КолЮ Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли преди 16 минути , neuromancer каза: намираш държавата и цъкаш на четвъртата колонка GB Ако е таблицата в началните коментари на темата, разцъксх я … Отваря инфо страница на Emirates, това ли е източника до който трябва да достигна?
neuromancer Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли да, emirates дават достъп до ТИМАТИК това е официално, за навсякъде има данни 3 1
ivan69 Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Здравейте За да се напестя купих SID-LIS-LGW, естествено не смятам да летя LIS-LGW. Въпросът ми е кога ще ми искат ета? Следващият въпрос е дали идва веднага, т.е. дали мога да я направя на бординга в SID, ако откажат да ме качат на самолета за LIS? Благодаря!
stanimir Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Не знам дали ще я искат в Кабо Верде , но моята пристигна мисля 2 дни след попълване на апликацията. Не бих разчитал. 1
neuromancer Публикувано: преди 49 минути Публикувано: преди 49 минути аз като пътувах към Великобритания не ми искаха да гледат ЕТА на бординга, но някой някъде може и да иска на круизни пътници са искали да показват имейла за потвърждение, защото те нямат достъп до системата да проверят наистина (предполагам можеш да покажеш някакъв фалшив имейл, ама ако те хванат не си го чул от мен и отговорността си е твоя) 1
Argentique Публикувано: преди 24 минути Публикувано: преди 24 минути При чекиране авиокомпанията по номер на паспорт ще направи проверка. Или на място на гише. Аз съм летяла от Пловдив с Уиз и явно при чекиране онлайн се е случила проверката, издадоха си ни бк. На място само гранична полиция. Ето Райън какво пишат. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега