Фил Публикувано: 28 август, 2013 Сподели Публикувано: 28 август, 2013 в този ред на мисли - едно Porsche special GOLDEN edition а ето и the making of 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 28 август, 2013 Сподели Публикувано: 28 август, 2013 Това комби пък си е съвсем истинско - Връзка към коментар
Duke Публикувано: 29 август, 2013 Сподели Публикувано: 29 август, 2013 Ето какво снимах в Прага преди десетина дни: Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 август, 2013 Сподели Публикувано: 29 август, 2013 ... и от мен едно Ламбо в странен цвят , от Берлин Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 29 август, 2013 Сподели Публикувано: 29 август, 2013 (редактирано) Ето какво снимах в Прага преди десетина дни: Облепват със златно фолио . И в БГ се предлага Като го махнеш оригиналната боя отдолу си се запазва непокътната , ако е качествено и го направят като хората. Редактирано 29 август, 2013 от stenk Връзка към коментар
vesi Публикувано: 29 август, 2013 Сподели Публикувано: 29 август, 2013 Иииии, то тея цветове като за БГ-то праЕни, бе... Караш си, а на тези около теб, нека им блести Добре, че не му е дошла модата, че периода с неончета под/ над/ около возилото, невзрачен ще ни се стори 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 август, 2013 Сподели Публикувано: 31 август, 2013 Australia only - 12 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 септември, 2013 Сподели Публикувано: 4 септември, 2013 Фичо, получи се анонимна забележка, че твоите снимки карали хората да губят природния си самоконтрол от смях. Считай се предупреден 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 септември, 2013 Сподели Публикувано: 4 септември, 2013 Ще внимавам Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 септември, 2013 Сподели Публикувано: 5 септември, 2013 (редактирано) Фичо ме преварил Редактирано 5 септември, 2013 от stenk Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 септември, 2013 Сподели Публикувано: 11 септември, 2013 (редактирано) I just can not do the regular boring announcement today Редактирано 11 септември, 2013 от Фичо Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 септември, 2013 Сподели Публикувано: 11 септември, 2013 А пък тези бяха паркирани близо до офиса... украинско бусче, зарадваха ме като ги видях.. идейно е! 14 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 11 септември, 2013 Сподели Публикувано: 11 септември, 2013 Това катенарче направо ми извади очите.Ето на това му викам оригинална идея за реставрация на вероятно повредената ключалка на тази 400 годишна врата. Врата в двореца Топкапъ Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 септември, 2013 Сподели Публикувано: 11 септември, 2013 Поли, като го караш това си пилот на 747, гениално Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 септември, 2013 Сподели Публикувано: 12 септември, 2013 Това май трябваше да ви го пусна в темата за Амстердам с колелата, ма за да не ви нарушавам целостта, викам си за по-сигурно да е тука Ей, ги и братята ирландци.. колело и Гинес, Гинес и колело.. за мойте очи - истинска радост! http://www.rodbikes.com/blog/?p=945 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 12 септември, 2013 Сподели Публикувано: 12 септември, 2013 думите на Поли горе ми напомниха на тези мили картинки по улиците на Амстердам, Берлин и на още няколко места Интересно звучи на български надписа на тентата а понякога е пренаселено от мераклии винаги съм се чудил как се справят с управлението, след определено време като свърши буренцето Наздраве! 8 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 септември, 2013 Сподели Публикувано: 12 септември, 2013 думите на Поли горе ми напомниха на тези мили картинки по улиците на Амстердам, Берлин и на още няколко места Интересно звучи на български надписа на тентата а понякога е пренаселено от мераклии винаги съм се чудил как се справят с управлението, след определено време като свърши буренцето Наздраве! По основния проблем за мен би бил 00. 1 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 12 септември, 2013 Сподели Публикувано: 12 септември, 2013 Камбоджа то нали всичко в Азия е все на улицата.. ) 6 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 септември, 2013 Сподели Публикувано: 13 септември, 2013 http://marinechic.com/the-23-photos-that-will-make-your-stomach-drop/ Има няколко / около 20/ забележителни кадъра.. 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 септември, 2013 Сподели Публикувано: 13 септември, 2013 А http://marinechic.com/the-23-photos-that-will-make-your-stomach-drop/ Има няколко / около 20/ забележителни кадъра.. Ааааа, уникални! Копвам! Връзка към коментар
Duke Публикувано: 13 септември, 2013 Сподели Публикувано: 13 септември, 2013 А Ааааа, уникални! Копвам! № 22 наистина е уникална... Връзка към коментар
wilks Публикувано: 13 септември, 2013 Сподели Публикувано: 13 септември, 2013 http://marinechic.com/the-23-photos-that-will-make-your-stomach-drop/ Има няколко / около 20/ забележителни кадъра.. Впечатляващи са, да! Но на мен ми е по-интересен този който е снимал, как точно е снимал някой от кадрите Примерно пича с борда на глетчера, или оня със скока между двете скали, екстремния скиор, подскачащите на Тролтунга Рок, или "къмпинга" на отвесната скала в Йосемити (нарочно не им пиша номерата, защото се разминават с едно след №9 - повтарящата със скиора) 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 септември, 2013 Сподели Публикувано: 13 септември, 2013 е, това на скалата от Йосемити го е снимал някой от съседната закачалка 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега