Фил Публикувано: Понеделник в 09:13 Сподели Публикувано: Понеделник в 09:13 преди 1 час, Marisha каза: За мен просто е много опасна, виждала съм как човека изпада в паника при дори малко пълнене с вода. Според мен това няма много връзка с вида на маската, в случая е по-скоро до човека - предполагам че същият човек ще изпадне в същата паника ако е с класически маска и шнорхел и му влезе вода. На със сигурност тази маска е за ползване само на повърхността на водата и не става за гмуркане даже на метър-два поради обстоятелство, че има доста повече въздух между лицето и маската. А и както спомена - за брадати хора не е подходяща, казвам го като човек с брада. 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: Понеделник в 09:25 Сподели Публикувано: Понеделник в 09:25 От класическа маска можеш да излееш водата без да я махаш и без да махаш шнорхел. За фул фейс не е така. 2 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: Понеделник в 09:33 Сподели Публикувано: Понеделник в 09:33 Спорът се е водил и преди. Аз също съм на мнението на @Marisha. Имах такава. Даже се счупи много бързо. Ползвах я 3-4 пъти. Не можеш дори да си завъртиш главата към дъното. Въздухът свършва. Не можеш да направиш нищо различно освен да лежиш на повърхността и да гледаш. В спокойна вода. 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: Понеделник в 20:54 Автор Сподели Публикувано: Понеделник в 20:54 преди 21 часа, Ou7law каза: Може ли да споделиш модела на принтера? Аз също си търся 🙂 Ето го моя принтер и линк към технополис. https://www.technopolis.bg/bg/Kombinirani-ofis-ustrojstva/Multifunkcionalno-u-vo-CANON-PIXMA-G3416/p/502740 Аз си взех този принтер, в нас имам 2 от същия модел и сега още един за резерва. Евтини консумативи и си струва за тези пари. 4 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Понеделник в 21:18 Сподели Публикувано: Понеделник в 21:18 Днес пристигнаха слушалките, които си поръчахме на 15-ти от офертите в eMAG (тези са моите ) 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: Вторник в 20:03 Сподели Публикувано: Вторник в 20:03 Миналата година на Черен петък купувахме чорапи, ся....одеяла 🙂 Jysk традиционно правят прилично намаление - разликата в цената е реална. Одеалцето е много стилно и може да стопли дори...мен 🙂 Jysk имат удобна опция - да си запазиш предварително продукт в сайта и да го вземеш от магазина, без да плащаш онлайн при запазването. А някой ще ми препоръча ли от къде да вземем хубав сервиз чинии? 4 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: Вторник в 21:51 Сподели Публикувано: Вторник в 21:51 преди 1 час, Яничка каза: А някой ще ми препоръча ли от къде да вземем хубав сервиз чинии? Хубав е много индивидуално, но ние сме пристрастени към марката Easylife. В България ги има в магазини Крео и в Еником-М. Все още не съм се осмелил да поръчам директно от сайта им в Италия, но това ще е напролет може би, тъй като в България не внасят целите колекции или пък някои изцяло липсват. Като качество са безкомпромисно, картинките не са мръднали с времето въпреки миялната. В този ред на мисли препоръчайте спален комплект. Досега сме взимали от Roxyma dream и сме доволно, но дали няма нещо по-качествено и интересно на пазара? 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: Вторник в 23:37 Сподели Публикувано: Вторник в 23:37 преди 1 час, oli_mali каза: Хубав е много индивидуално, но ние сме пристрастени към марката Easylife. В България ги има в магазини Крео и в Еником-М. Добри са. преди 1 час, oli_mali каза: В този ред на мисли препоръчайте спален комплект. Досега сме взимали от Roxyma dream и сме доволно, но дали няма нещо по-качествено и интересно на пазара? Завивки и възглавници с гъши пух. Ползвам на Юск в страната. Леки и много топли. Но не са за софийското парно. Комплектите ми чаршафи са от истински сатен, турско производство, не са мръднали изобщо, а ги ползвам 12 години. Омръзнали са ми, но как да изхвърля нещо толкова здраво и качествено! Не помня марката. Бяха скъпи. Колебаех се заради стила. Стил Версаче, в черно и старо злато, което ми беше леко кичозно, но си изплатиха високата цена многократно. Купени са от специализиран магазин на Плиска. 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: вчера в 06:18 Сподели Публикувано: вчера в 06:18 И аз гледах подобни одеалца на Тему. Не знам как им излиза сметката на тези китайчета, но почти не плащам реални пари при тях. Кредитните милионери на Уиз могат да ми завидят. 🤣Веднъж направихме по-голяма заявка, за нея ни дадоха кредит и вече пазаруваме с кредит и ни дават още кредит. Луда работа! 🤯 Имат добре изглеждащи вещи за дома, сега за качеството ясно. Но като гледам какво масово се продава в магазините, не са чак толкова зле. @Дани Магелани, TAC ли имаш предвид. Те са страхотни и аз имам няколко комплекта от доста време. Не са мръднали. Сега като ги потърсих попаднах на тази фирма, някой пазарувал ли е от тях ?Имат намаление за ЧП, но нищо не знам за търговеца. А и ми изглеждат подозрително евтини. https://interiority.bg/spalno-belio-c-21.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAi_G5BhDXARIsAN5SX7o0g0GD-pp4ovdrl1_ssezuPKsysitZOzJ2A3SsDqS-LGo0V4b1kigaAkYHEALw_wcB И ние имаме странни случаи с емаг през последната година. Контакт, различен от споменатия не мога да предложа, но имам няколко бутикови 😉 имейла на Sameday, на които пращах гневни мейли за изгубена поръчка. Ще се разтърся по-късно, биха могли да са полезни. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: вчера в 06:26 Сподели Публикувано: вчера в 06:26 преди 3 минути , iMari каза: И аз гледах подобни одеалца на Тему. Не знам как им излиза сметката на тези китайчета, но почти не плащам реални пари при тях. Кредитните милионери на Уиз могат да ми завидят. 🤣Веднъж направихме по-голяма заявка, за нея ни дадоха кредит и вече пазаруваме с кредит и ни дават още кредит. Луда работа! 🤯 Имат добре изглеждащи вещи за дома, сега за качеството ясно. Но като гледам какво масово се продава в магазините, не са чак толкова зле. @Дани Магелани, TAC ли имаш предвид. Те са страхотни и аз имам няколко комплекта от доста време. Не са мръднали. Сега като ги потърсих попаднах на тази фирма, някой пазарувал ли е от тях ?Имат намаление за ЧП, но нищо не знам за търговеца. А и ми изглеждат подозрително евтини. https://interiority.bg/spalno-belio-c-21.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAi_G5BhDXARIsAN5SX7o0g0GD-pp4ovdrl1_ssezuPKsysitZOzJ2A3SsDqS-LGo0V4b1kigaAkYHEALw_wcB 😉 Нямам никакъв спомен за марката. Взех тези комплекти, защото само от този модел имаше и шалте от същата материя и дизайн и ми стана добро съчетание. 1 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: вчера в 07:08 Сподели Публикувано: вчера в 07:08 преди 9 часа, oli_mali каза: В този ред на мисли препоръчайте спален комплект. Досега сме взимали от Roxyma dream и сме доволно, но дали няма нещо по-качествено и интересно на пазара? Аз съм фен на спалното бельо на Икеа, ползваме повече от 15 години без забележки. Важно е да кажа, че не купувам най-евтините чаршафи от рядка памучна тъкан, избирам от по-скъпите, смес памук и лиосел, памук и вискоза/изкуствена коприна, те са много качествени. Тези тъкани са устойчиви във времето, не се деформират, свиваемост при пране и сушене няма и цветовете не избеляват. Обаче цените на тези хубавите никога не участват в промоционални кампании, намаляват само най-ниското качество памук (най-често необработен допълнително). Завивките ми също са на Икеа, а възглавниците на Дормео. За хубави сервизи чинии препоръчвам Villeroy & Boch, мисля, че ги има в Мол Парадайс приземния етаж макар, че е ограничен асортимента. И друг път съм споделяла тук във форума, че ние пазаруваме изключително във Veepee, където наскоро купих сервиз от разпродажба на Chez Lorraine. Чиниите се оказаха турско производство, производителят е Kutahya https://kurumsal.kutahyaporselen.com/en , може да се пробвам да си поръчам нещо от тях директно следващия път. Друг вариант за чинии и прибори е магазина на Хорес в кв. Изток, имат наличности в шоурума и богат асортимент от марки порцелан, керамика и т.н Може да се избере от каталог и да се направи поръчка от Италия, Испания и т.н.: https://hores-bg.com/ И забравих да кажа, че кафе автоматите на GAGGIA (които са италиански) са много добре намалени в момента и до края на месеца в Техномикс. Онзи ден взехме Gaggia Cadorna Prestige, отлична е точно според очакванията. 2 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: вчера в 07:43 Сподели Публикувано: вчера в 07:43 При чаршавите важно значение имат и броя на нишките на кв.см, освен материята. Колкото повече, толкова по-комфортни на допир са. Ето мейлите за борба със Sameday, куриерите на емаг: diana.ilieva@sameday.bg, velislava.radeva@sameday.bg Ако имате проблем, почвайте ги наред. 2 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: вчера в 08:16 Сподели Публикувано: вчера в 08:16 преди 1 час, iMari каза: Сега като ги потърсих попаднах на тази фирма, някой пазарувал ли е от тях ?Имат намаление за ЧП, но нищо не знам за търговеца. А и ми изглеждат подозрително евтини. https://interiority.bg/spalno-belio-c-21.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAi_G5BhDXARIsAN5SX7o0g0GD-pp4ovdrl1_ssezuPKsysitZOzJ2A3SsDqS-LGo0V4b1kigaAkYHEALw_wcB Аз съм купувала от тях спални комплекти на Tac, и на Cotton box. Много съм доволна и от магазина, и от комплектите. Моите са от памучен сатен. 4 1 Връзка към коментар
tara Публикувано: преди 23 часа Сподели Публикувано: преди 23 часа Още един глас от мен за спалните комплекти от памучен сатен и за одеалата на Тач. Години не мърдат за разлика от други марки, които съм купувала. Ползвам и от по-скъпите чаршафи на Икеа, също са хубави, но десените на Тач са по-хубави и има по-голям избор. Имам и пухени завивки от Юск, но не ги ползваме, защото сме на парно и много ни е топло с тях. 4 Връзка към коментар
Pepi Popova Публикувано: преди 23 часа Сподели Публикувано: преди 23 часа Здравейте, напазарувах от черния петък от Емаг прахосмукачка робот, намалена от 1250 лв. на 899 лв. Бях станала рано и я поръчах веднага след като тръгна промоцията - 7:29 сутринта. Днес си отварям имейла и виждам, че поръчката ми е била анулирана, без да знам каква е причината. Не стига, че в момента не мога да си купя намалена дори и друга прахосмукачка, защото няма промоция, но и почъчах резервни части, които са ми пратени... Направо съм бясна. Не мога да се свържа на чат с агент на живо, телефон за връзка няма, а само тъпият им бот Ема, който е супер безполезен. Според вас мога ли да се оплача на някой (КЗП?) и има ли смисъл? Съвет как да говоря с истински човек? Някой имал ли е подобни проблеми? П.С. Обявата за намалената цена стоеше почти цял ден, докато другите прахосмукачки, които бях набелязала се изчерпаха още 2 часа след началото. Продуктът е преглаган от ЕМАГ, а не от друг търговец. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: преди 22 часа Сподели Публикувано: преди 22 часа Във фейсбук Месинджър съм си писал с човек преди около година. Не знам дали още може. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: преди 22 часа Сподели Публикувано: преди 22 часа Аз направих поръчка на козметика от емаг сега при стартиране на ЧП. Още същия ден получих мейл, че една от фирмите не може да ми запази един от продуктите, съответно е махнат от поръчката и ще ми върнат парите за него. Не бързат с връщането. 🙂 На мен ми е все тая, разбира се,но за големи суми си изглежда като чиста измама. Абсурдното е, че същия продукт от същата фирма се появи почти веднага, но с 10лв отгоре. А бе все едно с 300 зора се опитват да откажат клиентите и да загубят доверие. Между другото следете условията на връщане и гаранция за всеки продукт. И там правят мизерии. 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: преди 22 часа Сподели Публикувано: преди 22 часа На 18.11.2024 г. в 22:54, Иван Попов каза: Ето го моя принтер и линк към технополис. https://www.technopolis.bg/bg/Kombinirani-ofis-ustrojstva/Multifunkcionalno-u-vo-CANON-PIXMA-G3416/p/502740 Аз си взех този принтер, в нас имам 2 от същия модел и сега още един за резерва. Евтини консумативи и си струва за тези пари. Потвърждавам и аз, ползваме същия в работата (е, или почти същия - PixmaG3460, който е с минимални разлики) - добър принтер на добра цена с драстична разлика в цената на консумативите и съответно цената на отпечатан лист, сравнено с повечето мастилено-струйни принтери (при които се сменят целите печатащите глави с мастило). Добро качество на печат, включетелно за отпечатване на снимки, особено ако се ползват xубавите фото-хартии на Canon. Аз обичам да си разпечатвам по някоя и друга снимка от пътуванията и съм доста доволен от това, което се получава с този принтер. За съжаление вече не е с намаление, но даже и на редовната цена пак е добра сделка. ---------------------- P.S. Декларирам че нямам акции и не работя (нито мои близки или роднини) в Canon, нито в някой дистрибутор или търговец , понеже скоро в една друга тема ме заподозряха, че съм заинтересован, брокер или посредник. Просто споделям за сведение лични впечатления от изделието. 3 8 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: преди 20 часа Сподели Публикувано: преди 20 часа преди 2 часа, Pepi Popova каза: Здравейте, напазарувах от черния петък от Емаг прахосмукачка робот, намалена от 1250 лв. на 899 лв. Бях станала рано и я поръчах веднага след като тръгна промоцията - 7:29 сутринта. Днес си отварям имейла и виждам, че поръчката ми е била анулирана, без да знам каква е причината. Не стига, че в момента не мога да си купя намалена дори и друга прахосмукачка, защото няма промоция, но и почъчах резервни части, които са ми пратени... Направо съм бясна. Не мога да се свържа на чат с агент на живо, телефон за връзка няма, а само тъпият им бот Ема, който е супер безполезен. Според вас мога ли да се оплача на някой (КЗП?) и има ли смисъл? Съвет как да говоря с истински човек? Някой имал ли е подобни проблеми? П.С. Обявата за намалената цена стоеше почти цял ден, докато другите прахосмукачки, които бях набелязала се изчерпаха още 2 часа след началото. Продуктът е преглаган от ЕМАГ, а не от друг търговец. Миналата година същата работа стана с един телефон - iPhone, който искахме да вземем на дъщерята уж за Коледа. Много късно върнаха парите и не ни се затваряше още една сума от 1300 лв. После пък имахме пътуване и накрая взехме телефона през януари пак на такава цена. Хич и не им го искам повече Черния петък на Емаг… Да се похваля и аз с нови ботички за хойкане🙂 Не е черен петък, ама е с 40% намаление за аутлет. От повечето модели са останали само 36 номер. Днес взех от куриер моите - набук, водоустойчиви, с още един модел връзки и 38 номер ми заспаха😊 На живо са още по-готини🙂 7 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: преди 18 часа Сподели Публикувано: преди 18 часа Нагоре сте писали за завивки и одеяла. Аз от доста време минах на 100% вълна олекотени, имаме две, лайт и средна, ама реално ползваме тънката през три от сезоните. Не искам да чувам за други повече. 6 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: преди 18 часа Сподели Публикувано: преди 18 часа преди 7 часа, iMari каза: 🤣! 🤯 @Дани МагеланиTAC ли имаш предвид. Те са страхотни и аз имам няколко комплекта от доста време. Не са мръднали. Сега като ги потърсих попаднах на тази фирма, някой пазарувал ли е от тях ?Имат намаление за ЧП, но нищо не знам за търговеца. А и ми изглеждат подозрително евтини. https://interiority.bg/spalno-belio-c-21.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAi_G5BhDXARIsAN5SX7o0g0GD-pp4ovdrl1_ssezuPKsysitZOzJ2A3SsDqS-LGo0V4b1kigaAkYHEALw_wcB 😉 Пазарувала съм от тях веднъж това лято. Май точно на ТАС бяха чаршафите, бяха по евтини от същите по други места. Нямах проблем, дойдоха много бързо и бяха добре опаковани в оригиналната си опаковка. 2 Връзка към коментар
Boo Публикувано: преди 17 часа Сподели Публикувано: преди 17 часа Преди 1 час, Alexander каза: Нагоре сте писали за завивки и одеяла. Аз от доста време минах на 100% вълна олекотени, имаме две, лайт и средна, ама реално ползваме тънката през три от сезоните. Не искам да чувам за други повече. И аз така. Също съм много доволна, въпреки че от два месеца само я ползвам. 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: преди 16 часа Сподели Публикувано: преди 16 часа На нас тези нахалници от емаг ни дадоха ваучер за 50 лв с валидност 3 месеца за глупавата си фалшива стока. Не ни се разправя повече с тях за тази поръчка, и без друго през една почваме голямата комуникация.... Та в този ред на мисли, ако някой приятел си купува нещо, да ми драсне, ако иска да ни направи услуга и да го ползва. Връзка към коментар
tara Публикувано: преди 16 часа Сподели Публикувано: преди 16 часа преди 2 часа, Alexander каза: Нагоре сте писали за завивки и одеяла. Аз от доста време минах на 100% вълна олекотени, имаме две, лайт и средна, ама реално ползваме тънката през три от сезоните. Не искам да чувам за други повече. Може ли линк, защото обмислям закупуване на нови, а за вълнени не се бях замислила. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: преди 2 часа Сподели Публикувано: преди 2 часа преди 13 часа, tara каза: Може ли линк, защото обмислям закупуване на нови, а за вълнени не се бях замислила. Аз взех от whoolroom от Англия и доставка с куриер до Бг. бях набелязал и други, едни сръбски, ама беше сложно с пратката. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега