Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 7 минути , AlexandraKo каза:

Гледам полети София- Мардин с тях, със стоп в Истанбул, естествено.

Но никъде не виждам, дали и полетът от Ист за Мардин, е от новото летище?

Някой, ако знае, да ми каже, моля!

Отворих произволна дата - повечето полети са от IST, но има и такива от Сабиха - SAW.

1236.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 16.10.2019 г. в 17:54, epetkov каза:

Днес авиокомпанията е потвърдила, че през 2020 година ще стартира полет  до трети канадски град- Ванкувър!

А от коя дата започват да летят до Ванкувър, някой знае ли?  Аз търся билет около средата на юни.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Mary каза:

Отворих произволна дата - повечето полети са от IST, но има и такива от Сабиха - SAW.

1236.png

Ще си избирам, щом може, да е от същото летище.Че то, от новото летище, до Сабиха, девет дена, път с камили:(((

Благодаря ти, @Mary:give_rose:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Гледам полети София- Мардин с тях, със стоп в Истанбул, естествено.

Но никъде не виждам, дали и полетът от Ист за Мардин, е от новото летище?

Някой, ако знае, да ми каже, моля!

Алекс, има полети и от новото летище, и от Сабиха Гьокчен. Ако летиш от София по-добре си вземи полет от новото летище, просто ще летиш до Мардин 15-20 минути повече. Вътрешните линии на новото летище са много лесни за ориентация. 

П.п. О, Мари вече ти е отговорила 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 53 минути , AlexandraKo каза:

Че то, от новото летище, до Сабиха, девет дена,

Твърде метафорично! Автобус IST-8 на компания Havaist свързва двете истанбулски летища. Пътува се около 100 минути. Билетът струва 30 лири.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, Boo каза:

Аз търся билет около средата на юни.

Вероятно ще имаш късмет (дори с някоя промо-цена).  Официалната информация е, че се планира стартирането на линията в средата на 2020 година.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Boo каза:

А от коя дата започват да летят до Ванкувър, някой знае ли?  Аз търся билет около средата на юни.

Ако пуснат някоя промоция и аз ще се възползвам.

Връзка към коментар
преди 7 часа, epetkov каза:

Твърде метафорично! Автобус IST-8 на компания Havaist свързва двете истанбулски летища. Пътува се около 100 минути. Билетът струва 30 лири.

Благодаря за информацията. @Mary i @iaia_mama ми отговориха вече.

Добре, тогава , да кажем така: девет дена, с бързата камила.:))))

Сто минути, с клечането, ще станат два часа, минимум. И защо трябва, да се таралянка човек, през цял Ист, като си може, да се лети от същото летище?За по - евтино ли?

То, за без пари, сигур и пеш ще може.;)))))да си изтърчи  човек.

Питането ми беше за удобството, не за кое колко струва.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
On 10/16/2019 at 6:05 PM, rayden said:

И при мен се случи същата история , причината беше кацане с 5 мин по -късно от първоначално обявеното. Билета беше купен от посредник.Не съм звънял никъде, всичко с полетите беше нормално с изключение на това ,че не можах да се чекирам онлайн .

И аз получих имейл и смс, че ми е изтеглен полета с 5 минути. Също като теб билета съм го взел чрез посредник. Доколкото разбирам, съобщават чисто информативно, а не че трябва да се потвърди на посочените номера. 🙂

Връзка към коментар
преди 22 минути , Zelen Burgas каза:

И аз получих имейл и смс, че ми е изтеглен полета с 5 минути. Също като теб билета съм го взел чрез посредник. Доколкото разбирам, съобщават чисто информативно, а не че трябва да се потвърди на посочените номера. 🙂

Да , все пак ако те притеснява ,влез в сайта на турците и си провери резервацията .

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам следният казус: имаме билети София - Истанбул - Ханой за дата 6.02. В понеделник канселираха полетите за дата 07.02 Истанбул - Ханой    /нашият/ като системата ни прехвърля автоматично за полет на 10.02. - пристигане три дни по- късно, което абсолютно не ни устройва. Пуснала съм искане в софийдкия офис за промяна за полет София / 5.02/ - Истанбул - Ханой/6.02/. Проблемът е, че този полет е овърбукнат с над 20 човека, както и този на 4.02. 

Питане: ако не сменят самолета с по-голям, каквато вероятност има, можем ли да искаме да ни превозят до Хо Ши Мин например? При всички случаи трябва да стигнем в Ханой до вечерта на 07.02. 

Благодаря!

Връзка към коментар

Можете да поискате да промените града, също може да поискате да ви пренасочат към друга компания, след като 3 дена разлика е твърде много.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 минути , neuromancer каза:

Можете да поискате да промените града, също може да поискате да ви пренасочат към друга компания, след като 3 дена разлика е твърде много.

Благодаря! Точно това искам да съм сигурна, че можем да искаме пренасочване с друга компания, щом те нямат възможност да ни превозят. Да разчитам ли на софийския офис или да пиша на формата на сайта? В сайта статуса е Flights to be checked .

Връзка към коментар

СЕО-то на а/к е написал в Туитър, че от 25 май 2020 започват нови директни полети между Истанбул и Ню Йорк-Нюарк. Послетите ще бъдат ежедневни. Самолет: А330-300:

TK29 EWR-IST 00:25-17:10
TK30 IST-EWR 18:35-22:30

Засега изглежда тези полети да са в допълнение на полетите до Ню Йорк - Кенеди на а/к.

Интересното за тези полети е, че са фокусирани повече върху Турция - полетите пристигат късно в САЩ за каквито и да е връзки същия ден. Но са с добро време за прекачване в Истанбул и в двете посоки.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте, един въпрос без да знам дали му е мястото в тази тема! Как стои въпроса за интернет в самолета по време на полет? Предполагам че има опция но не откривам полезна инфо!

Връзка към коментар

Здравейте, имам промяна в полет до Истанбул ( 10 мин разлика) и разбира се не успявам да потвърдя нито чрез сайта, нито чрез мобилното приложение, а полетът ми е в петък. Видях назад в темата телефони, но не успявам да се свържа на нито един, знаете ли къде се намира офисът им в София? Ако не успея да се свържа ще се наложи да се разходя дотам вероятно... 

Връзка към коментар

Няма нужда да ходиш до офиса, звъни им на всичките телефони ще ти вдигнат по някое време. Пробвай телефоните на летището там по-бързо отговарят.    

София
02/     947 4007,  947 4006, 980 4151 - офис Landmark (Цар Освободител 14)
           937 31 21, 937 31 22  - Терминал 2

Варна
052/   601 200 Терминал 2/офис Landmark (Сливница 24)

преди 31 минути , Gervasii каза:

Здравейте, един въпрос без да знам дали му е мястото в тази тема! Как стои въпроса за интернет в самолета по време на полет? Предполагам че има опция но не откривам полезна инфо!

По принцип стои платено, ето ти опцията конкретно за Търкиш

https://www.turkishairlines.com/en-fi/flights/fly-different/inflight-connectivity/ 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте!

Някой има ли някакво логично обяснение за цените на полетите на Турските до Истанбул? Полет София-Истанбул-София се движи около 350 лв, което ми се струва прекалено много. Нямам някакви специфични дати на пътуване, затова разцъквах различни периоди и месеци и излизаха все едни и същи цени около 350 лв. 

Правят ли по някое време през годината промоции и имате ли наблюдения дали падат цените по тая отсечка, или са си все в този диапазон...?

ПС: При директен полет за 1 час не виждам смисъл от 6-7 часа с автобус до Истанбул😀

Връзка към коментар

Правят, няколко пъти в годината, последната отстъпка беше 129 евро за двупосочен билет, вероятно януари ще е следващото намаление, без най-натоварените месеци естественo.

Има си тема за промоции...   

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 53 минути , DimitarYanakiev каза:

Полет София-Истанбул-София се движи около 350 лв, което ми се струва прекалено много.

Ми не е много за отсечка, по която няма нискотарифни полети.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , tch каза:

Освен това турските авиолинии вържат най-висока цена в Европа спрямо другите old school стандартно компании.

Изобщо не съм убеден, че и това е вярно, освен ако не сравняваш несравними неща като например това, че другите функционират на нискотарифен принцип и някои даже може да са задминали НТА по обща мизерия. Но няма да седна да правя сравнения сега де, който иска да си ги прави...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.