Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2025

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано:

„42 - Отговор на големия въпрос за живота, вселената и всичко останало“ ... опс ... Записаните тази година сме 42. :santa2:

Слагам край на записването.

Днес всеки от вас ще получи писмо от мен, на което да отговори, за да потвърди участието си и да даде данни за получаване. 

• Харесвам 11
  • Благодаря 2
  • Браво 4
Публикувано:

Всички писма са изпратени.

Сега е ваш ред да ми отговорите. Надявам се да сте бързи, че да завъртя колелото.

257a70796d15218ce1c71464257fa98c.gif

• Харесвам 13
Публикувано:
11 hours ago, Mary said:

„42 - Отговор на големия въпрос за живота, вселената и всичко останало“ ... опс ... Записаните тази година сме 42. :santa2:…

Може би трябва да си разменим по една хавлия, тъй като:

“ Хавлията е навярно най-полезното нещо, което един междузвезден стопаджия може да притежава…

…ако изпаднеш в беда, можеш да я размахаш над главата си в знак, че се нуждаеш от помощ, и, разбира се, можеш да се избършеш с нея, ако все още ти се струва достатъчно чиста.”

🤓Шегувам се, разбира се.

• Харесвам 3
  • Смея се 11
Публикувано:

Моята любимка @ДиянаВ е на коледен базар,супер!

А аз съм у дома. 

Пия коледен чай,обута в топли коледни чорапки.

Е,украса слагам на 06,12,обаче си имам  лампички с есенни листа за уют.

И чакам колелото да се завърти.

:santa2:

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , jungfraujoch каза:

И чакам колелото да се завърти.

Сладки мисли ти пожелавам, докато се завърти 🤗

IMG_8617.jpeg.d12439f34ad78a7b653eb867ec54c4b1.jpeg

IMG_8683.jpeg.fc164e01cf8966bfd8575907b408206b.jpeg

преди 6 минути , jungfraujoch каза:

украса слагам на 06,12

Споко ще успееш до Коледа, освен ако не ти трябва вишка 😂 

IMG_8594.jpeg.2c4d9e055e0f8a091bbd9dc1b11d5b2c.jpeg

• Харесвам 10
Публикувано:

Всички отговори са получени, днес малко по-късно ще завъртя колелото.

До края на деня всеки ще получи съобщение с ника и данните за получаване на магеланец.

45c4396928e58c67f25fad290f2eba77.gif

• Харесвам 20
Публикувано:

Сигурно съм задобряла, но само час и половина ми отне да пусна всички писма.

Сега остава и да съм ги написала правилно. Този страх е винаги в мен до последния получен подарък...

Интересно се разбъркаха имената тази година - повечето мъже са комбинирани с мъже. Рядко се получава това.

По-голямата част сме редовни участници и си знаем по нещо за всеки. С тези, които са нови, ще е малко като стрелба в тъмното, но вярвам ще се получи.

Вероятно отново има повтарящи се подаряващи и получаващи, но няма как да го избегна това - вкарвам имената и системата ги разбърква. Та какъвто ни е късмета.

Ако някой се колебае за нещо или има каквито и да било въпроси по размяната, може да ми пише. 

Отново припомням - Краен срок за получаване на подаръците е 17.12.2025г.

Пожелавам лесно да изберете точния подарък и съответно всеки да получи това, което ще го зарадва и ще го накара да се усмихне.

Отворете сърцата си, помислете и изберете.

Хайде и аз тичам да мисля какво да подаря, че съм затруднена. :wink:

68b0b1224f9e1dc7381d561534ce204a.gif

• Харесвам 11
  • Благодаря 2
  • Браво 3
Публикувано:

Много се радвам на другарчето, което ми се падна, пожелавам му търпение в чакането на подаръка, тъй катоо искам да добавя нещо и от предстоящото пътуване ии ще почака доста, да знае не са го забравили и е било послушно! Ии да се въоръжи с търпение по разопаковането 😇

П.с. @Mary не се стресирай ще се впиша в срока 😜 

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 9
Публикувано:

При мен положението е с повишена трудност, но предизвикателствата са за да се преодоляват...🤶

В крайна сметка тук сме се събрали само джуджета професионалисти...:)

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 35 минути , zvezda9001 каза:

Много се радвам на другарчето, което ми се падна, пожелавам му търпение в чакането на подаръка, тъй катоо искам да добавя нещо и от предстоящото пътуване ии ще почака доста, да знае не са го забравили и е било послушно! Ии да се въоръжи с търпение по разопаковането 😇

П.с. @Mary не се стресирай ще се впиша в срока 😜 

Ти ако не направиш шумотевица, кой?

Интересната част започва, на работа джуджета! 

• Харесвам 10
Публикувано:

Споко, не се вълнувайте, нямам още получен подарък 😉

Включвам се, за да се похваля, че днес благодарение на магеланци съм на далавера 4 лв.😄 Реших да апдейтна опаковъчния щанд и отидох до Пепко за разни атрибути. Освен тях харесах ето този сет за мъфини с идеята нещо да измисля вместо баница с късмети🙂 Бе стори ми се по-малка сметката, отколкото очаквах, ама си викам черен петък е, може да има намаление. После, като си видях касовата бележка, се оказа, че не е маркиран този сет 🥳

IMG_8889.jpeg.2fb95557c86261c4cdbca80bde5f2a01.jpeg

От понеделник почвам опаковането и кога ще приключа, ще се чуе 🙃

• Харесвам 7
  • Браво 5
Публикувано:

Зън-зън, не мога да не споделя Динини вълнения 😁 Днеска имах ден, изпълнен с различни емоции, най-вече се ядосвам на тия от Интерлогистика, една пратка не могат да доставят, при положение, че от чужбина е дошла за 4 дни, както и да е, и до Спиди не можах да отида, тъй като имам да вземам пратки и тъкмо решавам да си проверя мейла и какво да видиш, известие от Спиди, очаквайте пратка утре, викам си какво пак съм отървала, то че се събраха няколко пратки, събраха, ама викам уж всичко проверих 😁 и какво да е, отварям аз и пише "подарък", леле какво вълнение ме обвзе, сън няма да ме лови 🤗 ами нетърпелива работа, какво да ви кажа, та очаквайте включване 😜 ей това Вселената си знае работата. 

• Харесвам 9
  • Браво 6
Публикувано:
преди 10 часа, DaBo каза:

И аз днес си късах цял ден нервите с Интерлогистика…. 🫣

Разбирам те напълно, даже не ми върнаха обаждане и се чудя какво да правя, а пратката ми е много важна. Но за жалост през тях минава, предния път нямах никакви проблеми, сега ми излизат с номера, че куриерите били натоварени, пък аз цял ден вися да ги чакам и накрая ни вест, ни кост, успех ни пожелавам 😁

Айде чакам да отвори Спидито аз и да хвърча с чувала, че не знам какво да очаквам 🤭

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , D_Ivanova каза:

Разбирам те напълно, даже не ми върнаха обаждане и се чудя какво да правя, а пратката ми е много важна. Но за жалост през тях минава, предния път нямах никакви проблеми, сега ми излизат с номера, че куриерите били натоварени, пък аз цял ден вися да ги чакам и накрая ни вест, ни кост, успех ни пожелавам 😁

Айде чакам да отвори Спидито аз и да хвърча с чувала, че не знам какво да очаквам 🤭

Абсолютно същия номер ми извъртяха при все, че им се обадих, че лично ще си взема пратката от техния адрес. 🫣 

Успех със Спийди! 🙏

• Харесвам 1
Публикувано:

Пак съм аз, ама тоя път с хубави новини или когато един морски град среща друг морски град 😊

Организирах се и цъфнах пред Спиди 10 мин преди да отвори офиса, да съм първа, те вече си ме знаят и почнаха да ми вадят пратките, ама най-хубавата, беше за накрая и като ми връчиха един голям кашон, едвам се прибрах 😁

Ей го е, да не кажете нещо:

20251129_091452.jpg.b519b8463bdd79c278cc0b0c9c56a5b1.jpg

Поклащам аз, не помръдва вътре нищо, викам бре, като се прибера, то едвам се дотътрих, ама успях и бързам да отварям, всеки път се радвам като малките деца 🤭

20251129_094915.jpg.c52a9e4a6e4eaee3111bcb775e7c5769.jpg

Уляля, вътре ме чакаше, красива торбичка, внимателно я изправих и какво да видя: 

20251129_095030.jpg.9f569370c39a7dd6b6e8f7e2cb25637d.jpg

Имам си чудна раничка за нови пътешествия 😍 ще е в тон с зимното ми яке.

Ама това не е всичко, вие какво си помислихте ха ха. Отварям раничката и вътре изскачат три красиви и грижливо опаковани кутии. 

20251129_095048.jpg.112f798f90b54caf83b319a00d18347f.jpg

20251129_095207.jpg.5a60693f3d0d110b4bdd6753a0ce8fd1.jpg

Ако знаете, колко трудно ми беше да разваля тези красиви опаковки и панделки, ама проявих смелост.

Първо отворих малката кутийка, в която ме чакаше много красив термос в японски/китайски стил 🙂

Ама втората кутийка ме озадачи:

20251129_110146.jpg.9dc753644f1141c1adcaec675268e408.jpg

На пръв поглед някакви лампички ми се сториха, ама като отворих кутията, какво да видя, ей тези красавци, увити прилежно ме чакаха:

20251129_104724.jpg.1dfea47bbd6186c79c3e8c893218d158.jpg

Продължаваме, това не е всичко, остана третата и най-голяма кутия:

20251129_095621.jpg.c6b82d3acea496adbaf330d3b22ad431.jpg

Там ме очакваха, много, ама много неща - красиви коледни топки за елхата, еделвайс в рамка, имам си еделвайс, много ми хареса идеята 😊, чудни шоко изненади с шам фъстък, обожаваммм, формички за сладки, магнитче от Рига, както и някакво питие Латвийско, ще трябва да го разуча 🤭

Гледайте, какви красотички:

20251129_104804.jpg.a0731c8b16aca1842093880dfe007ccd.jpg

Като най-отдолу имаше и картичка с най-милите и топли пожелания 🙏

Прекрасна @marycap, безкрайно ти благодаря за прекрасния подарък, който си сътворила, искрено стопли сърцето ми и докосна душата ми, този месец имах нужда от нещо такова, тъй като преминавам през труден период, благодаря от сърце ❤️ Пожелавам ти много прекрасни емоции и здраве най-вече! 

Хайде да се порадваме още веднъж на целия подарък: 

20251129_100257.jpg.539699de3dec9de06cb495485d547448.jpg

Официално открих размяната за 2025-та, да има прекрасни подаръци за всички 🎁✨️🎄

@Mary, благодаря че и тази година ни правиш част от тази магия и си най-прекрасната и неуморна Снежанка 🤗

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
  • Браво 20
Публикувано:
преди 42 минути , D_Ivanova каза:

Прекрасна @marycap, безкрайно ти благодаря за прекрасния подарък, който си сътворила, искрено стопли сърцето ми и докосна душата ми, този месец имах нужда от нещо такова, тъй като преминавам през труден период, благодаря от сърце ❤️

Имаш чудесен подарък,избран с грижа и внимание. 

Най-хубавото в размяната на коледни подаръци сред магеланци е радостта,усмивките и веселото настроение. 

Трудностите ни правят по-силни и нека този подарък е началото на всичко хубаво, което предстои!

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

Мила @D_Ivanova, благодаря ти, че надеждата ми да те зарадва подаръкът, се сбъдна! Всеки тук изпитва вълнение, примесено с притеснение дали ще създаде коледно настроение за другарчето си🎄🎁.Нека има пътешествия, мир и любов!🌐🕊♥️ [За подсилване на емоцията добавяш 1ч.л. Рижки балсам в кафето. Запалваш коледните свещи със Снежко и Дядо Коледа (от синята твърда кутия с лампите😍) и- готово!]

Прекрасни празници ти пожелавам, много топлина, уют и Коледни чудеса!

С най- сърдечни благодарности на @Mary!✨️

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
  • Браво 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.