Прескочи до съдържание

Та: за Чили


Препоръчани мнения

В момента, Carrie каза:

Аз не съм Лили, но ще си кажа също :) - та след тура в Салар де Уюни и всичките красоти, които видяхме, Салар де Тара не ме впечатли и го отчетох като пропилян ден...

Сега ти чета и мненията за Боливия, май по-добре да си пусна тема и там да питам, че така много ми се разкъсва информацията.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Замислих се обаче и за едно особеност, че лагуните на голяма височина изглеждат много различно през различните сезони, моето посещение на Салар де Тара беше през тяхната зима, а цветовете и гледките са много различни, ако лагуните са/не са замръзнали. Същото важи и за Лагуна Верде, покрай която се минава на туровете през Салар де Уюни, там минахме сутринта и казаха, че към обяд се разтопявали ледовете и цвета бил доста по-зелен...

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

Случайно попаднах на тази снимка и така се захласнах по нея, че искам да посетя това място. Някой случайно да е ходил, за да сподели повече информация? Мястото се намира близо до столицата Сантяго и конкретно това май се казва Las Melosas и е разположено в Cajon del Maipo.

Screenshot_20190321-221141_Instagram.jpg.196c386fea6fca4f49e838fc0e23e1b4.jpg

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.