Прескочи до съдържание

Евровизия 2027

Иван Попов

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

По темата. Пазя доста от старите си евровизионни контакти и понеже ми стана интересно поразпитах малко в кухнята. БНТ категорично са искали Евровизия да е в София, както и по-голяма част от международния екип е бил на това мнение. Оставям изводите на вас.

Кой тогава е бил толкова за да е в Бургас Евровизия че е надделяло неговото мнение? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , EmoKrastev каза:

Кой тогава е бил толкова за да е в Бургас Евровизия че е надделяло неговото мнение? 

И аз това се чудя…. Как са избрали Бургас, след като всички са искали София? Кой точно е надделял? И в какво точно се изразява разликата в домакинството на двата града? И Бс, и София имат опит в организацията на големи мероприятия. Наистина не разбирам…

Ако беше София, пак щеше да е политическо, нали? И като блокират София или поне половината от нея за седмица, не искам да си мисля какво щяхме да чуем и четем…

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 19 минути , Георги Матеев каза:

Силно преувеличаваш - не съм казал нищо подобно, а и не мисля нито едното нито другото. Но ти гарантирам, че по отношение на хомофобията съм абсолютно прав. Единственият що-годе ЛГБТ толерантен град в България е София и това е факт.

По темата. Пазя доста от старите си евровизионни контакти и понеже ми стана интересно поразпитах малко в кухнята. Неофициално споделям, че БНТ категорично са искали Евровизия да е в София, както и по-голяма част от международния екип е бил на това мнение. Оставям изводите на вас, но някои неща са очеизбодни и без да залитаме към конспирации.

Сякаш малко хора разбират какво се случва, какво им се обяснява.

Някак на всички ни се иска да е просто едно решение и да е просто решено, че видиш ли да развиваме още един град, те хората така или иначе ще минават през София...

За жалост това е много наивно. Решението е политическо и е взето с натиск по едни други причини, дето нямат нищо общо с Евровизия.

Та да, кочината в действие. Кой разбрал, разбрал.

Въобще не казвам, че Бургас не е хубав град - красив е, има какво да предложи, просто не е мястото на Евровизия там. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 минути , DaBo каза:

И Бс, и София имат опит в организацията на големи мероприятия.

И те са?

Пак казвам- не ми пречи да е Бургас, дори ще имам повод да отида като направих покрай Джирото, но не мисля, че града е с по-добра инфраструктура от София. 
както и не мисля, че бургазлии са по-големи хомофоби 🙂

Както и не съм съгласен, че в София няма какво да се види-градът не е 2-3 музея. Планината е супер и дори самата Дара каза, че може да се правят еднодневни екскурзии до Рила или Белоградчик. 
При Бургас може до Созопол или Несебър да се отиде. Самият град съвсем няма какво да видиш по критериите на някои коментиращи. И да и за мен морето е супер плюс и си го обичам от как се помня, но явно посетителите на Евровизия няма да се впечатлят пак според други коментиращи 🙂

Живи и здрави, ще видим как ще е.  

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:

@stanimir не се наемам да обяснявам нищо на никого, но поне си направих труда да поразуча малко и да изнеса тук факти, макар и неофициални, до които друг няма достъп. Вече всеки е свободен да интерпретира фактите както пожелае. А ако трябва да съм откровен на мен ми е безразлично къде ще бъде Евровизия, отдавна отминах този етап от живота си и не мислех да посетя събитието догодина дори, ако беше в София. Но това не ми пречи да се надявам да мине чудесно и да донесе добър имидж за България. Искрено пожелавам тотален успех на БНТ, Бургас и всички останали по веригата.

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 6 минути , stanimir каза:

Добре де , обяснете на тия дето не разбират ? Слезте за минута до нивото на простолюдието.

Забранено е да се коментира тук, но мисля намекнах- 2027 есента ще има общински избори. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 28 минути , Георги Матеев каза:

Силно преувеличаваш - не съм казал нищо подобно, а и не мисля нито едното нито другото. Но ти гарантирам, че по отношение на хомофобията съм абсолютно прав. Единственият що-годе ЛГБТ толерантен град в България е София и това е факт.

По темата. Пазя доста от старите си евровизионни контакти и понеже ми стана интересно поразпитах малко в кухнята. Неофициално споделям, че БНТ категорично са искали Евровизия да е в София, както и по-голяма част от международния екип е бил на това мнение. Оставям изводите на вас, но някои неща са очеизбодни и без да залитаме към конспирации.

Възможно е да преувеличавам, но така ми се стори. А според мен преценката ти се дължи на това, че извън София имаш повече контакти, които не са в твоя социален балон.

Като се прегледа информационния поток се вижда, че в София има доста фрапантни случаи: бити в ресторант, преследвани с меч, прекъсване на кино прожекции и т.н. 
Може за Бургас да не са отразени подобни случаи, тъй като всичко, включително и медиите са централизирани. Или просто, защото градът е 6 пъти по-малък, но също така е и факт, че повечето софиянци си мислят, че извън столицата няма живот. 

Публикувано:

В Бургас - Spirit of Bourgas, Spice music festival, този май Жирото.

Познавайки бургазлии, изборът на Бс за домакин ще изиграе лоша шега за нов мандат на чичко Кмет а.к.а Димитър Николов. Ако се цели пак той да е кмет, не трябваше да дават домакинството на Бургас! 😉 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)

Не знам доколко управляващите могат да се наложат и над Европейския комитет (или както там се нарича) , при положение че има правомощия дори да лиши страна от домакинство.

Редактирано от chandni
политика
  • Харесвам 3

Аз затова не разбирам как това е чисто политическо решение… вместо да се радваме, че все пак ще бъде в България, защото Бургас е в България, нали?! 

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Лично аз ако трябва да спя в Созопол, Несебър или Слънчев бряг, и всяка вечер да трябва да се прибирам след някое парти до там, ми по скоро ще се замисля дали искам. А това не са 3 концерта. Постоянно ще се организират някакви събития и партита.

• Харесвам 2
преди 20 минути , DaBo каза:

Аз затова не разбирам как това е чисто политическо решение… вместо да се радваме, че все пак ще бъде в България, защото Бургас е в България, нали?! 

Аз съм ок , че ще е в Бургас. Безразлично ми беше. Чичкото кмет отдавна иска да смени отбора и едва ли за година и половина ще му намерят достоен конкурент от управляващите и просто си го прикоткват. 
А как става изборът и по какви критерии- самият факт, че не искат да ги споменат ми е съмнителен. 

Но просто не мога да се сетя с какво точно Бургас “категорично” е изпреварил София в това състезание. 

Редактирано от chandni
Публикувано:

Ще дойдат гости от целия свят, не малка част от които са от много по-големи градове от центъра на просветата и за които 30 мин пътуване е едно нищо. Говоря от личен опит също. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Погледнах статистика от тазгодишния конкурс. Около 40 000 чужденци са посетили Виена за Евровизия.Най-многобройни са гостите от съседна Германия ( мисля по обясними причини) и Великобритания.58% от всички посетители са местни.

Силно се съмнявам интересът към България да е по-голям.Много гости от съседни държави вероятно  ще изберат да пътуват с автомобил.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Хайде да не залитаме към политически размишления. 

Аз не гледам Евровизия и ми е все тая в кой град ще се проведе, но да, по-логично беше да е в София. Но се надявам, че Бургас ще се представи добре в организацията и феновете ще останат с прекрасни впечатления.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 47 минути , lio каза:

Въобще не казвам, че Бургас не е хубав град - красив е, има какво да предложи, просто не е мястото на Евровизия там. 

Въобще не е хубав - мръсен, прашен и разбит. 😐 Казвам го като местен жител. Голяма беля е това домакинство! ☹️

• Смея се 2
Публикувано:
3 minutes ago, Romana said:

Въобще не е хубав - мръсен, прашен и разбит. 😐 Казвам го като местен жител. Голяма беля е това домакинство! ☹️

Тук е моментът аз да попитам ходила ли си в София отвъд центъра ? 

Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

Тук е моментът аз да попитам ходила ли си в София отвъд центъра ? 

То щото в центъра е едно спретнато и чисто. 
Естествено, че Бургас предвид мащаба му е по спретнат и чист. 
Отделно по-лесно ще го “лустросат” с отделения бюджет. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , Zlia каза:

То щото в центъра е едно спретнато и чисто. 
Естествено, че Бургас предвид мащаба му е по спретнат и чист. 
Отделно по-лесно ще го “лустросат” с отделения бюджет. 

Ей за това става въпрос "бюджета за Евровизия", кой ще го усвоява.

В София няма да минат повечето номера, в Бургас приближените фирми са готови за действие.

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
В момента, lio каза:

Ей за това става въпрос "бюджета за Евровизия", кой ще го усвоява.

В София няма да минат повечето номера, в Бургас приближените фирми са готови за действие.

Не мисля. Бургас имат амбицията да докажат, че ще се справят, не е до усвояването само. 
Преди малко ми попадна инфо, че организаторите са предпочели да има море. Ми супер. Това е единственото с което явно превъзхожда градът домакин 🙂
Признавам, че може и да съм прекалено мнителен относно политическата нотка, а то причината да е много проста- МОРЕТО 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Мислех че "борбата" е за много повече хора ,  40 000 са по-малко от зрителите на голям футболен мач или концерт на звезда. Пак правим селски изпълнения на дребно.

@Zlia - с море винаги е по-добре 😁

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 минути , stanimir каза:

Мислех че "борбата" е за много повече хора ,  40 000 са по-малко от зрителите на голям футболен мач или концерт на звезда. Пак правим селски изпълнения на дребно.

@Zlia - с море винаги е по-добре 😁

Ех, че си прогресивен 🙂

Със сигурност "морето" не е основната причина за решението.

Бургас има амбиция да се справи и ще направят много, но бюджетът ще бъде прибиран от избран кръг бизнесмени под контрола на определени фигури.

София ще създаде много пречки и шум в кухнята, така че рязко е била неизгоден избор за задкулисието.

Който иска да вижда розови понита, нека ги гледа. Това е истината защо Бургас е избран. 

И това, че международен екип е взимал решението, а не на местна почва - стига глупости, всички знаем как стават тези неща и в международен план 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
1 minute ago, lio said:

Ех, че си прогресивен 🙂

Със сигурност "морето" не е основната причина за решението.

Бургас има амбиция да се справи и ще направят много, но бюджетът ще бъде прибиран от избран кръг бизнесмени под контрола на определени фигури.

София ще създаде много пречки и шум в кухнята, така че рязко е била неизгоден избор за задкулисието.

Който иска да вижда розови понита, нека ги гледа. Това е истината защо Бургас е избран. 

И това, че международен екип е взимал решението, а не на местна почва - стига глупости, всички знаем как стават тези неща и в международен план 🙂

И ти си Просветеният.Амин ! 

• Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.