Elena Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Е то за щраусите толкова глупости са казани...Табелката за коя ферма е? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Ох, мега смешна история със щрауси разказва един приятел. Как той си бил на моторчето (симсонка) и от някаква габровска ферма ги пуснали да си пасат наоколо. Та не знайно защо единия щраус нещо имал проблем с моя приятел и го подгонил, а тая маломощна симсонка не набира много бързо...представи си щраус да те гони. Та, на него хич не му е смешна историята, доста се е изплашил, ама аз колкото пъти я чуя се заливам от смях 11 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Ох, мега смешна история със щрауси разказва един приятел. Как той си бил на моторчето (симсонка) и от някаква габровска ферма ги пуснали да си пасат наоколо. Та не знайно защо единия щраус нещо имал проблем с моя приятел и го подгонил, а тая маломощна симсонка не набира много бързо...представи си щраус да те гони. Та, на него хич не му е смешна историята, доста се е изплашил, ама аз колкото пъти я чуя се заливам от смях щраус - maxV = 65 km/h Simosn (50m3) - maxV = 60 km/h (реални 50) та не е чудно защо се е уплашил човека 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Напомня ми един виц, който може би е стар заз някои, но не се сдържам: Един турист решил да си купи часовник от един град. Търсил магазини, ала все не намирал. Накрая видял сграда, на която има нарисуван часовник. Влязъл, поздравил и попитал: - Продавате ли часовници? Служителят отговорил: - Не, не продаваме. Тогава туристът попитал: - Тогава сигурно ремонтирате? Служителят отвърнал: - Не, не ремонтираме. Туристът с недоумение попитал: - А тогава с какво се занимавате? - Правим сюнети. Съвсем озадачен, почти глътнал езика си, туристът събрал сили и попитал: - А защо сте нарисували часовник. Служителят невъзмутимо отговорил: - А вие какво очаквате да нарисуваме???? Та може би в горния магазин се продават ... часовници. :D А може би ....... дрехи. :D Връзка към коментар
cck Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 Е то за щраусите толкова глупости са казани...Табелката за коя ферма е? До Български Извор, след Луковит Но човека съдържател музейче беше спретнал, кръстил Щраусите с всякакви звучни имена 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 А може би ....... дрехи. :D Дрехи, а? Ама дрехи за какво? Кое точно да си обличаш с тях? :D Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 17 май, 2013 Сподели Публикувано: 17 май, 2013 (редактирано) Дрехи, а? Ама дрехи за какво? Кое точно да си обличаш с тях? :D Обличането е по желание, дрехите са за продан. :D :D :D Редактирано 17 май, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 20 май, 2013 Сподели Публикувано: 20 май, 2013 Ето една снимка от днеска.Всеки мисля знае емблематичният за курорта "Св.Св Константин и Елена" ресторант-кораб на хотел Сириус.И табелата,която ни го показва. :D :D :D 8 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 май, 2013 Сподели Публикувано: 25 май, 2013 Искам да съм в клетката :D 11 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 май, 2013 Сподели Публикувано: 25 май, 2013 Искам да съм в клетката :D Е това е, да видим дали им е добре на животните в софийския зоопарк. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 май, 2013 Сподели Публикувано: 25 май, 2013 (редактирано) От пиратите - Asakusa Capsule Hotel in Tokyo 15.99 еuro/night Прилича ми на хладилна камера в морга , а може би е ... :D Редактирано 25 май, 2013 от stenk 9 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 май, 2013 Сподели Публикувано: 25 май, 2013 Аз не съм клаустрофобик, ама това е крайно 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 На това се смях с глас : If someone farted in that it would be worse than the holocaust. 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Любимият ми "Шаро", роден за успех и нищо не може да го спре! 2 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Откриха PERNIK AIRLINES 7 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 От пиратите - Asakusa Capsule Hotel in Tokyo 15.99 еuro/night Прилича ми на хладилна камера в морга , а може би е ... :D Напомня ми за кадри от филма "Облакът Атлас". 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 От пиратите - Asakusa Capsule Hotel in Tokyo 15.99 еuro/night Прилича ми на хладилна камера в морга , а може би е ... :D Като гледам размерите, май няма да се събера вътре. Или за мен ще имат по-големи кабини за 20 евро :D Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 (редактирано) Хахахаха :D Редактирано 29 май, 2013 от goldeneyeful 2 Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Откриха PERNIK AIRLINES Представям си с какви тунинговани двигатели е тоя самолет! 5 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Представям си с какви тунинговани двигатели е тоя самолет! А стюардесите те посрещат на борда с винкел в ръка :D 3 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 (редактирано) А стюардесите те посрещат на борда с винкел в ръка :D А полосата за излитане е пернишка, т.е. късичка - самолетът доста бързо набира и отлепя. :D Редактирано 29 май, 2013 от goldeneyeful 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Ето нещо забавно от Rover 18 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 31 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 31 май, 2013 Може да е външна тоалетна, ама пък е "от сърце" И да, наложи ми се да я посетя - оцелях! Из холандските селца - два примера за забележително "прави" сгради... 6 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Откриха PERNIK AIRLINES Ники,на твоите Pernik Airlines,аз противопоставям моите Kandahar Buslines.Толкова беше натоварено микробусчето,че гумите му опираха в калниците. :D :D :D 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега