ДиянаВ Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 Русе от предните две вечери в очакване на коледната🎄 22 2
Marusinka Публикувано: 6 декември, 2025 Автор Публикувано: 6 декември, 2025 преди 1 час, ДиянаВ каза: Русе от предните две вечери в очакване на коледната🎄 E, много добре са се справили с украсата. Прекрасно изглежда! Аз от няколко дни не мога да насмогна на работа да ви се похваля - захладня и при нас и ни се наложи да се стоплим с вече украсената камина, както и добавихме още декорации отвън и за поредна година карам кола с нос и рога 🦌🚘. Останалото са снимки из квартала и магистралата: (този Джак птзад е отпреди Халоуин, само му слагат шапка за Коледа 😁) 19 2 1
Тони Публикувано: 6 декември, 2025 Публикувано: 6 декември, 2025 Melbourne също е красив за Коледа. 23 4
Marusinka Публикувано: 6 декември, 2025 Автор Публикувано: 6 декември, 2025 Разкошен е тоя Мелбърн!! 4
Marusinka Публикувано: 9 декември, 2025 Автор Публикувано: 9 декември, 2025 Мисля, че съм писала за Christmas at the Princess - моето най-любимо коледно място в Аризона. За поредна година посетихме хотел Fairmont Scottsdale Princess със семейството, за да се насладим на прекрасните коледни декорации и лампички, но за първи път включих с билетите и снимки с Дядо Коледа. Самото преживяване беше изпипано до последния детайл - още с нареждането на опашка пред ‘офиса’ на Санта, елф ни погледна резервацията, после пак елф ни въведе в Академията на елфите, където обещахме да сме примерни елфчета за вечерта. След това преминахме през пеещите елени и топлия разговор с Мисис Клаус, докато не се разположихме удобно в снежнобялата стая, в която ни посрещна Дядо Коледа. Накрая всички получихме по едно захарно бастунче и една обработена снима с Дядо Коледа за спомен. (има нещо много забавно в коледни светлини във формата на кактус сред истински кактуси) (А пък за пеещи елхи под светещи палми да не говорим 🌴🎄) Имаше и полярен експрес, но опашката беше километрична. Преди да си тръгнем, се разходихме из коледното селце, където се стоплихме от огъня предвиден за направата на s’mores - сандвич от препечени маршмелоус между канелени кракери и Хършис шоколад. Разгледахме иглутата и почакахме на огромна опашка за спускане със шейна. На връщане, в съседен квартал видяхме най-, най-украсената къща за сезона, а на сутринта ми излезе спомен за коледното клане отпреди 1-2 години 🤣🤣🤣 пак в махалата. 16 5
bibi Публикувано: 11 декември, 2025 Публикувано: 11 декември, 2025 Румънски прочит на коледата - с пеперуди: 20 2
Marusinka Публикувано: 14 декември, 2025 Автор Публикувано: 14 декември, 2025 Оставям си детето на коледно парти в една нейна съученичка и ахвам - пред къщата им истинско коледно царство, в двора им - вали сняг и аризонски малчугани му се радват все едно е истински, а не от машина 🌨️ ❄️🎄🎁🎅 следобяд: вечерта: отсрещната къща: 22 2 1
Аzia Публикувано: 16 декември, 2025 Публикувано: 16 декември, 2025 За софиянци, между тичането за подаръци, списване на коледни менюта, притичване до работа и ако ви домилее за пътуване с влак - пускат коледно влакче в центъра. Мисля утре да отида с влак на работа😂 https://novini.bg/article/2025121616333436168?fbclid=IwdGRjcAOujE9jbGNrA66LymV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHr5H1Z7TL6O6o1w91OJeRATY0OVbfLopeJL1VOLWoUNxJxvDZ1ZP5etZ9PZw_aem_gL7HoCwfTOhsmmFF783A8g 6 2
jungfraujoch Публикувано: 17 декември, 2025 Публикувано: 17 декември, 2025 В детския отдел на Столична библиотека винаги има тематични и много интересни плакати. 1 1 9
ДиянаВ Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 Хайде, за да не ми се разсърди @DaBo , последни испански мекици 😄 Тук в Марбея повече ми харесаха тези чуроси, защото не седнахме на туристическо инфлуенсърско място 😉 Даже и опашка от чакащи няма🫢 но все пак не можахме да се изкелиферчим като марбейци и да топим чуроса в кафето с мляко 😄 Коледата в Марбея 🎄 Следват по-джиджани от другите нощни места из Андалусия… 😉 15 4
bibi Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 Нашето семейство в коледни премени на бисквиДи: 14 9
Дани Магелани Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 преди 2 часа, ДиянаВ каза: но все пак не можахме да се изкелиферчим като марбейци и да топим чуроса в кафето с мляко 😉 Не ви ли предложиха да си топите, като местните, в много гъст течен горещ шоколад? 2
