Coo Публикувано: 5 юни, 2022 Публикувано: 5 юни, 2022 Това е да си подготвен на летището: When You Are "Randomly" Selected By Airport Security | Muzlamic BBC Three https://youtu.be/fEhKoeEEgCo 4
Костов Публикувано: 6 юни, 2022 Публикувано: 6 юни, 2022 преди 48 минути , funny каза: Представих си се с рокля, розова... Ще пия три ракии, та дано поне малко изтрия от главата си този кошмар. 2 5
funny Публикувано: 6 юни, 2022 Публикувано: 6 юни, 2022 преди 1 минута , Костов каза: Представих си се с рокля, розова... Ще пия три ракии, та дано поне малко изтрия от главата си този кошмар. Костов, Костов. Зарежи ракиите и бягай за роклИ Който от мъжете си представи тази картинка купува нова рокля х 2 , така да знаеш ( наказание за несъобразителността). Ти не знаеш ли женската приказка " Трябва НИ, трябва ТИ... ново ....(нещо)" , означава че на ЖЕНАТА и трябва. 1 2 3
stanislavpp Публикувано: 7 юни, 2022 Публикувано: 7 юни, 2022 Ако все още се чудите защо паднахме от Грузия! 41-годишният главен съдия на мача надбягва българската защита в...24-ата минута на мача. 7 2 17
master_of_germs Публикувано: 7 юни, 2022 Публикувано: 7 юни, 2022 преди 1 час, stanislavpp каза: Ако все още се чудите защо паднахме от Грузия! 41-годишният главен съдия на мача надбягва българската защита в...24-ата минута на мача. Ай, не ми то хвали! На бас, че тоя не може да изкара в чалготеката до 6 сутринта! 😉 😄 7 12
дядо Пепи Публикувано: 8 юни, 2022 Публикувано: 8 юни, 2022 Дело за развод. Съдията попитал детето: - При кого искаш да живееш? При тате или при мама? Хлапето замрънкало: - Не ща при татеее... - Защо? - Защото - той ме биеее! - Тогава при мама? - Не ща при мамааа... - Защо? - Защото - тя ме биеее! Съдията се хванал за главата: - Е, какво да те правя сега? При кого да те изпратя? Детето подхвърлило: - Може ли при националния отбор по футбол? Той - никога не бие! В Германия се проведе бирен фестивал. Най-много бира изпил жител от град Перник, който гледа фестивала по телевизията. 3 13
funny Публикувано: 9 юни, 2022 Публикувано: 9 юни, 2022 Не е толкова трудно да завоюваш мъж, ...колкото да го храниш всеки ден докато е в плен. 5 7 1
traveler Публикувано: 9 юни, 2022 Публикувано: 9 юни, 2022 преди 19 минути , master_of_germs каза: А кой беше този на втората снимка. Припомни ми моля!😂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега