T.E.Lawrence Публикувано: 10 юли Публикувано: 10 юли "Дидие Дешан забранил на френските играчи да си разменят фланелките с африканските отбори, с които играят на световното. Защото предния път, докато се усети, тренирал два дни отбора на Сенегал." 18
neuromancer Публикувано: 12 юли Публикувано: 12 юли Типичното "аз го знам по друг начин", ето: Видове тройки: Македонска: Двама правят секс, третият лежи с нож в корема. Руска: Мъж, жена и мечка. Студентска: Двама правят секс, третият се прави, че спи. Гръцка: Двама убеждават трети, че правят секс, той се прави, че им вярва. Италианска: Двама говорят, че ще правят секс, третият и той говори нещо. Немска: Двама правят сeкс, третия следи, дали нормите се изпълняват според стандартите. Еврейска: Двама правят секс, третия урежда правата за излъчване. Арабска: Двама правят секс, третият подготвя динамита и изявлението. Албанска тройка: двама правят секс, трети им пази дрехите. Анадолска тройка: двама мъже и един мъж. Българска: Един прави секс, другите двама му дават акъл. Втора българска: Един прави секс, другите двама му завиждат. Пернишка: Голф тройка 5 1 9
Иван Попов Публикувано: 13 юли Публикувано: 13 юли Баща ми: - Добре де, къде отиде ракията за гостите? Аз: - Тате, всички сме гости на този свят. Бащата на Иванчо го пита: – Сине, как завърши учебната година? – Супер, тате! Удължиха ми договора за 5. клас с още една година! 😄 5 8
Topfly Публикувано: 13 юли Публикувано: 13 юли Когато бях на 16г. си мечтаех, да си имам гадже с големи цици!!!😜 На 18г. най-после си намерих. Нямаше никакви чувства!🫤 Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче. На 21г. си намерих.😋 Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо!😌 По цял ден плачеше за какво ли не, а от време на време заплашваше, че ще се самоубие.🤨 Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче!😁 На 26г. си намерих. Тя кипеше от енергия, започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно, на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока.🙃Реших да си търся умно и практично момиче. На 34г. я намерих и стана жената на живота ми.😍 Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се раздели с мен, взе ми всичко което имах и ми разби сърцето. Сега съм стар и мъдър……. И си търся момиче с големи цици! 😂😂😁 4 1 8
zon Публикувано: 14 юли Публикувано: 14 юли Току що в UZ Гент След консултация и препоръка какви ваксини ще ни поставят за пътуване към определена дестинация, отиваме в друг кабинет да ни я постави друг лекар. Сядам първо аз. Докторът пита за къде ще пътувате и мъжът ми отговаря за С. Докторът се изненадва и пита отново за къде и мъжът ми повтаря С. Докторът е впечатлен след което ме пита 'а Вие Госпожо за къде ще пътувате?'' 😆 Отговарям му и 'аз за С. и по съвпадение и случайност също с него' и гледам към мъжа ми. 🤣 1 1 4
ivailo_radev Публикувано: 14 юли Публикувано: 14 юли Днес в групата на нашия град една жена написала, че са намерили 7 патета в хола си и пита какво да ги прави. Аз, като добър съгражданин, веднага публикувах 3 различни рецепти (за всеки вкус). Обаче сега не мога да намеря групата, все едно са ме блокирали. 5 1 9
zon Публикувано: 14 юли Публикувано: 14 юли преди 49 минути , ivailo_radev каза: Днес в групата на нашия град една жена написала, че са намерили 7 патета в хола си и пита какво да ги прави. Аз, като добър съгражданин, веднага публикувах 3 различни рецепти (за всеки вкус). Преди години, когато беше малка дъщерята на мъжа ми, при една от разходните ни я попитах докато наблюдаваше патки и патетета, дали обича патенца. Тя ентусиазирано ми отговори 'Да!'. Зададох ѝ контролен въпрос 'Да ги ядеш ли?', а тя възмутено ми отговори 'Неее!' 😅 2 1 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега