Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2025

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , ДиянаВ каза:

Ти първо се представи. Пиеш ли, ядеш ли домашни сладки, сарми, тиквеници и най-важното държиш ли си подаръците под елхата до Коледа? 
Тогава @Mary записва … евентуално 🤪

🤣🤣🤣 и най-вече в какви кутии складира споменатите ястия? @ДиянаВ, нека не плашим новобранците, да ги оставим сами да прочетат темите от миналите Коледи, Mary не дискриминира по хумор участниците. 

• Смея се 9
Публикувано:
преди 18 минути , Marusinka каза:

🤣🤣🤣 и най-вече в какви кутии складира споменатите ястия? @ДиянаВ, нека не плашим новобранците, да ги оставим сами да прочетат темите от миналите Коледи, Mary не дискриминира по хумор участниците. 

Здравко е наш човек, така го усещам по стажа му във форума🙂

Аз бях от за малко разминалите се със запознанство и щеше да ми е приятно🙂 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз още си получавам подаръците от предната размянааа 😜  цяла година слушах и всеки месец подарък имах 😜 

П.с.Запасила съм се с кашони и тази година!

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:

@MayaS - страшно благодаря за поканата. Видях темата още като беше пусната, но просто съм супер несигурен за този ден...

@ДиянаВ - ям и пия всичко, почти нищо не бих отказал или пък върнал (@Madlen Ivanova може да потвърди 😄). А относно подаръците... тази година изглежда, че ще е различна и тепърва ще потвърдя или отрека дали ги държа под елхата - новият шеф в къщи (визирам котката, за да не стане объркване 😄), ще прецени дали подаръците трябва да са там... или пък на терасата. Все още нямаме финалното ѝ решение 😄 

@Marusinka - аз, ако знаех, че да се подготвиш за размяната на подаръци е по-трудно, отколкото да организираш пътуване до другия край на света (а аз ги организирам подробно 😄), изобщо нямаше да пиша 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 53 минути , Zdravko Nestorov каза:

@ДиянаВ - ям и пия всичко, почти нищо не бих отказал или пък върнал (@Madlen Ivanova може да потвърди 😄).

Значи Здравко ще бъде злато в коледната размяна - на който му се падне, преспокойно може да слага подаръци за Мадлен или котката😄😉

• Харесвам 4
  • Смея се 4
Публикувано:

Ние традиционно палим светлинките на 6 декември

20251115_181721.jpg.eeac6f02ca8b5fa3f4011b7d5a83487c.jpg

нооо коледното настроение вече се усеща  по улиците на Бургас

20251115_183122.jpg.0113af38d6e270683ec6af16ebb12fc4.jpg

• Харесвам 15
Публикувано:

Представям си как шейната подскача в ритъма на подскоците на кенгурата. И на дядо Коледа не му завиждам докато се вози 🙂 

• Смея се 15
Публикувано:
преди 17 минути , MayaS каза:

Представям си как шейната подскача в ритъма на подскоците на кенгурата. И на дядо Коледа не му завиждам докато се вози 🙂 

А подаръците трябва да са само метални или дървени. :laugh:

• Смея се 9
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 42 минути , Marusinka каза:

Защо не отворим традиционната коледна тема да си споделяме коледно настроение от всяка точка на света?

Ми не знам защо не я отворите 😀

• Смея се 5
Публикувано:

Предлагам да мине черният петък и тогава. Междувременно няма лошо и тук да се пускат снимчици. Така темата от време на време излиза на екран и някой може да се престраши да се запише 😉

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.