Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

- С жената се скарахме и тя обяви гладна стачка! - От колко време не яде? - Не тя, а аз не ям.

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Гошо отива на среща - закъснява, нервничи, няма къде да паркира. Поглежда към небето и моли:

- Господи, помогни ми да намеря място за паркиране! Обещавам, ще спра да пия и ще ходя на църква всяка неделя!

Изведнъж по чудо се появява свободно място.

Мъжът към небето:

- Край, няма нужда. Намерих!

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:

- Защо крещиш? Нали сама каза, че ако се случи нещо с теб, мога да бъда и с други жени!
- Имах предвид, ако умра бе, идиот. Аз просто заседнах в асансьора!

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Мъж се прибира сутринта пиян. Жена му чака с точилка в ръка и от вратата го почва - бой по главата и въпрос "Ще пиеш ли още?"... Бой и " Ще пиеш ли още?" Човекът търпял, търпял и изревал " Мамка му, наливай, айде!"

• Смея се 9
Публикувано:

Като младоженци графът и графинята много искали деца. Графинята настървено искала по 10 пъти на ден с&кс от графа, само и само да го дари с наследник. Мъчили се няколко години, но безуспешно. Пръснали крупна сума пари по лекари, но без резултат. Докато един ден научили, че в далечен Сибир, в царска Русия, далеч зад полярния кръг, живеел един шаман от чукчите, който знаел отговорите на всички въпроси. Веднага си купили билет за Чукотка и тръгнали на път. Когато стигнали, станало ясно, че нещата ще са много сложни. Шаманът въобще не разбирал какво му говорели. Накрая решили да пробват с жесто-мимичен превод. Като стигнали до зачеването, не знаели как да го обяснят и решили да му демонстрират. Раздали се качествено, шаманът се захилил, надраскал нещо на една тюленова кожа и ги отпратил. Графът се опитал да го разчете, мъчил се, сричал и накрая прочел:

- "Тритеотерхол", ама не пише таблетки ли е, сироп ли е и кой от двамата да го взема?

Обикаляли по аптекари и знахари, но никой нямал Тритеотерхол. Накрая разбрали, че в Америка имало една лечителка, която знаела всички церове. Веднага отплавали. Стигнали там и я попитали за заветния Тритеотерхол. Уви, тя също не била чувала, но казала:

- Покажете ми рецептата!

Разгледала внимателно кожата и накрая казала:

- Тук ужасно грозно и неграмотно е написано "Try the other hole" !

IMG_4905.jpeg.e886414a727e931d9b6d81d4a0e7c778.jpeg

• Смея се 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• EmoKrastev
    • logist13
    • hodjev
    • Fori14
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.