Прескочи до съдържание

Тема за пазаруване (Черен петък 2023)

Иван Попов

Препоръчани мнения

преди 3 минути , bad kid каза:

Безплатния Genius на емаг има ли някакви уловки? 

Като всяко друго безплатно членство - ще се поднови автоматично, ако не го спреш след като изтече промоционалният период. Ползвам го от известно време, просто съм си сложил напомняне като наближи датата на промо периода да си го спра. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз пък се чудя дали да не се възползвам от офертата им за 3 ваучера по 10лв ако удължиш genius за 29,90лв за още 12месеца. Отстъпките важат и за Fashion days. Нито от емаг, нито от FD пазаруваме кой знае колко често, но за една година поне от доставки цената на членството ще се избие. 

Връзка към коментар
преди 6 минути , iMari каза:

Аз пък се чудя дали да не се възползвам от офертата им за 3 ваучера по 10лв ако удължиш genius за 29,90 за още 12месеца. Отстъпките важат и за Fashion days. Нито от емаг, нито от FD пазаруваме кой знае колко често, но за една година поне от доставки цената на членството ще се избие. 

Зависи какво поръчваш

'Един ваучер може да се приложи само към една поръчка от eMAG / fashion Days на стойност не не по-малка от 100 лв.'

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Гледам са пуснали добри намаления за преводача Vasco. Някои магеланец да има и да даде отзив дали си струва такава покупка. Благодаря 

Връзка към коментар
преди 13 часа, Йосиф Милчов каза:

Гледам са пуснали добри намаления за преводача Vasco. Някои магеланец да има и да даде отзив дали си струва такава покупка. Благодаря 

Имам го, но не съм го ползвала в реална среда. Справяла съм се без него. Предстои Дубай и там може да го пробвам. Английският ми не е много добър, но до сега все е бил достатъчен. Иначе внучката много се забавлява с него. Работи на принципа на гугъл преводача.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 4 часа, Mamas каза:

Имам го, но не съм го ползвала в реална среда. Справяла съм се без него. Предстои Дубай и там може да го пробвам. Английският ми не е много добър, но до сега все е бил достатъчен. Иначе внучката много се забавлява с него. Работи на принципа на гугъл преводача.

Сега е 399 лв. Струва ли си?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние повече от месец се опитваме да върнем 1 фалшив продукт на emag, поръчан през външен търговец,  съответно забелязахме някои нововъведения в обслужването им, което си е по традиция лошо:

- няма връзка с тях - нито с имейл, нито с чат, нито със старите номера, по никой начин не стигнахме до жив човек от съпорта. Само въртиш готови отговори, роботи и тъпи форми като продрана плоча и получаваш утешителни мейли, че работят по нашия случай.

- след днешния ми имейл, със subject Фалшив продукт и подадени сигнали към КЗП, Филипс България и Olaf, получихме обаждане по телефона 31 минути по-късно, в 7 вечерта в петък. 

Съветът ни е да поръчвате само от емаг или официални представителства и при проблем директно да почвате със заплахите на имейл: info@emag.bg

Хубаво е да са в събджекта заплахите, мислим, че филтриращата им система отчита тези институции.

• Харесвам 6
  • Шок 3
Връзка към коментар
В момента, Argentique каза:

Хубави съвети. Още не пазарувам в емаг, но вече знам как качествено да ги заплашвам. :biggrin:

Аз на лични ще ти кажа как се казваше дамата от съпорта 😄

• Смея се 2
Връзка към коментар

Ето един линк за доста сайтове за намаленията https://vsichkioferti.bg/promo

Днес си взех един принтер доста изгодно (около 150 лв. е разликата, защото аз си го следях) 🙂 

Така, че следете добре цените и качеството да не стане след черните петъци (днес и последния петък) да са по-евтини нещата....

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар
На 15.11.2024 г. в 14:47, Дани Магелани каза:

Сега е 399 лв. Струва ли си?

Извинявай за късния отговор. Цената е много добра. Ние го взехме за 700 лв. и свекърва ми успя да комуникира горе долу със снахата от Калифорния

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , Mamas каза:

Извинявай за късния отговор. Цената е много добра. Ние го взехме за 700 лв. и свекърва ми успя да комуникира горе долу със снахата от Калифорния

Вече го поръчах. Мерси!

Връзка към коментар
On 11/15/2024 at 12:48 AM, Дани Магелани said:

В сайта на Декатлон маските за шнорхелинг за цяло лице са по 45 лв. Ако е нужна, мисля че цената е добра.

Тези маски за цяло лице са голяма измислица.Не бих допуснал никога да дишам където и гледам.Е ако някоя дама реши да се глези на 2 метра от ресорта в Малдивите -става.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 26 минути , swimmer каза:

Тези маски за цяло лице са голяма измислица.Не бих допуснал никога да дишам където и гледам.Е ако някоя дама реши да се глези на 2 метра от ресорта в Малдивите -става.

И аз така мисля. Преди доста години си купихме, още когато се появиха. След пробване отидоха на боклука. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Taliana каза:

От къде е поръчан преводача? Благодаря!

Реклама на преводачите непрекъснато върви в интернет. Утре ще ти пусна линк.

Връзка към коментар

Аз съм голям фен на цялата маска за лице. Ползвам я често в Тайланд. Е, не са за сериозни гмуркания, само за интересна фауна до брега, ама по такива места има доволно какво да се види и там.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
На 15.11.2024 г. в 21:04, Иван Попов каза:

Ето един линк за доста сайтове за намаленията https://vsichkioferti.bg/promo

Днес си взех един принтер доста изгодно (около 150 лв. е разликата, защото аз си го следях) 🙂 

Така, че следете добре цените и качеството да не стане след черните петъци (днес и последния петък) да са по-евтини нещата....

Може ли да споделиш модела на принтера? Аз също си търся 🙂

Връзка към коментар
преди 7 часа, Taliana каза:

От къде е поръчан преводача? Благодаря!

Ето, официалния сайт, може да поръчаш от него. ЦЪК!

• Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, T.E.Lawrence каза:

Аз съм голям фен на цялата маска за лице. Ползвам я често в Тайланд. Е, не са за сериозни гмуркания, само за интересна фауна до брега, ама по такива места има доволно какво да се види и там.

И аз я искам с такава цел.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 37 минути , Дани Магелани каза:

И аз я искам с такава цел.

За мен просто е много опасна, виждала съм как човека изпада в паника при дори малко пълнене с вода.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Има и смъртни случаи на задушаване, но говорим за интензивно плуване навътре с часове. Със сигурност не е за професионален спорт.

Около брега, за каквото е нормално да се ползва, си е наред и се вижда много по добре. Пълненето с вода, значи обикновено, че не е сложена както трябва и имаш доста време да я оправиш. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , T.E.Lawrence каза:

Има и смъртни случаи на задушаване, но говорим за интензивно плуване навътре с часове. Със сигурност не е за професионален спорт.

Около брега, за каквото е нормално да се ползва, си е наред и се вижда много по добре. Пълненето с вода, значи обикновено, че не е сложена както трябва и имаш доста време да я оправиш. 

За по-добро виждане мога да поспоря, а и не става за брадясали хора и заема много място в багажа.😀

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Ognyan
    • НИКОЛАЙ ПЕНЕВ
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.