Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2026: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:

Хайде честито! :smile3:

image.jpeg.8cac73fa9eb2a4a2dd397cc9a8ebe79a.jpeg

Отпечатани, снимките изглеждат още по-добре. :smile3:
И още веднъж благодарности на хората, които полжиха усииля и отделиха време за да продължи тази хубава традиция с магеланските календари. 

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:

@MayaS, Благодаря за страхотните календари! Днес ги получих — чакаха ме вкъщи, когато се прибрах. 😊

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

@MayaS и помощници, Благодаря за отделеното време, никак не малко!
Зарадвах се истински - календарите са чудесни :)
* И сега се чудя как ще се озаптявам до 01.01.2026, искам да си закача големия още сега :)

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 3 минути , Niceday каза:

@MayaS и помощници, Благодаря за отделеното време, никак не малко!
Зарадвах се истински - календарите са чудесни 🙂
* И сега се чудя как ще се озаптявам до 01.01.2026, искам да си закача големия още сега 🙂

Лепни с тиксо декември 2025 на мястото на януари или който месец си избереш... Все пак календара е български.:wink::biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Аз също искам да Благодаря на @Георги за гласуваното доверие и непрекъсната помощ за моите въпроси, на @bulpa - която направи календарите готови за печат, на @Брани, чиято е корицата, на @chandni, @cck, @Mary и @neuromancer, които проверяваха и приемаха снимките, а и не само. Без всички тях щеше да ми е трудно да се справя. 

А сега остава всички да се радваме цяла година на календарите. 

• Харесвам 11
  • Благодаря 9
  • Браво 8
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

Лепни с тиксо декември 2025 на мястото на януари или който месец си избереш... Все пак календара е български.:wink::biggrin:

Искам да гледам Новите снимки, а лентата с датите изобщо не ме интересува :) Имам си работен календар, голям, с 4 месеца. Над него е закачен магеланския, за равновесие между работа и почивка :)))
* разхилих се и отворих 2024, който е закачен сега, на една особено добра снимка :)

• Смея се 2
Публикувано:

Аз също получих моите и мога само да кажа, че календарите са невероятни и още веднъж бих искал да благодаря на всеки един замесен в това начинание, начело с @MayaS. И да не пропусна и авторите на снимките - наистина са уникални и страшно мотивиращи и надъхващи за плануване на следващото приключение.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Подсещам @Marisha, @mary_shery, @r_nikolov1, @makler, @Сосче!, @Roberto Baggio, @VVP, @Ради, @Madelin, @Дани Магелани, @liliya, @patilana, @Роми, @yyanat@abv.bg, @Blago, @Мрън, @Magito, @test124, @silvia_b, @tara, до петък трябва да си вземете пратките.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 20 минути , MayaS каза:

Подсещам @Marisha, @mary_shery, @r_nikolov1, @makler, @Сосче!, @Roberto Baggio, @VVP, @Ради, @Madelin, @Дани Магелани, @liliya, @patilana, @Роми, @yyanat@abv.bg, @Blago, @Мрън, @Magito, @test124, @silvia_b, @tara, до петък трябва да си вземете пратките.

Не съм получила никакво известие  от Еконт, днес ще отида да проверя.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 47 минути , Marisha каза:

Не съм получила никакво известие  от Еконт, днес ще отида да проверя.

@MayaS Току що ги взех. Календарите са страхотни! Благодаря на всички участващи за реализацията  и за усилията. Слагам големия още от сега на стената! Хубав ден на всички!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, MayaS каза:

В събота ще мога. Не съм в София.

• Харесвам 2
Публикувано:

Пропуснал съм срока за заявка на календарите. Има ли възможнст да закупя 1+1 от евентуално непотърсени или календари който са в повече

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.