DaBo Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 преди 3 часа, ДиянаВ каза: Хайде, за да не ми се разсърди @DaBo , последни испански мекици 😄 Ох, аз не, че нещо... ама вашите са си точно мекици. Чуросите, поне тези в Латинска Америка, са такива: Доста са хрупкави, овъргаляни в захар и класиката е с каничка течен шоколад, в която се топят. 16
Kalina Ivanova Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 Чисто новата ни украса за коледната трапеза, собственоръчно издокарана Вдъхновението: Пък аз до тоз момент не съм видяла темата, ще сменям очилата 12 16
DaBo Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 Леле, светещите гъбки са страхотни! Би ли подсказала откъде са? Не съм виждала такива досега. 3
Anna Kalinovska Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 преди 17 минути , DaBo каза: Ох, аз не, че нещо... ама вашите са си точно мекици. Чуросите, поне тези в Латинска Америка, са такива: Доста са хрупкави, овъргаляни в захар и класиката е с каничка течен шоколад, в която се топят. Нещо подобно, навито на кравай и сочно във вътрешостта си, инак хрупкаво отвън, без поръска, си купих завчера от сирийка в място за хранене на столичната улица "Цар Симеон", заедно с още, сладки и солени печива и пърженици. Не ги снимах, но пак ще купя, понеже ми харесаха. Принципно чуроси и пържено не купувам, но изключението само потвърждава правилото. 4
Kalina Ivanova Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 преди 39 минути , DaBo каза: Леле, светещите гъбки са страхотни! Би ли подсказала откъде са? Не съм виждала такива досега. Сами си ги направихме LED линия лампички, такива едни с мини светлинки....обляхме ги с топъл силикон за пънчетата (поиграхме си тук, докато наподобим пънчета на гъбки) шапките на гъбките пак са топъл силикон върху пекарска хартия. Сглобихме. Съседите си подрязоха брезата и си взехаме клончета от тях, а мъха си събрахме от гората. Воала. 4 13
DaBo Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 преди 40 минути , Kalina Ivanova каза: Сами си ги направихме LED линия лампички, такива едни с мини светлинки....обляхме ги с топъл силикон за пънчетата (поиграхме си тук, докато наподобим пънчета на гъбки) шапките на гъбките пак са топъл силикон върху пекарска хартия. Сглобихме. Съседите си подрязоха брезата и си взехаме клончета от тях, а мъха си събрахме от гората. Воала. Леле... респект! 7
tany Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 Тазгодишната украса, допълнена с магелански подаръци + 10 2
Mary Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 преди 22 минути , tany каза: Тазгодишната украса, допълнена с магелански подаръци Ти ела в правилната тема да ги показваш по-подробно тези подаръци. 2 2
tany Публикувано: 18 декември, 2025 Публикувано: 18 декември, 2025 преди 2 часа, Mary каза: Ти ела в правилната тема да ги показваш по-подробно тези подаръци. Толкоз дълга реч съм написала, че нямах сили и мислех да мина метър до утре, ама щом настояваш... 1
Аzia Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 Вмъквам се между вкуснотиите с информация за ретро автобуси из коледна София. 6
ДиянаВ Публикувано: 20 декември, 2025 Публикувано: 20 декември, 2025 Коледни украси из Испания, Андалусия🎄 Севиля - прекалено пищно, а навалицата създава усещане за кич, може и да не е само усещане като сравнявам околните градове. По главната улица Av. de la Constitución преминавахме предимно забързани за някъде и свят ни се завиваше от слалома между хората В нашия предимно жилищен квартал Los Remedios повече се дишаше, както и на Plaza de España, но само в часовете преди и около изгрева - там за щастие украса няма 😉 Греяно вино имаше само на едно място под гъбите - Setas de Sevilla, с нулев интерес и цена по-скъпа от Германия - 5€. То и ние не го уважихме при наличието на студената му сестра - сангрия 😃 и сиромашките кестени 🙃 Кадис - най-стилната и впечатлила ме украса, целият град е една приказка, много чаровен … влюбих се 😍 Паркът пред хотела ни на Pl. de España малко преди да запука дъжд с гръмотевици, който според клипчета в тик-ток и инстаграм е успял да наводни Севиля часове след заминаването ни 🫢 Алхесирас - след Тарифа все още имахме сили за коледна разходка до парка María Cristina и на La Plaza Alta Марбея - със сетни сили след Гибралтар и раници на гърба просто преминахме през стария град с кукленска кокетност 🙂 18 1 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега