makler Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари Преди 1 час, EmoKrastev каза: Сега като прочетох това пак си проверих внимателно движението по картата - минавахме на Истанбул и Гуанджоу с PriorityPass средата на ноември, а нямам дръпнати пари досега - гаранция. Да не би да има някакъв пакет предварително зареден? Аз като си взимах картата ми обясниха че ако се налага плащане в салон ще ми кажат на входа и затова не съм се задълбочавал С пластиката, нищо не плащаш Не са го видяли просто! Ръчен процес е и следващия път може да ти ги вземат. На сайта на цкб ясно пише кои летища са безплатни - Даже Лисабон и Порто не са в списъка! Преди 1 час, Alexander каза: За безплатните се минава безплатно с пластиката на Приорити Пас или се плаща и после връщат пари? Не взимат пари! Картата можеш и през аппа да ползваш! 1
makler Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/promocii/promocii-s-visa#tab-lounge-key-pass-229 много добър стимул за оборот!
Георги Матеев Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари преди 12 часа, makler каза: https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/promocii/promocii-s-visa#tab-lounge-key-pass-229 много добър стимул за оборот! 48000 евро оборот за едва 6 лаундж посещения годишно, които имат обща стойност 200-ина евро? Доста слаба оферта. Ако този оборот се мине през карта с приличен кешбек 6-те посещения ще се платят от него и ще остане още толкова отгоре. 9
adreno Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари преди 44 минути , Георги Матеев каза: 48000 евро оборот за едва 6 лаундж посещения годишно, които имат обща стойност 200-ина евро? Доста слаба оферта. Ако този оборот се мине през карта с приличен кешбек 6-те посещения ще се платят от него и ще остане още толкова отгоре. Оборотът е еднократен, а не за всеки месец. В който и месец от годината го направиш получаваш право да ти издадат съответния брой ваучери за посещения - еднократно (1, 2 или 6 според вида на картата) или на части, за теб или и за придружител избираш ти. Конкретно с infinite debit visa ако врътнеш 4000 евро за месец освен шестте лаундж достъпа ще имаш и 20 евро кешбек 👌 Не е чак толкова слаба офертата. 4
makler Публикувано: 1 март Публикувано: 1 март преди 6 часа, adreno каза: Оборотът е еднократен, а не за всеки месец. В който и месец от годината го направиш получаваш право да ти издадат съответния брой ваучери за посещения - еднократно (1, 2 или 6 според вида на картата) или на части, за теб или и за придружител избираш ти. Конкретно с infinite debit visa ако врътнеш 4000 евро за месец освен шестте лаундж достъпа ще имаш и 20 евро кешбек 👌 Не е чак толкова слаба офертата. Офертата е много добра за хора, които имат само тази карта. Като цяло освен Дск уизз картата с 2% кешбек, не съм попадал на повече от 1% та всичко е въпрос на сметки @Георги Матеев
Георги Матеев Публикувано: 1 март Публикувано: 1 март преди 7 часа, adreno каза: Оборотът е еднократен, а не за всеки месец. В който и месец от годината го направиш получаваш право да ти издадат съответния брой ваучери за посещения - еднократно (1, 2 или 6 според вида на картата) или на части, за теб или и за придружител избираш ти. Конкретно с infinite debit visa ако врътнеш 4000 евро за месец освен шестте лаундж достъпа ще имаш и 20 евро кешбек 👌 Не е чак толкова слаба офертата. Ако е както казваш - и може да ползваш всичките 6 посещения с еднократен €4000 оборот за 1 месец - тогава офертата е много добра, а слабото нещо в нея е презентацията. От описанието в линка определено се остава с впечатление, че за общо 6 лаунджа годишно е нужен €4000 оборот всеки месец, т.е. €48000 оборот годишно. А 1% кешбек от €48000 е €480, което би било прекалено скъпо за едва 6 лаунджа. С тази сума може да се купи директно неограничен годишен Приорити Пас, например. Та да си оправят описанието на офертата. 10
Eva eva Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Моля за съдействие - моят син е в Сингапур и опитва да се регистрира в lounge key, но постоянно му дава грешка. Има допълнителна карта World debit Mastercard към моята сметка с право на 6 посещения. Идеи? Звъннах и в банката, но нали е празник днес и не могат да помогнат.
