zon Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 43 минути , Костов каза: Някой намери ли нещо на добра цена в Айтос за магеланската среща в Бургас 15.05-16.05 2027? Айде щото и айтозлии ще се усетят и немойм се събра. Ох, още смея и не мога да спра. Направо ме уби от смях! 🤣🤣🤣 3
deaf Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август Място за дискусия има защо избраха Бургас,а не Варна? София е аут,щото не може да осигури спане на всички гости...
Костов Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 21 минути , zon каза: Ох, още смея и не мога да спра. Направо ме уби от смях! 🤣🤣🤣 @zon, радвам се, че те разсмях. Жива си нали?😛🤣 1
EmoKrastev Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 2 часа, stanimir каза: Цени народни ... вероятно ще има и още по-достъпни варианти около Бургас.Стига да осигурят обществен транспорт няма грижи с Евровизия.В София ще е непостижимо : Ауу, дъмпинг! Тия сигурно още не са се усетили 1 2
chandni Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 15 минути , deaf каза: Място за дискусия има защо избраха Бургас,а не Варна? София е аут,щото не може да осигури спане на всички гости... Не знам защо избраха Бургас пред Варна, но се радвам, че Пловдив не е бил достоен за такова събитие 1 1 7 1
horus92 Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август На Евровизия винаги има някаква самоирония в предаването. С Бургас може да им се получи много яко с тоя гларус или с Адидас батките. Да започват да говорят с Адидас направо за генерален спонсор, че израелците от Мароконойл нали се отказали. Може килимът да е черен с бели райета. А водещите да изглеждат така. 😄 1 1 1 6
stanimir Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август В София няма батки , няма простотия , няма чалга , само учени в БАН и почитатели на Софийската Филхармония.Ама наистина много принизявате дискусията. Като гледам картинката явно българите вече се плюят и по чуждите форуми и се сещам за лафа за казана в ада. Жалко и низко е ! 12 1
zon Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август Преди 1 час, Костов каза: @zon, радвам се, че те разсмях. Жива си нали?😛🤣 Е, сак жива съм разбира се! Нали съм на половина Загорка! 🫶 Току що кацнах:)) 8
horus92 Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август 12 minutes ago, stanimir said: В София няма батки , няма простотия , няма чалга , само учени в БАН и почитатели на Софийската Филхармония.Ама наистина много принизявате дискусията. Естествено, че има, но не са Адидас батки! По същия начин за София можеше да измислят нещо локално. Бате, брат и някакви такива. Както майните на Пловдив. Аз го казах напълно сериозно, защото чувството за самоирония и надсмиване над проблемите ни, показва някакво ниво на осъзнаването им. Ако си гледал предишни издания, във всяко ще видиш такива неща и са много забавни всъщност. Даже това ще е много по яко отколкото да друсат хора на сцената и всичко да е в шевици и рози. 1
chandni Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 5 минути , horus92 каза: Даже това ще е много по яко отколкото да друсат хора на сцената и всичко да е в шевици и рози. Е, друго ще е ако вплетат в пърформънса Бяла роза на Славка Калчева 1 3
neuromancer Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 24 минути , stanimir каза: В София няма батки , няма простотия , няма чалга , само учени в БАН и почитатели на Софийската Филхармония.Ама наистина много принизявате дискусията. Като гледам картинката явно българите вече се плюят и по чуждите форуми и се сещам за лафа за казана в ада. Жалко и низко е ! не съм чел какво става по чуждите форуми, но това тук си е просто самоирония, а не плюене
Kosta Grudov Публикувано: 14 август Публикувано: 14 август преди 1 час, Георги Матеев каза: Това с гларуса далеч не е шега, маскота е предложен от Куклен Театър Бургас, които в последните няколко години правят прекрасни неща, за да популяризират това изкуство в града. Ако някой има път към Бургас препоръчвам посещение на някоя от постановките им - най-вече “Трите прасенца” - дечицата ще останат очаровани, има постановки от 0+ до 2-3-4+ възраст. 11
stanimir Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август Като отшумят емоциите и политиците се наприказват, ще е време за работа.Със сигурност България ще стане много по-разпознаваема за света, да не се налага все да обясняваме на някой любопитен , че е "там до Гърция' , името "не е Унгария - България е" , абе "близо до Италия" , "на 2 часа от Истанбул" и подобни. А иначе от ФБ : "Аз успях да резервирам апартамент в Равда за 2 нощ. за 200 евро и току-що домакинката ми се обади “изненадана и разтревожена” от моята резервация, защото обектът нямало да бъде отворен тогава. Вероятно искаше да ме накара да си анулирам резервацията, но аз я изпреварих като се изрепчих, че няма да анулирам, за да обяви после цена от 2000 евро. Тя ми затвори телефона 😀" 8
Miladina Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август Въпрос към постоянно пребиваващите в Бургас - в кое заведение препоръчвате да заведем наши гости от чужбина? Само да не е пицария. П.П. Част от живота ми е свързана с Бургас, а и с Айтос. Имам прекрасни приятелства от този период, които за моя радост останаха неподвластни на времето. Но... определено Бургас изглежда доста тъжно. 1 1
Георги Матеев Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август преди 1 час, stanimir каза: "Аз успях да резервирам апартамент в Равда за 2 нощ. за 200 евро и току-що домакинката ми се обади “изненадана и разтревожена” от моята резервация, защото обектът нямало да бъде отворен тогава. Те винаги са изненадани и разтревожени, но са още по-изненадани когато попаднат на човек, който прекрасно разбира какво опитват да направят и как работи системата 🙂 Такива хитреещи домакини трябва да си плащат неустойката на букинг и да отменят те. Или може да пробват класическия трик със спуканата тръба и наводнението, макар че това няма да проработи отсега за резервация след 9 месеца. Много са ми забавни такива 😄 И усещам, че тепърва доста чужденци ще се опарят от българското гостоприемство... 11
stanimir Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август (редактирано) @Георги Матеев, нали все разчитаме пазарът да урегулира нещата. Когато на 1-ви май видят празните си стаи за след две седмици сами ще клекнат ...поне за българи няма да е проблем да се вдигнат.Ако пък има кой да дава 4-5 цифрени суми , няма на кого да се сърдим. Редактирано 15 август от Георги 3
zon Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август преди 36 минути , Георги Матеев каза: Такива хитреещи домакини трябва да си плащат неустойката на букинг и да отменят те. Или може да пробват класическия трик със спуканата тръба и наводнението, макар че това няма да проработи отсега за резервация след 9 месеца. Много са ми забавни такива 😄 О, това със спуканата тръба и липсата на вода не е само български патент. Миналата година в Пула, Хърватия ми го предложиха в пред последния момент, в същя ден малко преди да пристигна и искаха аз да си отменя резервацията в букинг. Естествено не им се вързах, обадих се на букинг и те потвърдиха,че хотелът следва да отмени резервацията. След което помолиха да изчакам до час за да се свържат с хотела и от там да потвърдят за спуканата им тръба и отмянатя ня резервациоята от страна на хотела предложиха ми да букнат друг хотел, но аз вече имах пран Б и бях направила резервация в Ровиньо и това беше много по-добър вариант за нощувка там откъм атмосфера и красота. Така, че много се радвам, че тази 'спукана тръба' ми се случи :)) 7
Георги Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август Последен шанс темата да се кротне. Мисля че в 10 страници имаше предостатъчно време да се изяснят някакви позиции, без да е нужно да се набиват едни и същи тези с шамари в кратуните ни. Та или ще оставим темата да се успокои, докато след няколко месеца е отново актуална с някакви такива прозаични неща като транспорт, нощувки, покупка на билети, план за събитията или ще трябва да я заключим, докато всички минат през петте етапа на скръбта и като всички сме на етап 5: приемане, ще може отново да дискутираме. 3 1 2 3
master_of_germs Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август Е, стига де. 😄 Някои хора едва сега я виждаме темата 😄 😄 Вчера минах през Бургас, спокойничко ми се видя. Много от автобусните спирки са в розово, три месеца след Джирото. Та, щом батките не са правили зулуми по розови автобусни спирки,май надценявате хомофобията 😉 Сега съм на купон в Царево по повод имен ден на тъщата и пенсионирането на същата. И тя, и майка й имат тристайни апартаменти на 5 минути пеш от залата в Бургас, на една площадка, първи етаж, на удобно място за пияни и инвалиди (включително пребити на място). Не са пуснати в букинг, еърбнб и прочие. Приемам разумни оферти само от проверени магеланци. 😛 Не съм кожодер. Само колкото да оптимизирам разходите и сега да пратя тъщата и майка й в Тайланд, докато отмине Евровизията и цялата истерия. Даже не ща за околосветско... 😄 😛 😮 4 1 7
stormbringer Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август преди 3 минути , master_of_germs каза: Нещата сериозно си вървят към магеланска среща през май в Бургас 4 1
stanimir Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август 33 minutes ago, master_of_germs said: Приемам разумни оферти само от проверени магеланци. 😛 😄 😛 😮 Внимавай , накрая вместо да взимаш може да се наложи да плащаш и обезщетение 😄 2 1 1
Иван Попов Публикувано: 15 август Автор Публикувано: 15 август На 14.08.2026 г. в 12:43, EmoKrastev каза: Ванка аз такова предложение писах в темата а ти ровиш по сайтовете , правилно те е изхвърлил Booking , пратил те е да четеш какво пише във форума Хаха, само че това с Booking стана преди ти да напишеш предложението си в темата – около 11:50 ч. 😂 Аз всъщност само разглеждах, за да се ориентирам как вървят цените, не че задължително съм решил да ходя на Евровизия. 😄 Просто си мислех дали да не рискувам тези 405 евро и да резервирам отсега. Ако все пак реша да ходя и намеря компания, ще пиша. Благодаря за предложението! 🙂 1
zon Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август Преди 1 час, stanimir каза: преди 2 часа, master_of_germs каза: Приемам разумни оферти само от проверени магеланци. 😛 😄 😛 😮 Разшири Внимавай , накрая вместо да взимаш може да се наложи да плащаш и обезщетение 😄 Ох, сега ме зачовърка за какво Мастъра може да плаща обезщетение . 2
stanimir Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август 2 minutes ago, zon said: Ох, сега ме зачовърка за какво Мастъра може да плаща обезщетение . Ще го хванем по някой Регламент 😂 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега