zon Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Тази кола беше паркирана в двора пред англосаксонската катедрала в Квебек. Стана ми интересно какво има във Вирджиния? ;)) 1
Doctor Who Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август преди 8 минути , master_of_germs каза: Убеден ли си, че Mistress of Germs не чете. 1 8
master_of_germs Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август преди 44 минути , Doctor Who каза: Убеден ли си, че Mistress of Germs не чете. Чете до мене на дивана и сушим кучето след баня 🙂 1 1 5
Doctor Who Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август Убеден ли си, че Mistress of Germs не чете. Чете до мене на дивана и сушим кучето след баня 🙂 ................ Помислих, че си в Пловдив. 7 1
Duke Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август Не знаех, че след баня вместо себе си, хората сушат кучето, но поне разбрах, че който отиде в Пловдив го развеждат... 😛 1 4
zon Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август Преди 1 час, Duke каза: Не знаех, че след баня вместо себе си, хората сушат кучето, но поне разбрах, че който отиде в Пловдив го развеждат... 😛 Това важи само за мъжете 😅 Жените знаят къде отиват ;)) @master_of_germs добре, че имате куче, а не коте 😁 доста интересно щеше да звучи 😅 Тези дни все очаквам един съфорумец да се чекне от Варна 😅 1 11
Coo Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август Линкът е видео от The Sun - Две девойки си изпускат самолета на Шереметиево, но го догонват на пистата ей така - по обувки с леко токче и куфарче на колелца. ❤️ Публикацията е от преди няколко часа, но не пише кога точно се е случило. https://www.facebook.com/watch/?v=37410291891918526 1 3 1
Gentleman Basta Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август Дете обърна казан с таратор в ресторант по Черноморието. Щетите се оценяват на 15 хиляди евро. 1 8
Иван Попов Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август След всички уточнения дотук май Пловдив се оказа най-рисковата командировка във форума. 😂 Човек тръгва уж по работа, а после трябва да дава обяснения къде и как точно са го „развеждали“. 😄 5
zon Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август преди 7 часа, Иван Попов каза: След всички уточнения дотук май Пловдив се оказа най-рисковата командировка във форума. 😂 Човек тръгва уж по работа, а после трябва да дава обяснения къде и как точно са го „развеждали“. 😄 Точно така Ванка! Пловдив е дестинация за смели мъже (и/или необвързани мъже)😅 Явно в Пловдив живеят най-смелите мъже в България. 1
Иван Попов Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август Преди 1 час, zon каза: Точно така Ванка! Пловдив е дестинация за смели мъже (и/или необвързани мъже)😅 Явно в Пловдив живеят най-смелите мъже в България. Е, след толкова реклама май наистина ще трябва да проверя лично как стоят нещата с тоя Пловдив. 😄 Щом дестинацията е за смели и/или необвързани мъже, поне в едната категория със сигурност се класирам. 😂😉 Накрая ще взема и аз да се преместя да живея в Пловдив. 😄😃 1 3 5
chandni Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август преди 34 минути , Иван Попов каза: Е, след толкова реклама май наистина ще трябва да проверя лично как стоят нещата с тоя Пловдив. 😄 Щом дестинацията е за смели и/или необвързани мъже, поне в едната категория със сигурност се класирам. 😂😉 Накрая ще взема и аз да се преместя да живея в Пловдив. 😄😃 И високите температури през лятото не могат да те уплашат 😀 3 5
Rumiana Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август Преди 1 час, bay_kolio каза: ...пък и сам...! 😁 2
ven62 Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август преди 19 часа, chandni каза: И високите температури през лятото не могат да те уплашат 😀 Той е от Сандански. Ще ходи на студ в Пловдив. 1 6
Иван Попов Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август преди 2 часа, ven62 каза: Той е от Сандански. Ще ходи на студ в Пловдив. Хаха, жегата ми е най-малкият проблем — все пак съм от Сандански. 😄 За Пловдив обаче, като гледам как го описвате, май ще трябва да се подготвя не само психически, а и климатично. 😂😉 1
zon Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август преди 56 минути , Иван Попов каза: Хаха, жегата ми е най-малкият проблем — все пак съм от Сандански. 😄 За Пловдив обаче, като гледам как го описвате, май ще трябва да се подготвя не само психически, а и климатично. 😂😉 Ванка без яке и пуловер не тръгвай към Пловдив 😅 За всички смели мъже и жени (жените са смели, както вече го изяснихме), на 28 август вечерта съм на опера Кармен , Античен театър в Пловдив с дъщеря ми. Ще остана в Пловдив до 30автуст, неделя. @traveler организира СБирка. Така че който има смелост и път към Пловдив, ще се видим на по бира/кафе. С по плахите, избягващи Пловдив ще съм в София от 26 август, вечерта до 3 септември, вечерта летя за Шарлероа. 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега