интернет от близкото кафене. P.S. Полицаите на гарата хич не харесаха знамето и ме гледаха много лошо. Аз пък ги обезоръжих с широка усмивка 17 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Директно включване от Central Station, благодарение на безплатния интернет от близкото кафене. P.S. Полицаите на гарата хич не харесаха знамето и ме гледаха много лошо. Аз пък ги обезоръжих с широка усмивка Бе ти как не изяде лабута в Северна Корея с това знаме - много те мислих, и като гледах после снимките, права съм била... Ню Йорк е една мършава ябълка, която ще сдъвчеш със знамето без грижа Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Магеланското знаме бе гордо развято насред Times Square. Вече ни знаят и в Ню Йорк Йеп! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Бе ти как не изяде лабута в Северна Корея с това знаме - много те мислих, и като гледах после снимките, права съм била... Ню Йорк е една мършава ябълка, която ще сдъвчеш със знамето без грижа Колкото и да е странно да го кажа... но в Северна Корея нямаше почти никакви проблеми в това отношение и беше доста ненапрегнато като цяло. А в Ню Йорк навсякъде е фрашкано със строго гледащи ченгета, които с нетърпение очакват брадати терористи със знаме като мен 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Ми така е, Жоро ... в арабския свят привилегии... в Ню Йорк те гледат лошо... Права бях. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2014 Ми така е, Жоро ... в арабския свят привилегии... в Ню Йорк те гледат лошо... Права бях. Ще взема да се обръсна и ще объркам местните полицаи Иначе последните 2 дни се нагледах на всякакви забавни образи в метрото. Пълно е с откачени на всяка крачка, някои кротки, други не толкова. То не бяха религиозни проповедници, Иисуси, пияни, просяци, музиканти, търговци, и какво ли още не. 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2014 Ще взема да се обръсна и ще объркам местните полицаи Иначе последните 2 дни се нагледах на всякакви забавни образи в метрото. Пълно е с откачени на всяка крачка, някои кротки, други не толкова. То не бяха религиозни проповедници, Иисуси, пияни, просяци, музиканти, търговци, и какво ли още не. То точно това е интересното в Ню Йорк, всякакви "изроди". Първото ми впечатление от града беше много интересно - слязох от колата за пръв път на тротоара да изпуша една цигара (това през 1992 г.), някакъв явно от Ямайка с нещо като птиче гнездо (от спластена коса) на главата дойде до мен и взе нещо да ми ръкомаха и да ми крещи, докато му кажа "моля?" ми грабна цигарата от устата и взе да си я пуши. Страхотно посрещане 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2014 (редактирано) Просто нямаше как да минем без този панорамен кадър на Манхатън, сниман от Liberty Island. P.S. Снимката на статуята на свободата ще пусна по-късно от компютъра, че от телефона излиза обърната. Редактирано 30 ноември, 2014 от Георги Матеев 18 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 декември, 2014 Най, ама най-задължителната снимка от Голямата ябълка. 16 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 1 декември, 2014 Сподели Публикувано: 1 декември, 2014 (редактирано) Как Ще взема да се обръсна и ще объркам местните полицаи Гледам изпълнил си обещанието си.Завиждам ти за синьото небе което така се вързва с цветовете на знамето Сега се сетих,тя снимката е от вчера. Редактирано 1 декември, 2014 от traveler 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 декември, 2014 (редактирано) Настаних се в едно китно мотелче за $45 на нощ, само на 5 минути пеша от Ниагарския водопад. Канада е буквално на 100-ина метра, от другата страна на реката. След като храносмеля типичния американски (разбирайте изключително калоричен и мазен) обяд излизам на разходка. Няма и помен от 2-метровия сняг, който е имало тук преди само 1 седмица. Една финална снимка от Ню Йорк, докато съм на тази вълна: Високата сграда зад мен е новия World Trade Center в Манхатън, а на мястото на кулите близнаци в момента се намира 9/11 Memorial and Museum. Редактирано 1 декември, 2014 от Георги Матеев 14 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 1 декември, 2014 Сподели Публикувано: 1 декември, 2014 Ооооооооооооо, чудесен кадър! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 3 декември, 2014 (редактирано) Запознайте се с моят нов приятел. Той живее в щатския парк Niagara Falls, обича да се катери по дърветата и да хрупа жълъди. Също така е много любопитен, не се страхува от хора и му харесва да позира за снимки Редактирано 3 декември, 2014 от Георги Матеев 17 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 3 декември, 2014 Сподели Публикувано: 3 декември, 2014 ...само една съвсем дребна поправка - Niagara Falls не е национален парк, колкото и да е странно. Щатски парк е, на щата Ню Йорк . 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега