Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 14 минути , Asenster каза:

VISA Gold на FIBANK дава право на достъп САМО до софийския салон на картодържателя плюс плюс 1 придружител и може да се освободи от такса при активно ползване + + 0.75% кешбек

Явно за всички VISA Gold карти е такава политиката, без значение от коя банка са издадени.

Sofia Airport | Visa

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Asya Assenova каза:

Явно за всички VISA Gold карти е такава политиката, без значение от коя банка са издадени.

Sofia Airport | Visa

https://www.visabg.com/promotsii/sofiaairport.html

Точно, обаче някой беше споменал, че се очаква гостът да отпадне след средата на годината за златните карти 😞

• Шок 1
Публикувано:
преди 4 минути , jorocontrola каза:

https://www.visabg.com/promotsii/sofiaairport.html

Точно, обаче някой беше споменал, че се очаква гостът да отпадне след средата на годината за златните карти 😞

На сайта на салона нищо не пише. Ще поживеем, ще видим.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Asya Assenova каза:

На сайта на салона нищо не пише. Ще поживеем, ще видим.

На 11.04.2026 г. в 15:19, Miladina каза:

От сайта на цкб.

IMG_1751.png

Да бе, ама щом една банка го е написала на сайта си и понеже е еднакво за всички, защото е от Виза, е доста вероятно... 😞

• Замислям се 1
Публикувано:
В момента, jorocontrola каза:

Да бе, ама щом една банка го е написала на сайта си и понеже е еднакво за всички, защото е от Виза, е доста вероятно... 😞

За съжаление най-вероятно си прав.

Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

Днес успях да си взема приорити пас картата от ЦКБ, добавка към КК world .

Точно два месеца след взимането на КК дойде, успях да я активирам  в сайта  на приорити пас и ще я тествам в неделя в Прага, влиза в безплатните лаунджове.

А преди да дойде пластиката, има ли вариант да се активира в PriorityPass приложението, чрез номера на самата КК?

Публикувано:
28 minutes ago, Argentique said:

И от Уникредит има сходно съобщение за МК

Не става ясно само дали има безплатни посещения или ще взема от безплатните н на брой посещения. По телефона от ЦКБ нищо не можаха да кажат.

Публикувано:
преди 16 минути , c700700 каза:

Не става ясно само дали има безплатни посещения или ще взема от безплатните н на брой посещения. По телефона от ЦКБ нищо не можаха да кажат.

За Уни - „съобразно включения брой безплатни достъпи към съответната карта“.
Неограничени безплатни не мисля, че има за МК.

• Харесвам 8
Публикувано:
5 hours ago, Argentique said:

За Уни - „съобразно включения брой безплатни достъпи към съответната карта“.
Неограничени безплатни не мисля, че има за МК.

Благодаря. Няма никакъв смисъл да си хабим безплатните посещения за София. Комбинираме masterи и виза за оптимално пътуване 😎

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 38 минути , stanimir каза:

Ей тва българинът цъка и не вярва до последно докато не пипне с ръка.

А ве не е като хич да няма  причини. :grin:

• Харесвам 2
Публикувано:
40 minutes ago, stanimir said:

Ей тва българинът цъка и не вярва до последно докато не пипне с ръка.

Нищо уникално няма в българина. Доскоро не работеше Priority Pass в този салон..

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой да ми препоръча дебитна, без да ми искат превод на заплата и тн, която ще се ползва само за салони. Пробвах алианц, но ми искаха превод на заплата, а това няма как да стане

Публикувано:
13 minutes ago, new one said:

Някой да ми препоръча дебитна, без да ми искат превод на заплата и тн, която ще се ползва само за салони. Пробвах алианц, но ми искаха превод на заплата, а това няма как да стане

Fibank Mastercard Platinum Debit върши работа срещу 2.5 евро на месец за картата + 2.5 евро на месец за поддръжка на сметка ако нямаш вече открита и трябва да направиш нова. Когато ти свършат включените 6 посещения, можеш да я закриеш без такси и да си направиш нова. Има и 2.5 евро еднократна такса за издаване на всяка нова карта Mastercard Platinum Debit.

• Харесвам 8
Публикувано:
На 18.04.2026 г. в 21:10, СимЕон I каза:

Fibank Mastercard Platinum Debit върши работа срещу 2.5 евро на месец за картата + 2.5 евро на месец за поддръжка на сметка ако нямаш вече открита и трябва да направиш нова. Когато ти свършат включените 6 посещения, можеш да я закриеш без такси и да си направиш нова. Има и 2.5 евро еднократна такса за издаване на всяка нова карта Mastercard Platinum Debit.

А изискват ли се някакви обороти по картата за да ползваш посещенията в салоните?

Публикувано:
13 minutes ago, ESK said:

А изискват ли се някакви обороти по картата за да ползваш посещенията в салоните?

Няма изисквания за оборот. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Това с честото преиздаване на карти от ПИБ май се ползва доста сериозно и очаквам скоро да секне.

Поне като го правите, не пишете да се чете от всеки..

• Харесвам 10
Публикувано:

FIB MasterCard Platinum Debit e 2.5€ на месец + 1.25€ за подръжка на сметката ,  към която може да има и друга карта (нормалните са без месечни такси)

• Харесвам 4
Публикувано:
На 28.03.2026 г. в 12:07, adreno каза:

Gold e с 4 посещения безплатно.

Регистрирай се тук: https://www.loungekey.com/GoldandBusiness

Може да ползваш и кредитната карта, може и QR кода от приложението или сайта на Loungekey

Вече я регистрирах и всичко е точно 🙂
Показва ми наличните посещения (до 4) и като цяло е много удобно за ползване. Инсталирах и приложението – има си и QR код за достъп.

На 28.03.2026 г. в 12:44, Ilian359 каза:

Аз моята MC Platinum от ПИБ не мога да я регистрирам в LoungeKey. Затова пластиката се представя в салона и се казва за колко човека е. И си броиш посещенията сам.

Най-добре питай в банката защо не става – сигурен съм, че ще ти обърнат внимание.

Аз лично съм много доволен от обслужването в клона в Петрич – винаги са отзивчиви, обясняват подробно и наистина съдействат за всичко.

Иначе аз имах проблем с кредитната карта – не можех да я добавя в Wallet (няма да я нося тази пластика навсякъде с мен по магазините). Обадих се в банката и ми съдействaха веднага, след което всичко се оправи. 🙂

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• jorocontrola
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.