Прескочи до съдържание

Пътувания заради спортни събития

Препоръчани мнения

Разписах се и на мач на ПСВ Айндховен. Билети могат да бъдат закупени онлайн или във фен магазина PSV FANstore, разположен на вход 17 на стадиона. За повечето мачове на отбора трябва да притежавате клубна карта, за да можете да си купите билет. Но има и такива срещи, за които не е необходимо да сте с платен годишен членски внос. Именно по този начин закупих своя билет, като информацията беше упомената на сайта на клуба (You don’t need to be a member to buy tickets for this match). Ако останат налични билети за даден мач те биват пускани в продажба във фен магазина до два часа преди началото на срещата, като важат същите правила за клубно членство. На сайта на клуба ще откриете и специални пакети за чужденци, които включват билет за мача, ваучер за покупка на сувенир от фен магазина и ваучер за храна или напитка на стадиона. Разбира се тези пакети са по-скъпи от стандартната цена на билета. Цените на билетите за мача срещу Алмере Сити започваха от €42.50 и достигаха до €82.50, като цената се определя от сектора на стадиона. Тук съм споделил снимки и допълнителна информация: https://oneticketjustgo.com/poseshtenie-na-mach-na-psv-eindhoven/

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

Най-често си говорим за футболни събития или състезания от Формула 1, но нека видим има ли магеланци посещавали тенис събития. 🙂

Главно ме интересува някой има ли опит с посещението на мачове от Големия Шлем (най-вече Ролан Гарос/Уимбълдън по разбираеми многокилометрични причини 😄 ). Ще се радвам някой да сподели, ако има опит и успех утре на Гришо на 1/4-финала! 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Kosta Grudov каза:

Най-често си говорим за футболни събития или състезания от Формула 1, но нека видим има ли магеланци посещавали тенис събития. 🙂

Главно ме интересува някой има ли опит с посещението на мачове от Големия Шлем (най-вече Ролан Гарос/Уимбълдън по разбираеми многокилометрични причини 😄 ). Ще се радвам някой да сподели, ако има опит и успех утре на Гришо на 1/4-финала! 🙂

Аз съм бил на 3 турнира от Шлема, в Мелбърн, Париж и Ню Йорк. За билети най-трудно е на Уимбълдън, именно това ме спира досега. Поне преди, За РГ също не беше лесно и 2016 се уредих малко с връзки,сега не знам каква е ситуацията. Велико преживяване е посещаването на големите турнири. Този март бях в Индиън Уелс, много добър купон става там, неслучайно го наричат Тенис Рая.

• Харесвам 3
  • Браво 3
Връзка към коментар

Аз до преди няколко години се опитвах да ходя поде два пъти годишно на някои от  европейските турнири в Германия, Англия, даже веднъж ходихме на финалите на АТП в Лондон и това все още ми е едно от най-ярките преживявания, тъй като  успяхме да гледаме на живо всички големи за два дни.

От големия шлем последните 5 години не пропускам АО,поради малкокилометрични причини, все пак ми е в града, в който живея. Достъпът там е изключително лесен и няма никакъв проблем да се сдобие човек с билети,  освен за последната фаза. За там също не е трудно, просто скъпо.

• Харесвам 1
  • Браво 2
Връзка към коментар

Мой приятел фен на снукъра неколкократно посещава Лондон заради турнирите по снукър и специално заради Ракетата. От това, което ми разказваше, беше изключително достъпно. Целодневен билет беше нещо като 20-30 паунда. Идеално се съчетава с ниските цени на зимните полети и прекарване на свободното време на закрито.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Интересно, значи излиза, че е по-лесно човек да посети АО или US Open, вместо турнирите, които са ни близко до България. 🙂 На мен ми е мечта главно за AO понеже ми е любимият турнир, така че едно бъдещо пътуване до Австралия ще се опитам да го съчетая, ако самото посещение на турнира е по-лесно за организация.. 

А по въпроса със снукъра, на 7.06 ще има демонстративен мач Ракетата-Хигинс в София, има билети в евентим от 30 до 100-200лв някъде, не е като официален турнир, но пак е нещо за феновете, които искат да се докоснат. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Kosta Grudov каза:

Интересно, значи излиза, че е по-лесно човек да посети АО или US Open, вместо турнирите, които са ни близко до България. 🙂 На мен ми е мечта главно за AO понеже ми е любимият турнир, така че едно бъдещо пътуване до Австралия ще се опитам да го съчетая, ако самото посещение на турнира е по-лесно за организация.. 

Е то по-лесно няма на къде. Около 50 лв на ден е билет за комплекса, като можеш да  влизаш на кортовете, без 3 та най-големи. Отделно за първата седмица можеш да си вземеш билет за дневна или вечерна сесия за всеки от големите кортове за около 100 лева. Преди турнира пускат билети в дадени дни почти на половин цена. Аз тази година понеже чаках приятели на гости, фенове и те, бях купила предварително на доста ниски цени билети за трите големи корта вечерни сесии, а после взехме и допълнително. Отделно взехме и билети от днес за днес за мача на Григор. Така че изобщо не е проблем

• Харесвам 3
  • Шок 1
Връзка към коментар

На фона на сложнотиите, които изискват едно посещение на състезание от Формула1 или мач от Висшата Лига на Англия, примерно, това ми звучи супер улеснено, но поздравления за организаторите, не знам на какво би се дължало това, но и като цени изглеждат съвсем съвсем поносими. :)) 

Връзка към коментар
преди 1 минута , Тони каза:

Втората седмица не стоят нещата така вече, цените си стават грандомански. Така че се компенсира предполагам.

А забелязва ли се някакво увеличение стабилно на цените на хотелите в периода на АО в Мелбърн, или не се отразява това?

Връзка към коментар

За жалост тогава е лятната ваканция на учениците. Тя почва от Коледа и е до последния ден на януари. Тогава всички пътуват, така че цените са си високи не заради турнира, а по принцип.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 22 часа, Kosta Grudov каза:

На фона на сложнотиите, които изискват едно посещение на състезание от Формула1 или мач от Висшата Лига на Англия, примерно, това ми звучи супер улеснено, но поздравления за организаторите, не знам на какво би се дължало това, но и като цени изглеждат съвсем съвсем поносими. :)) 

Е, как на какво - на интереса, разбира се! Гледането на футбол на живо става все по-скъпо удоволствие, както сам казваш - за Англия, ако не си абонат или член на фен-клуб нямаш шанс за билет, всичко е продадено месеци напред, въпреки високите цени. Е, черният пазар винаги е отворен......🤣

Връзка към коментар
Преди 1 час, vino4erpec каза:

Е, как на какво - на интереса, разбира се! Гледането на футбол на живо става все по-скъпо удоволствие, както сам казваш - за Англия, ако не си абонат или член на фен-клуб нямаш шанс за билет, всичко е продадено месеци напред, въпреки високите цени. Е, черният пазар винаги е отворен......🤣

Ами, обяснявам си го с това, че просто Австралия е най-труднодостъпното място от 4-те Шлема и просто туристите са малко 😄 

Връзка към коментар

То и това е вярно, но пък местните са достатъчно да напълнят един 10-15 хиляден корт. В момента, както знаеш върви Ролан Гарос. Не знам дали си гледал мача на нашия в събота срещу белгийчето, в трети кръг. Ами извинявай, ама Филип Шатрие се опразни след мача на Зверев и Григор игра пред празни трибуни. Вярно, че по това време започваше финалът в ШЛ, но няма как да се сравняват тенис и футбол.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Играе се едновременно на много кортове.

Посещаемостта е огромна, не бива да се лъжете от това, че е  възможно да се намерят билети в деня на мача, тъй като ние като взехме за мача на Григор имаше не повече от 10 останали места. Но е възможно. А е не е ок да се чака последен момент.

2024 АО е посетена от над 1милион зрители.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...
На 21.01.2023 г. в 19:28, ivan69 каза:

Някой за Андерлехт на 23.02?

Ще направиш ли дежа вю  на 24 10 2024 година? Аз, да.  Освен това на 90% съм на ПСВ Айндховен- Шахтьор Донецк на 27 11 2024 г. Шампионска Лига, сектор "гости".  

Връзка към коментар
преди 23 часа, epetkov каза:

Ще направиш ли дежа вю  на 24 10 2024 година? Аз, да.  Освен това на 90% съм на ПСВ Айндховен- Шахтьор Донецк на 27 11 2024 г. Шампионска Лига, сектор "гости".  

Няма да мога пътувам тогава....

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.