Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2026: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 16.11.2025 г. в 18:30, MayaS каза:

Няма да съм с кола и не мога да нося тежко. Нама как да предложа тази опция.

По коя сметка/револют да платим календарите?

Публикувано:

Изпуснах ли да поръчам? Напоследък времето съвсем не ми стига.В предварителните поръчки заявих 1 стенен.

Публикувано:
преди 2 часа, lesy каза:

Изпуснах ли да поръчам? Напоследък времето съвсем не ми стига.В предварителните поръчки заявих 1 стенен.

Поръчвай, не си закъсняла.

Публикувано:
преди 3 часа, liliya каза:

По коя сметка/револют да платим календарите?

Ще пратя на лично съобщение. Нали ще ги вземеш лично. Може там да пуснеш по револют.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, MayaS каза:

Ще пратя на лично съобщение. Нали ще ги вземеш лично. Може там да пуснеш по револют.

Може ли на мен сметката за плащане на лични, че няма да ги взимам лично, дъщеря ми ще ги вземе.

• Харесвам 1
Публикувано:

Привет, @MayaS, в моята апликация написах, че желая 2 малки календара и 1 голям, който ще се радвам да включва безплатния и този, който ще заплатя, така стават 4 броя. Благодаря сърдечно 🙂!  

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Kristiyan Desev каза:

Привет, @MayaS, в моята апликация написах, че желая 2 малки календара и 1 голям, който ще се радвам да включва безплатния и този, който ще заплатя, така стават 4 броя. Благодаря сърдечно 🙂!  

Точно така. 🙂 

• Благодаря 1
Публикувано:

До всички, които заявиха получаване на календарите в България мол. За съжаление отмениха събитието в, което трябваше да участвам и съответно няма да можете да си вземете от там календарите. Утре ще изпратя мейли до всички от вас за това как ще процедираме. Огромно извинение за създалото се неудобство.

• Шок 1
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 13 минути , MayaS каза:

До всички, които заявиха получаване на календарите в България мол. За съжаление отмениха събитието в, което трябваше да участвам и съответно няма да можете да си вземете от там календарите. Утре ще изпратя мейли до всички от вас за това как ще процедираме. Огромно извинение за създалото се неудобство.

Предлагам да направиш среща в централно заведение с паркинг и до метростанция, напр. в МОЛ до Хемус, за 30 мин в един от почивните дни. Ще успеем да ги вземем, убедена съм.

Публикувано:

Здравейте! Във формуляра за поръчки има поле само за настолни /малки/ календари, не виждам поле за стенен календар, а аз съм заявила един стенен. Къде да го отбележа, в полето за особености ли?

Публикувано:
преди 6 минути , Albata каза:

Здравейте! Във формуляра за поръчки има поле само за настолни /малки/ календари, не виждам поле за стенен календар, а аз съм заявила един стенен. Къде да го отбележа, в полето за особености ли?

Стенните календари вече са изчерпани. Налични са само настолни. Предварителната поръчка е само за ориентация за тиража. След това заявките за до изчерпване.

Публикувано:

За заявките пишеше, че започват от 19, искате да кажете, че за един ден се изчерпаха, много жалко....Щях да поръчвам на 18, но се съобразих с изискването ви, а вчера нямах възможност.Бях сигурна,че щом съм заявила календарите, ще си ги получа.Дано поне хората, които участват със снимки да си получат календарите!

Публикувано:

Колкото хора , толкова и претенции. Хайде малко повече уважение към труда на хората, които са се нагърбили да зарадват и тази година магеланската общност.Правилата са ясни.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 31 минути , Albata каза:

За заявките пишеше, че започват от 19, искате да кажете, че за един ден се изчерпаха, много жалко....Щях да поръчвам на 18, но се съобразих с изискването ви, а вчера нямах възможност.Бях сигурна,че щом съм заявила календарите, ще си ги получа.Дано поне хората, които участват със снимки да си получат календарите!

Не заявките а изпращането ще започне тогава, което е много различно. Заявките се пускат от момента в който е отворен линка за реалните поръчки, а то е от 10тина дни вече.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , MayaS каза:

В събота пускам първите пратки очаквайте ги в понеделник. 

Ако съм сред първите пратки, бих искала да те уведомя, че до сряда няма да ме има, но в четвъртък ще я взема. Да не си помислиш, че съм завеяна и проявявам неуважение 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Albata каза:

Ще Ви подаря моя стенен. Но сигурно ще е много сложно да го отказвам, да се освобождава и да го поръчвате отново. Затова изпратете ми адрес, на който да го препратя 🙂

Публикувано:
преди 27 минути , ДиянаВ каза:

Ако съм сред първите пратки, бих искала да те уведомя, че до сряда няма да ме има, но в четвъртък ще я взема. Да не си помислиш, че съм завеяна и проявявам неуважение 🙂

Ако пускам другата седмица мога и да я задържа но ще знам утре вечер. Иначе просто ще те чака. Весело да изкараш.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , MayaS каза:

Ако пускам другата седмица мога и да я задържа но ще знам утре вечер. Иначе просто ще те чака. Весело да изкараш.

Не исках да те тормозя с разни условности в полето за особености, защото знаех, че едно 3-дневно пътуване няма да ме спре да взема календарите 😃

Както ти е удобно, така направи. Благодаря ти ❤️

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 17 часа, MayaS каза:

Не заявките а изпращането ще започне тогава, което е много различно. Заявките се пускат от момента в който е отворен линка за реалните поръчки, а то е от 10тина дни вече.

Извинявам се много, моя е грешката. Заблудила съм се,че заявките трябва да започнат от 19🥵.

преди 16 часа, Брани каза:

Ще Ви подаря моя стенен. Но сигурно ще е много сложно да го отказвам, да се освобождава и да го поръчвате отново. Затова изпратете ми адрес, на който да го препратя 🙂

Благодаря много за жеста😀, все още се намират добри хора.Няма да се възползвам от добротата ти.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Albata каза:

Извинявам се много, моя е грешката. Заблудила съм се,че заявките трябва да започнат от 19🥵.

Благодаря много за жеста😀, все още се намират добри хора.Няма да се възползвам от добротата ти.

A трябваше! 

Защото не се случва често да съм добър!

🙂 

Публикувано:
преди 1 час, Брани каза:

A трябваше! 

Защото не се случва често да съм добър!

🙂 

Бъди здрав и пътуващ✈️! Понякога добротата е дар, друг път е наказание😉!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.