Брани Публикувано: 28 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 март, 2014 Форум Велинград - там започна борбата срещу диктатурата, цензурата и мракобесието! Уи шел привейл! А аз вече разработвам неуловим ЕНИГМАтичен шифър за сигурна комуникация ... Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Май следващата магеланска среща се очертава във Велинград? 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Май следващата магеланска среща се очертава във Велинград? Предложението е добро! Можем да го обмислим. Предлагам да осъществим срещата след принудителното изселване на народния враг от това иначе толкова китно градче... 2 Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Май следващата магеланска среща се очертава във Велинград? Референдум ли ще правите или направо ще анексирате? 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Не е много ясно, наистина....другарите Дюк и Бранимир правят всичко за народа, но народа не винаги знае кое е най-доброто за него. Предполагам, че няма да ни питат... Референдум ли ще правите или направо ще анексирате? 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Определено, др. Елена показва забележителен идеологически напредък и по време на следващата среща на партийното ръководство ще предложа нейното повишение... 3 Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Не е много ясно, наистина....другарите Дюк и Бранимир правят всичко за народа, но народа не винаги знае кое е най-доброто за него. Предполагам, че няма да ни питат... Аз, не за друго, ами ако е референдум, да отлагаме пътешествията, за да гласуваме и резултатът да е полит-коректен ...да клони към "120% ЗА". A пък Дюк е с едно такова име не много в синхрон с партийната линия (някак по капиталистически гнило звучи), а за Бранимир забележки няма! 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Определено, др. Елена показва забележителен идеологически напредък и по време на следващата среща на партийното ръководство ще предложа нейното повишение... Мисля, че другарката е заслужила. След одобрението и от членовете на Коминтерна ще и бъде предоставена задача да изпее и песента на народа. 2 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Така де, така... Аз като една будна Вела Пеева на нашето време, бих искала да коригирам думата на завера... :P Само не очаквай впоследствие да кръстим китното ни градче Полинград. За сбърка във Велинград, хмм дообре звучи! 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 A пък Дюк е с едно такова име не много в синхрон с партийната линия (някак по капиталистически гнило звучи) То това му е агентурното име. Като Щирлиц (Макс Ото фон), а всъщност Всеволод Владимиров 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Само не очаквай впоследствие да кръстим китното ни градче Полинград. За сбърка във Велинград, хмм дообре звучи! Не, поскоро трябва да е Еленинград Аз нямам нищо общо... нищичко :lol: . 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 март, 2014 Сподели Публикувано: 29 март, 2014 Само още една задача дели др. Елена от безсмъртието. На бас, че никой не се сеща каква е задачата... Връзка към коментар
Elena Публикувано: 30 март, 2014 Сподели Публикувано: 30 март, 2014 На бас, че ме е страх дори да попитам.... 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 31 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 31 март, 2014 (редактирано) Часове ни делят от началото на новата Априлска линия на новата власт. За начало предлагам култът към личността да бъде заличен - Основател да не се пише нито подчертано, нито болднато ... Нека вече всички сме равни! * * - Все пак нека моят ник и този на изтъкнатия другар Дюк временно да се изписват болднато и с червен цвят с цел улеснение на работата ни в името на народа. Редактирано 31 март, 2014 от Георги редактирам щото мога 4 Връзка към коментар
гост Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 К'во станА с новата Априлска линия на партията? За заличаване култа към личността да се пусне анкета само с един верен отговор за гласуване! 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 За заличаване култа към личността да се пусне анкета само с един верен отговор за гласуване! ...и задължителен брояч, който показва кои потребители са упражнили правото си на глас! 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 Брани, Duke, основател Така добре ли е? 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 Брани, Duke, основател Така добре ли е? Да, може да се нарече едно добро начало, но нищо повече... Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 Мда... Знаех си, че това ".com" в домейна не е на хубаво. Не знам, другари, какво му готвите на горкия Основател, ама аз съм му приготвил стая с постеля у нас на тавана, компютър с 10 ТВ дисково пространство и 100-мегабитова криптирана връзка с мрежата, принтер с два кашона хартия (от скъпата) за позиви и пълен хладилник сланина и кашкавал. Както и .org, .eu, .info, .bg, .xxx и много скъпото .me. .gov ви го оставям на вас, другари, по понятни причини 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 (редактирано) Ако може само да поправиш данните на компютърната конфигурация. Нещо си се объркал или поне ми се иска да си мисля (за твое добро), че си се объркал неволно. Истинските характеристики на конфигурацията са следните: Процесор: CM630/1Mhz Памет (RAM): 128KB Памет (ROM): 16KB Дискови устройства: 1 флопи дисково устройство 5.25", възможност за управление на хард диск Операционна система: ДОС 3.1. Разделителна способност: 40x84 (16 цвята) P.S.: Останалите изредени неща не ми говорят нищо, предполагам се има предвид риболовна мрежа, но освен нея на изпратения в сибирски санаториум се полага и свредел за пробиване на дупка в леда... Редактирано 1 април, 2014 от Duke 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 1 април, 2014 Сподели Публикувано: 1 април, 2014 Предоставен достъп до секция "Научна фантастика" може да бъде отнеман на провинили се другари... 4 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 16 април, 2014 Сподели Публикувано: 16 април, 2014 Венсеремос, Господа Магеланци ! - ето ви и новата униформа 12 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 16 април, 2014 Сподели Публикувано: 16 април, 2014 Може, жълтото ми отива. 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 16 април, 2014 Сподели Публикувано: 16 април, 2014 И на мен, и на мен Само Анжелика да си признае от чия глава свали това кепе, таке, фуражка или квото и да е... :P 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега