Ivko Публикувано: 18 януари, 2018 Публикувано: 18 януари, 2018 На 1/17/2018 в 18:12, ruwenzogy каза: Някой да знае дали Флай Дубай имат представителство в София? На 1/17/2018 в 18:18, master_of_germs каза: Мисля, че в сайта им беше спомената една наша агенция в София като техен официален представител. Крис Еър http://sites.flydubai.com/destinations/sofia/bg/destinations/dubai
stefanrusev Публикувано: 20 януари, 2018 Публикувано: 20 януари, 2018 На 18.01.2018 г. в 14:28, ruwenzogy каза: При мен става въпрос за следното, за което беше писал Стефан Русев по-нагоре в темата. Картата, с която съм купил билетите изтече много отдавна миналата година. Аз си имам само една. Съответно от банката ми издадоха нова и старата я унищожиха. В банката задължително трябва да се пази декларацията с която си издал старата карта с номер хххх и последните четири цифри. Тогава не си обърнал внимание измежду всички бланки. Просто поискай да ти направят фотокопие. 1
Ylith Публикувано: 20 януари, 2018 Публикувано: 20 януари, 2018 На 18.01.2018 г. в 15:46, svetlif каза: Аз за съжаление не мога да им звънна (намирам се извън БГ, нямам план за м/у народни разговори, а и само заради това няма да си купя) та им отговарям на емейлите. След данните ми изпратиха само някакви правила на Емирейтс без нищо друго, казах им че съм съгласна с правилата и преди малко получих два странни ваучера на името на мен и съпруга ми с различни суми за Flydubai. А минута по-късно нова резервация за полет от София до Дубай и обратно, но все още нямам нищо за полетите до Мале. Някой от вас да получи такива ваучери? Нямам никакъв отговор от вторник до сега. Чудя се дали да не им пиша пак.
svetlif Публикувано: 21 януари, 2018 Публикувано: 21 януари, 2018 Моите полети ги подмениха, обаче с доста по-голям престой. На връщане са около 19ч, но пък ще се разходим в Дубай. Ваучерите се оказа, че били уж използвани за новия полет и просто да съм ги игнорирала. Опитай да им пишеш във фейсбук, там отговарят един път дневно. 1
Ylith Публикувано: 23 януари, 2018 Публикувано: 23 януари, 2018 Написах и след половин ден получих и отговор на мейла. Предлагат ми точно полетите, които и аз бях забелязала, най-близки до първоначалните. Изпратих данните, сега чакам отговор.
svetlif Публикувано: 24 януари, 2018 Публикувано: 24 януари, 2018 преди 19 часа, Ylith каза: Написах и след половин ден получих и отговор на мейла. Предлагат ми точно полетите, които и аз бях забелязала, най-близки до първоначалните. Изпратих данните, сега чакам отговор. Ще ги подменят аз им изпратих запитване за ваучери за храна или нощувка, все пак имаме супер голям престой не по наша вина, обаче упорито отказват.
Ylith Публикувано: 24 януари, 2018 Публикувано: 24 януари, 2018 преди 6 часа, svetlif каза: Ще ги подменят аз им изпратих запитване за ваучери за храна или нощувка, все пак имаме супер голям престой не по наша вина, обаче упорито отказват. Аз бих се зарадвала на такъв престой. Поне може да се разходите. Нашият на връщане е от 2 и нещо през нощта до 10 и нещо сутринта. Ни да се разхождаш, ни да спиш. На отиване също е по-дълъг от първоначалния и пак за нищо не става. 4 часа и половина. 1
svetlif Публикувано: 24 януари, 2018 Публикувано: 24 януари, 2018 Ylith, то на връщане е ясно, че ще се разходим, обаче на отиване имаме имаме около 7ч през нощта, на връщане дори и да се разходим, ще трябва хотел за през нощта. 1
ACM Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 Телефон за контакт на български офис? Крис Еър не отговарят на +359 2 981 40 26
Ivko Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 преди 4 минути , ACM каза: Телефон за контакт на български офис? Крис Еър не отговарят на +359 2 981 40 26 Ами те са представители за българия за друг не знам 1
Marisha Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 (редактирано) преди 2 минути , Ivko каза: Ами те са представители за българия за друг не знам Май вече не са. Редактирано 5 февруари, 2018 от Marisha
chandni Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 (редактирано) Можете да се свържете с централата на авиокомпанията, като цените към ОАЕ през Skype call са 24,7 с за стационарни и 17,1 с за мобилни. През Viber out цените са 18,5 с и за мобилни, и за стационарни. Редактирано 5 февруари, 2018 от chandni
Препоръчано мнение Ivko Публикувано: 5 февруари, 2018 Препоръчано мнение Публикувано: 5 февруари, 2018 (редактирано) преди 20 минути , ACM каза: Телефон за контакт на български офис? Крис Еър не отговарят на +359 2 981 40 26 Това им е страия телефон когато бяха на старото място.Сега са с нов адрес и нов телефон явно този вече не е актуален. Пробвай този 359 2 981 50 91 преди 12 минути , Marisha каза: Май вече не са. Същите са си просто адреса и телефона им вече са други, а странно че в сайта още стоят старите Редактирано 5 февруари, 2018 от Ivko 4
mitkobiker Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 Ivko вече е дал правилния телефон за Крис Еър-Флай Дубай: 02 981 50 91 4
Vyara Публикувано: 8 февруари, 2018 Публикувано: 8 февруари, 2018 Летя в неделя с Флайдубай. Онлайн ли трябва да се чекирам или на летището? Безплатно ли е на летището, съответно в София и Дубай?
liliya Публикувано: 9 февруари, 2018 Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 13 часа, Vyara каза: Летя в неделя с Флайдубай. Онлайн ли трябва да се чекирам или на летището? Безплатно ли е на летището, съответно в София и Дубай? https://www.flydubai.com/en/flying-with-us/check-in/online-check-in
Vyara Публикувано: 10 февруари, 2018 Публикувано: 10 февруари, 2018 А безплатен ли е чек-ина на летищата в Дубай и София?
liliya Публикувано: 10 февруари, 2018 Публикувано: 10 февруари, 2018 преди 24 минути , Vyara каза: А безплатен ли е чек-ина на летищата в Дубай и София? Нямам представа, аз се чекирах и на двете летища он лайн. 1
mitkobiker Публикувано: 10 февруари, 2018 Публикувано: 10 февруари, 2018 преди 35 минути , Vyara каза: А безплатен ли е чек-ина на летищата в Дубай и София? Безплатен е. Но чекирането приключва стриктно един час преди полета (повечето авиокомпании в София за 40 минути преди полета). 1 1
eloena Публикувано: 10 февруари, 2018 Публикувано: 10 февруари, 2018 Онлайн е по-добре, ако има възможност, защото дава да си избираш места безплатно. 2
Гост 45#2 Публикувано: 19 февруари, 2018 Публикувано: 19 февруари, 2018 На 16.01.2018 г. в 11:39, Боби каза: Допълниха, че ако клиентът пожелае, може да се направи безплатна отмяна на билета и възстановяване на цялата платена сума под формата на ваучер или, забележете, кеш - обратно по кредитната карта, с която е направено плащането. На 18. януари по телефона инструктирах за отмяна на билетите и възстановяване на сумата. На 19. февруари сумата е получена по картата.
Vincent Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 На 1/17/2018 в 14:50, ruwenzogy каза: Нали става въпрос само за цитираните три дестинации. Защо пишете и за Шри Ланка. Аз имам билети за ШЛ за втори февруари и никъде не пише за промяна... Online ли се чекирахте до Коломбо или на летището? Пише, че ако крайната дестинация е Коломбо и билетите са купени с карта може само на летището?
Mimka Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 Ние се чекирахме на летището. Искат да покажеш кредитната карта, с която е купен билетът и си отбелязват в някакъв списък. 1
Vincent Публикувано: 4 март, 2018 Публикувано: 4 март, 2018 преди 7 минути , Mimka каза: Ние се чекирахме на летището. Искат да покажеш кредитната карта, с която е купен билетът и си отбелязват в някакъв списък. ОК, благодаря! Мислех да пробвам онлайн за да си избера по-навреме места и да им покажа картата като си оставям багажа, но по-добре да не си правя експерименти.
mitkobiker Публикувано: 15 март, 2018 Публикувано: 15 март, 2018 FlyDubai спират да обслужват линиите до Банкок, Мале и Дака. Първите две дестинации вече са прекратени, а Бангладеш приключва след седмица. Компанията майка Emirates поема изцало трафика по тези направления. Мале+FlyDubai беше доста популярна комбинация сред магеланците.
Препоръчани мнения
Публикувано от Ivko,
4 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега