tch Публикувано: 11 август, 2017 Сподели Публикувано: 11 август, 2017 преди 2 минути , Diant каза: Какво е секс поза лешояд? Кацаш в бара и чакаш да останат само мършите! Това ме подсеща за поза "пингвин". Свалят ти гащите на "букаи" и те оставят сам. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 11 август, 2017 Сподели Публикувано: 11 август, 2017 (редактирано) Преди 5 години, когато проучвах Кения и в частност сигурноста в столицата Найроби, бях учуден да прочета, че там ако тълпата хване крадец, той се моли полицията да дойде възможно най-бързо, защото междувремено го спукват от бой. В столицата на Уганда - Кампала, нещата отивали и по-далеч: " As with elsewhere in Africa, thieves who are caught red-handed will often face a mob-justice beating, but the Kampala twist is that they’ll also be stripped down to their ‘Adam suits’ before being sent off. " Редактирано 11 август, 2017 от FlyTraveler 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 13 август, 2017 (редактирано) Цитат Какво е секс поза лешояд? Кацаш в бара и чакаш да останат само мършите! А поза парижки клошар? Жената се съблича и застава в поза "мост". Мъжът си взима бутилка вино, ляга под нея и кротко заспива. Редактирано 13 август, 2017 от Фичо 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 13 август, 2017 Ако обичаш някого, пусни го да си отиде... до село... да ти донесе краставици. Ако те обича - ще се върне и с домати...P.S. Въпреки че аз бих казал - "и с домашна ракия" 14 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 14 август, 2017 Сподели Публикувано: 14 август, 2017 Валери Симеонов е постановил град Шумен да преосмисли името си. 8 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 14 август, 2017 Сподели Публикувано: 14 август, 2017 Софиянец на закуските в Бургас:- Може ли една "принцеса"?- Ко дали можи? - попитала жената.На опашката местен, нацепен батка с адидасче:- Батка, тука им викаме "странджанки".- Дайте ми една странджанка, моля!- Пикая...- Моля?!?- Пика я в момента, уе... 6 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 14 август, 2017 Сподели Публикувано: 14 август, 2017 В самолета на лоу кост компания по време на полет се ражда бебе. След половин час то проговаря: - Преди имах повече място за краката... 12 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 14 август, 2017 Сподели Публикувано: 14 август, 2017 Мъж и жена разговарят по време на закуска.Жената:- Тази нощ говореше на сън.Мъжът:- Надявам се, че не съм те прекъсвал, скъпа. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Холандски свещеници предложили да се легализират леките грехове. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ...Яхнал Крали Марко коня си Шарколия и тръгнал през гората. Но що да види: Дърветата изкоренени, клоните изпочупени... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: ''Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям..."Върви нататък, стигнал до една поляна: тревата изпотъпкана, цветята смачкани... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: ''Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям...''Върви нататък, гледа Баба Яга: косата й оскубана, зъбите й избити, изнасилена, лежи и примира. Навел се Крали Марко над нея и я пита: ''Кажи,ма бабо, кой е тоя голям юнак, дето е вилнял в гората?'' Баба Яга отворила насинените си очи, познала Марко и му продумала със сетни сили:... ''Жив да си ми, баби, какъв си ми хубав, когато си трезвен...'' +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Обява (за регион Созопол): Запълвам празни столове, ям и пия за 15 лв., така че ще спестите 5. Няма да ви преча, няма да се меся в разговорите, освен, ако изрично не бъда подканен. В случай, че свободните столове на масата ви са повече от 1, мога да доведа и още хора. Очаквам оферти. 14 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 14 август, 2017 Сподели Публикувано: 14 август, 2017 :D 16 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 август, 2017 От сън спомени няма! Казала една аларма ... 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 август, 2017 Сподели Публикувано: 16 август, 2017 Август, жега. Турист, колекционер на произведения на изкуството се шляе из Колхозния пазар във Варна. Купува си сладолед, влиза в една от сенчестите улички и забелязва пред магазин за евтини сувенири проскубано коте да лочи мляко от паничка, която е изключително ценна и скъпа антика. Придава си нехаен вид, влиза в магазина и подхвърля:– Много хубаво коте! Ще ми го продадете ли за... например, 50 лева?Продавача:– Котката ли? Не може!– Хайде, аз живея сам, а това коте ще ми бъде страхотен другар! – 500 лева! – Сериозно ли искате толкова пари? Наглост! Е, съгласен съм, котето ми допадна. Колекционерът вади 500 лева и плаща. – Ще взема и паничката, тя е стара и олющена, но котето е свикнало с нея?! – В никакъв случай! Паничката ми е късмет! От началото на лятото съм продал 38 котки! 16 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 август, 2017 Сподели Публикувано: 16 август, 2017 Цв. Цв. на свиждане на Б.Б. в болницата. Б.Б. лежи овързан на леглото, на гърдите му лепнати вендузите от 12-канален Холтеров ЕКГ-апарат: -Абе, що сте го вързали, бе! Та това е нашият премиер! -Нямаше как иначе... Все иска да пререже лентата на кардиографа. 7 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 16 август, 2017 Сподели Публикувано: 16 август, 2017 Главната причина за инфаркт при мъжете над шестдесет, са жените под тридесет. ------------------------------------------ Добри вести за вегетарианците - варварските времена, когато правеха колбасите от животни, вече са минало! ------------------------------------------ Зад всяка жена, която храни мъжа си здравословно, се крие поне една любовница, която го храни с пържоли. ------------------------------------------ Да спиш с шизофреник не е непременно групов секс... ------------------------------------------ Съвременната първа брачна нощ - седи си булката в интернет и си сменя фамилията и статуса по социалните мрежи.. ------------------------------------------ Жена звъни на мъжа си.- Можеш ли да говориш?- Да, мога!- Тогава слушай! 18 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 август, 2017 Сподели Публикувано: 16 август, 2017 15 2 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 16 август, 2017 Сподели Публикувано: 16 август, 2017 Бисери от живота "Не ме е яд, че колежките ми са грозни, яд ме е, че започват да ми харесват! " - Надпис на стена в МЕИ ... Ремонт на сложни битови уреди - Табела ... A "shit" of meat and vegetables - Ястие в менюто на р-т Езерото, Стара Загора. Българската му версия е шишче от свинско и зеленчуци. ... Диалог в магазин "Фантастико": - Не може да влезнете от тук - това е изход! - Като е изход, аз как влезнах?!?! ... "Плодове и зеленчукове" - Табела на магазин ... "Търся жилище в района" - Обява в рейс ... В кабинета по природознание да знаеш какъв страхотен парализиран бухал има! - Ученик в 5 клас ... Иване, скоро не съм те виждала как изглеждаш на фона на дъската. - Учителка по математика МГ-Стара Загора ... Другия клас ги питам за дължина на връзката, те ме гледат като изкопаемо; питам ги за нещо друго, те ме гледат като две изкопаеми; питам ги за валентен ъгъл, те ме гледат като три изкопаеми под ъгъл!... - Учителка по химия ... Аз съм голяма ваша феноменка. - Участничка в "Риск печели, риск губи". ... "ЕЛА СИ ЩЕ КОЛИМ ЧИЧО ТИ" - Автентичен текст от телеграма (правописът - запазен) ... Как можете да решавате кръстословици под носа на очите ми!!! - Учителка в ЕГ Силистра. ... Пенке, оставих ти двама умрели на бюрото, моля те оправи ги. - Служителки в пенсионно. ... Продавам старинно бюро за жени с дебели крака и чекмеджета - Обява 13 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 август, 2017 Сподели Публикувано: 16 август, 2017 8 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 17 август, 2017 Сподели Публикувано: 17 август, 2017 Мечтаната учителска ваканция 6 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 18 август, 2017 Сподели Публикувано: 18 август, 2017 В кварталната бръснарница постъпил стажант. Дошъл му първият клиент и от вълнение стажантът на няколко пъти го порязал. В един момент на клиентът му писнало и казал: - Пич, дай един бръснач и на мен! Поне да мога да се защитавам... 4 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 август, 2017 Ако правите секс и не дойде Валери Симеонов, значи нищо не правите! 1 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега