stanimir Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май Необичайно мълчание цари тая вечер от иначе доста активните ни по това време съфорумки. Отбелязвам си дали ще продължи до самия край на финала на "Ергенът". 5 1
Гост Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 1 час, stanimir каза: Необичайно мълчание цари тая вечер от иначе доста активните ни по това време съфорумки. Отбелязвам си дали ще продължи до самия край на финала на "Ергенът". Да, още е рано за уикенд-забеШки, а телевизията е достъпно консуматорско забавление и без схеми с акаунти и кешбеци! 🙂
Яничка Публикувано: 25 май Публикувано: 25 май Поръчвам кукички за завесите и се натъквам на следния нисък рейтинг: На нас ти трябват 300 бр. Голямо броене ще падне... 10
Гост Публикувано: 25 май Публикувано: 25 май На 23.05.2026 г. в 7:47, stanimir каза: Ох, да ... Понякога ми липсват късните 90те - достъп до интернет имаха малко хора и така нямахме представа какви са мислите, желанията и трепетите на много други ... и ни беше много по-добре 🙂
9791dvl Публикувано: 25 май Публикувано: 25 май 44 minutes ago, Яничка said: Поръчвам кукички за завесите и се натъквам на следния нисък рейтинг: На нас ти трябват 300 бр. Голямо броене ще падне... Звъни един на завода за кибрит в Костенец. -Ало, да. -Завода ли сте? -Да. -Ами аз от 20г като си купя кибрит и винаги броя клечките. И винаги са 48-49, даже по някой път 50. Та искам да ви питам 'абе вие нормални ли сте?' 6
iMari Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май Разглеждам в Тему и попадам на това: Забележете - 411 продадени бройки. 😂 Евала на китайската предприемчивост! За китайски мартеници съм чувала, но не подозирах, че толкова са задълбали в нашия бит и култура. 😃 3 1
Martin Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май - Бабо, той е добър - не пие, не пуши, не яде месо, изслушва ме. - И баш тебе ли намери тоя женчо, бе, бабе? 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега