Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

В Тайланд разрешиха живата музика, но не и алкохола. Коментар към новината: "Разберете, че няма кой да слуша "хотел Калифорния", изпълнен от тайландска банда, докато е трезвен!" 

• Харесвам 5
  • Смея се 21
Публикувано:
преди 2 часа, T.E.Lawrence каза:

В Тайланд разрешиха живата музика, но не и алкохола. Коментар към новината: "Разберете, че няма кой да слуша "хотел Калифорния", изпълнен от тайландска банда, докато е трезвен!" 

На Мис Тайланд и дреме на оная работа.

• Смея се 17
Публикувано:
преди 1 час, Дани Магелани каза:

По-големите не само знаем, но и сме го ползвали. 

И за прогнозата за времето имаше, и приказки разказваха, а ако не бъркам и за зодиакален хороскоп имаше. А колко шеги ставаха като започнеш да набираш произволни номера от тази велика жълта тухла (указателя). 😀

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, stanislavpp каза:

FBC09945-63B9-4A1E-97B6-0DE6B8025729.jpeg

180 беше само за традиционалисти. Имаше и приказки по телефона, тотото, резултатите от мачовете (196), събуждане по телефона - нямаше такова упорито звънене!!! Но най-готиният номер беше един за запознанства, 185 мисля. Та вътре беше нещо като днешния чат и форуми. Една говорилня, в която се опитваш да си размениш с някого телефона и после да минете на "лични", да го кажем на днешна терминология 🤣. Дядото на запознанството по нета. Получаваше се чат-пат интересен разговор, докато ... дуплексът не звънне на вратата.

За незапознатите със старите телефони с шайба, имаше една врътка с последователно леко натискане на вилката и се получаваше набиране (пет пъти леко и бързо за 5 и т.н.). Изпробвано, ако се счупи шайбата (вкъщи се е слувало, по моя вина), ако не ме лъже паметта пробвали сме го и от външни телефони.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 18 минути , ven62 каза:

Имаше и други интересни телефони...:grin:

Телефон на доверието🙂. Ползвала съм го като счупих чашка от румънския ни полилей с една голяма руска кукла😃

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Отново се търси незнайният народен гениален аФтор!

"ПРИЯТЕЛЕ, НЕМА СА ПЛАШИТЕ ОТ ВАКЦИНАТА! 
И язе до едно време бех твръдо против да ма чипират! По принцип немам много тайни от Бил Гейтс, ама си викам: ако утре фана трипер, ‘що треа да го знае и да оди да ма одумва пред Сорос и Ротшилд...после ше ма разнасат из целото село. Обаче една вечер ми пише Марк Зукербръг на месинжера: Сакаш ли да ми предоставиш личните си данни, та да изтегла кредит на твое име и да си купа къща у Крушовица, оти нема къде да си претакам зеьето, а па я в замяна ше ти дам да си направиш тест у фейса “къф сос за пица си бил у миналиот живот”. Викам: убуу. И така доде си правех теста са замислих, че ако стрина Стояна догодина земе да коля прасето и хипотетично реши да го заколя на остров Фиджи и още по-хипотетично реши да ма покани... ония от Уиз Еър нема ма пущат у самолета.  Или па задето немам вакцина, да ма накажат да не моа да имам деца, или още по-лошо да моа да имам деца, ама да станат фенове на Черноломец-Попово. И като скочих като ужилен, викам на мойта: дигай са да одиме да са чипираме, доде има чипове, че после си е*о мамата.
Отидоме... лекара ми вика: сакаш ли двоен чип, с който да станеш рептил и да живееш 200 го̀дин? И кат са сетих, че след 200 годин мое сме останале само я и Лили Иванова му викам: Ба! Ти луд ли си бе? Обикновен чип си сакам!
Туриха ни чипове, накараха ни да подпишеме декларация, че ако след две седмици земеме да четеме книгата на Криско и да сакаме да гласуваме за социалистете, они не носат никва отговорност. Прелетеха нади назе с неколко самолета да ни напръскат с Чемтрейлс, додоха два илюмината да ни просветът и ни пущия да си одиме. 
Да ви кажа за са сме млого доволни. Фащаме Радио Веселина у Испания, имаме HBO без пари и интернета връви сто пъти по-бръже. Гълъб не мое ма насере, щото само доде си помисли да фръкне нади мене и са а изпръжил от 5 жи-то. 
Само едно а лошото, че са Бил Гейтс ми дава акъл по цел ден по телепатията... па не слагай толко сол у чушките, па не къпи таа мачка с толко врела во̀да, па стига толко - три рикии изпи и събале ше ти гръмне кухата кратуна... Абе тоа що си не гледа уиндолса, ами са занимава с мене. Баси досадния омраз. 
Сичко останало е супер!"

• Смея се 14
Публикувано:
преди 15 часа, Дани Магелани каза:

Има го и сега ! Пробвайте на 02180.😋

• Харесвам 3
Публикувано:
На 2.10.2021 г. в 18:23, Дани Магелани каза:

Ооооо имаше и номер на който благ глас разказваше приказки. 😜

• Харесвам 1
Публикувано:

"Жената се прибра по-рано и заварва мъжа 
си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата
много се ядосва. 
- Ти си прасе, което нищо не уважава! – 
разкрещяла се тя - Как смееш да ми причиняваш това на мен, твоята вярна
съпруга, майката на децата ти?! Напускам те! Искам развод на секундата!

Мъжът отвърнал:

- Почакай секунда, любов моя, да мога 
поне да ти кажа какво стана.... 

- Добре, давай – проплакала тя - 
Но това ще са последните ти думи към мен!
И той започнал: 

Докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада госпожица ме 
помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и ѝ
казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, не добре облечена и 
много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни! 
Така че, от 
състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих 
за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. 
Горкото същество я изяде за секунди. 
После, понеже беше много 
мръсна аз ѝ предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах 
мръсните ѝ дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих. 
Но тъй като
се нуждае от дрехи, аз ѝ дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от 
няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също ѝ дадох 
онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не 
носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която
сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш
и освен това ѝ подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски 
бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал 
същите.
Той си поел дъх и продължил:
- После тя беше толкова 
благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата
тя се обърна към мен през сълзи и каза:                                                                                                                                                                                        

- Моля ви, дали имате още 
нещо, което жена ви да не използва?"

• Смея се 8
Публикувано:
преди 38 минути , muchachote каза:

Ооооо имаше и номер на който благ глас разказваше приказки. 😜

Да бе. Но в родният ми град такъв номер нямаше. И един приятел, който имаше баба в Нова Загора, но живееше в Ямбол ме светна, че мога да слушам приказки, като набера кода на Ямбол и после телефона. И аз слушах приказки, много приказки ... А после и бой ядох, и ми бе забранено да се доближавам на по-малко от два метра до телефона, освен ако той звъни и в къщи няма никой. 

От тогава намразих домашните телефони.

• Шок 1
  • Смея се 22
Публикувано:
Преди 1 час, Костов каза:

И аз слушах приказки, много приказки ... А после и бой ядох, и ми бе забранено да се доближавам на по-малко от два метра до телефона, освен ако той звъни и в къщи няма никой. 

От тогава намразих домашните телефони.

Знам, че всички много ще ме мразите 😉

Обаче имах баба, която работеше в телефонната централа на едно предприятие, а на партерния етаж в същата сграда ми беше детската градина. Колчем ме изпуснеха от поглед, беж към асансьора и на последния етаж за приказки по телефона 😉

• Харесвам 4
  • Браво 3
  • Смея се 5
Публикувано:

Ами, смейте ми се, амааа...  си спомням, как за пръв път се обадих на тел.180 да разбера колко е часа, щото с братовчедка ми почти цял следобед се бяхме "откинали" из крайречния парк в Лом, и сериозно се очертаваше да отнесем едно здраво "конско" от леля ми, майка й де. И аз, нали, щот' съм софиянка по рождение и местожителство, културна, демек, почнах с "Извинете, бихте ли ми казали колко е часа?" и в същото време чувам: "Часът е 19часа и тридесет и три минути. Часът е 19 часа тридесет и три минути.." Аз веднага "Благодаря много!" а лелята пак "Часът е 19 часа тридесет и четири минути". Аз, тъпунгерът "Да, да, разбрах, благодаря!". А оная продължава "19 часа и тридесет и четири минути"... Чак 10 минути по-късно, докато бъхтехме нагоре по улицата към тях, се светнах, че това е на автомат. Такива ми ти работи. Спомени, забавни  🙂
И приказките много ги харесвах, ама такава сметка бях направила веднъж от тези приказки, че после сложиха в хола един телефон без шайба, можеше само да отговориш, ако звъни някой, но не и да набереш нечий телефон, а тоя със шайбата го заключиха в спалнята уж занапред ще е така, ама издържаха само една седмица - някой дойде на гости, попита за телефона и после нашите го върнаха на мястото му. Даже май сметката не беше само от приказки, ами и музика имаше.

• Харесвам 6
  • Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.