Captain45 Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Направо с картата, не е нужно да ползва лоунджкей. На мен нещо ми се бъгна приложението след промяната миналата година и като пробвам с него им дава, че е невалидно и си минавам с кредитната карта. Само трябва да си помни колко пъти я е използвал. 2
Eva eva Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 5 минути , Captain45 каза: Направо с картата, не е нужно да ползва лоунджкей. На мен нещо ми се бъгна приложението след промяната миналата година и като пробвам с него им дава, че е невалидно и си минавам с кредитната карта. Само трябва да си помни колко пъти я е използвал. И аз така му казах, но в Куала Лумпур не са ги пуснали, защото нямали регистрация в lounge key. 1
Captain45 Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Тогава директно да звъннат на съпорта на Лоунджкей. Би трябвало бързо да реагират. 1
Ilian359 Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Аз също не мога да регистрирам MC издадена август 2025 в LoungeKey, с по-стари нямам проблем. Директно си давам MC и в Европа не съм имал проблем. 1
Madonna Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 2 часа, Eva eva каза: И аз така му казах, но в Куала Лумпур не са ги пуснали, защото нямали регистрация в lounge key. Малко съм офф топик, но с коя компания са летели до КЛ?
Eva eva Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 17 минути , Madonna каза: Малко съм офф топик, но с коя компания са летели до КЛ? Те летяха до Банкок, след това до Пукет и от там до КЛ 🙂 Ще се върнат от Сингапур. Полетите София - Банкок и Сингапур - София са им с KLM.
bronco Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 3 часа, Eva eva каза: Моля за съдействие - моят син е в Сингапур и опитва да се регистрира в lounge key, но постоянно му дава грешка. Има допълнителна карта World debit Mastercard към моята сметка с право на 6 посещения. Идеи? Звъннах и в банката, но нали е празник днес и не могат да помогнат. Имах подобен казус с кредитна карта на ПИБ и 6 посещения. След няколко седмици разговори с техния съпорт и съпорта на лаундж кий се установи, че трябва да се регистрирам на сайта на... приорити пас. Навсякъде на сайта на банката пише лаундж кий, съпорта това обяснява по телефона, но реалността е, че посещенията се получиха след регистрация на приорити пас. Не знам дали ще помогне, но може да опита. 2 2 1
Captain45 Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Сега извадих допълнителна карта за жена ми. Мастер кард от ПИБ, но при опит за регистрация в Лоунджкей дава грешка. Сега се чудя кого да тормозят първо, ПИБ или Лоунджкей! Опитах регистрация през линка на ПИБ и директно от приложението, но резултатът е нулев. Едно на ръка, че след промените от февруари 2025, Лоунджкей приложението ми спря да се разпознава от салоните и минавам само с КК. Изтрих си акаунта с цел да създам нов със същата карта, но не ми позволи. След разговор със съпорта на Лоунджкей ми създадоха нов акаунт, но резултатът е същият. Та си мисля, че проблемът е в ПИБ, но се чудя кого да търся там
Eva eva Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март Еми и в priority pass греда. Не става и това е. Дали няма някакви защити на телефона? С Iphone e, ако има значение.
horus92 Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март 5 minutes ago, Eva eva said: Еми и в priority pass греда. Не става и това е. Дали няма някакви защити на телефона? С Iphone e, ако има значение. Ако е въпрос на устройство, винаги може вие да му регистрирате картата от компютър в България. 2
EmoKrastev Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март На 28.02.2026 г. в 9:45, makler каза: Не са го видяли просто! Видяли са го. Ходих до офиса на ЦКБ да питам и ми обясниха че тъй като имам безплатни посещения които не съм ползвал, при посещение на салон с Priority pass взимат от тях, а не ме таксуват. Показаха ми и две транзакции в движението на сметката за 0 евро които отговарят на това. 25 евро е посещение на салон с priority pass след като свършат безплатните по картата. Малко неуверена ми се видя дамата с която говорих но я нямаше тази с която обикновено комуникирам та за всеки случай ще питам пак другата седмица 3
Jenbel Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 5 часа, Captain45 каза: Сега извадих допълнителна карта за жена ми. Мастер кард от ПИБ, но при опит за регистрация в Лоунджкей дава грешка. Сега се чудя кого да тормозят първо, ПИБ или Лоунджкей! Опитах регистрация през линка на ПИБ и директно от приложението, но резултатът е нулев. Едно на ръка, че след промените от февруари 2025, Лоунджкей приложението ми спря да се разпознава от салоните и минавам само с КК. Изтрих си акаунта с цел да създам нов със същата карта, но не ми позволи. След разговор със съпорта на Лоунджкей ми създадоха нов акаунт, но резултатът е същият. Та си мисля, че проблемът е в ПИБ, но се чудя кого да търся там Проблемът е в приложението, не в банката. Преди година или там някъде имах същия проблем, грешки при опит за регистрация. Тогава от моята банка (Уникредит) ми казаха, че приложението Лоунджкей е куцо, че работят по него и да изчакам. След няколко дни наистина го оправиха и грешките спряха. Тук в темата сме коментирали този проблем, ама не знам колко страници назад. 3
mitrov Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март Здравейте съфорумници! Взех кредитна карта от ПИБ Mastercard Gold. Регистрирах се във всички сайтове, що имат Mastercard, включително и с посещения на летищни салони. Проблемът се оказа приложението на телефона ми с програмата Dragon Pass или Mastercard Travel Experience. Там се регистрирах през компа и получих един QR код. Но при стартирането на програмата на телефона ми, този код не се появява никъде и когато почна да търся летища по програмата Fast Track, не ми излизат летищата, дава ми все нула в търсачката, която и буква да натисна. От какво мислите, че е ? И мога ли да се справя сам или ако не с кого да се свържа? Благодаря ви!
makler Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март Преди 1 час, mitrov каза: Здравейте съфорумници! Взех кредитна карта от ПИБ Mastercard Gold. Регистрирах се във всички сайтове, що имат Mastercard, включително и с посещения на летищни салони. Проблемът се оказа приложението на телефона ми с програмата Dragon Pass или Mastercard Travel Experience. Там се регистрирах през компа и получих един QR код. Но при стартирането на програмата на телефона ми, този код не се появява никъде и когато почна да търся летища по програмата Fast Track, не ми излизат летищата, дава ми все нула в търсачката, която и буква да натисна. От какво мислите, че е ? И мога ли да се справя сам или ако не с кого да се свържа? Благодаря ви! LoungeKey не Dragon pass!!!!!!!! Можете да определите предварително Lounge Key салона, който предпочитате да посетите, на: www.loungekey.com/FibankMastercard 3
mitrov Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март преди 20 часа, makler каза: LoungeKey не Dragon pass!!!!!!!! Можете да определите предварително Lounge Key салона, който предпочитате да посетите, на: www.loungekey.com/FibankMastercard Не ме разбрахте добре....аз се регистрирах за салоните, сега искам да Fast Trak....прочетете внимателно, какво искам....
mitrov Публикувано: 7 март Публикувано: 7 март В момента, mitrov каза: Не ме разбрахте добре....аз се регистрирах за салоните, сега искам да Fast Trak....прочетете внимателно, какво искам.... Проблемът се оказа приложението на телефона ми с програмата Dragon Pass или Mastercard Travel Experience. Там се регистрирах през компа и получих един QR код. Но при стартирането на програмата на телефона ми, този код не се появява никъде и когато почна да търся летища по програмата Fast Track, не ми излизат летищата, дава ми все нула в търсачката, която и буква да натисна. 1
adreno Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март На 1.03.2026 г. в 7:10, Георги Матеев каза: Ако е както казваш - и може да ползваш всичките 6 посещения с еднократен €4000 оборот за 1 месец - тогава офертата е много добра, а слабото нещо в нея е презентацията. От описанието в линка определено се остава с впечатление, че за общо 6 лаунджа годишно е нужен €4000 оборот всеки месец, т.е. €48000 оборот годишно. А 1% кешбек от €48000 е €480, което би било прекалено скъпо за едва 6 лаунджа. С тази сума може да се купи директно неограничен годишен Приорити Пас, например. Та да си оправят описанието на офертата. В основното описание е малко неясно, но в линка Вижте често задавани въпроси и техните отговори е описано подробно. Вече мога и да го потвърдя лично - днес дойде мейла от ЦКБ с покана да ми издадат ваучерите заради постигнат оборот през февруари. 5
tougherty Публикувано: 18 март Публикувано: 18 март На 16.03.2026 г. в 19:45, Duke каза: И друг път си споделяла този "трик", но подобни практики всъщност рано или късно отказват банките да предоставят безплатни премиум услуги от този тип. Не ме разбирай погрешно, но като потребители на услугата, ние също би следвало да се отнасяме отговорно без да злоупотребяваме с предоставената възможност... Ние ще бъдем отговорни потребители, които не се възползват от възможностите, които им се предоставят, тогава когато банките станат отговорни доставчици на услуга, ценообразувана справедливо спрямо клиентите. В момента банката таксува за това, че взима парите, които внасяш, че брои парите, които внасяш, че софтуеърът ѝ отчита парите, които си внесъл и че взимаш обратно парите си или ги нареждаш по сметка. При това таксува не малко. Поне май вече мина времето, когато таксуваше и за услугата, че държиш парите си по сметка, но все още лихвите по депозити са колкото да се каже, че има такива. По-голямата част от банковата печалба от 3 600 000 000 лв. за 2025г. идва точно от посочените услуги, а не от типичната банкова дейност. Особено отговорни трябва да бъдем към банката на Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев. Те самите са изключително отговорни - например купиха в лично качество сграда и я продадоха на банката си за централа, за да приберат разликата в цената. Също така когато държавата предоставяше помощи на фирмите при ковида, те кандидатстваха за финансова помощ и получиха такава с фирмата, която е собственик на частните им самолети (по-отговорно е някак си да минат за фирмен разход без ДДС). Изключително отговорното им поведение по отношение на Витоша ски и Банско няма дори какво да го коментирам. 9 1 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега