AlexandraKo Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 (редактирано) Мен пък ми се вижда австралийското знаме . Топло, топлоооо!Държавата е позната! Давай нататък, моля! Кой град и какво е това? Редактирано 21 февруари, 2017 от AlexandraKo Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Аз съм до тук. Ако никой не успее да познае ще взема да гугълна. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Защо си мисля,че някой е пускал като загадка снимка от това място преди време?(Май,Фичо беше) Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Защо си мисля,че някой е пускал като загадка снимка от това място преди време?(Май,Фичо беше) Ми тъкмо ще кажеш кое е мястото. ;) Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Странно, не мисля, че тази срада е попадала в загадките. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Странно, не мисля, че тази срада е попадала в загадките. Не е, със сигурност! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Затрудних ви, ето още жокери: 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Жокерът показва Ричмънд, Тасмания. Най-старият мост в Австрлия 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 (редактирано) Дааа, Домосед, верен отговор! А сградата на снимките е Domain house - първата гимназия в Хобарт, Тасмания, създадена през 1850 година.Целта била на младите хора в Тасмания да се осигури образование, подобно на това в Европа. По- късно, през 1892 година, тя става основната сграда на новосъздадения Тасманийски университет. Днес отново е притежание на Универсисета, който има нова сграда на друго място. А тази , когато бях там, беше в процес на реставрация и обновяване. Нео-класическа, ранно колониална сграда, много красива, а пред нея - прекрасната Университетска розова градина. Където съм направипа доста снимки на знамето. Има ги в Галерията. Домоседко, заповядай за следващата снимка, моля! Редактирано 21 февруари, 2017 от AlexandraKo 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 (редактирано) Защо си мисля,че някой е пускал като загадка снимка от това място преди време?(Май,Фичо беше) Фичо беше пускал резиденцията на Губернатора на Нови Южен Уелс в Сидни, но то е друго. А настоящата загадка, както разкри Домосед, е от Хоубарт, Тасмания Редактирано 21 февруари, 2017 от Фичо 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 В кой град се намира тази католическа катедрала? Връзка към коментар
Емика Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 (редактирано) Дакар Редактирано 21 февруари, 2017 от Емика Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Някъде в Западна Африка мисля, Върти ми се в главата, че е Дакар (... или Абиджан). Ама залагам на това, че Домосед не е от гаднярите, дето да си махат посетена държава от профила, когато пускат снимка в играта, та затова - Дакар Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Монреал Много студено! (в буквалния смисъл) Някъде в Западна Африка мисля, Върти ми се в главата, че е Дакар (... или Абиджан). Ама залагам на това, че Домосед не е от гаднярите, дето да си махат посетена държава от профила, когато пускат снимка в играта, та затова - Дакар Абсолютно вярно! Катедралата в Дакар. Следващият жокер, който щях да пусна беше този master_of_germs е на ход! 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Нищо, де. Мъжка солидарност... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Нищо, де. Мъжка солидарност... Не разбирам! master_of_germs първи даде правилен отговор Твоят беше Монреал. Нищо, че впоследствие е редактиран. Което не е особено добра практика. Второ предположение винаги е добре дошло, но по-добре да е в нов отговор, а не със замазване на първия 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Емика, явно съм пуснал моя отговор едновременно с редакцията на твоето мнение. Извинявам се за което. Някой от модераторите трябва да провери фотофиниша, кой от нас е бил първи. 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Хм,зеленко,руинички,колони,статуи,само тая вода ме обърква,но...Гърция? Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 (редактирано) Да, точно тая комбинация много ме впечатли. Макар че руините на горната снимка са по-скоро за заблуда на противниците... пардон, за заблуда на магеланците. Но пък иначе статуите изобилстват в обекта... А някои не са просто статуи, ами HEAVY METAL СТАТУИ :D \m/ и все пак - не е Гърция Редактирано 21 февруари, 2017 от master_of_germs Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 (редактирано) Италия, Казерта, Кралския дворец, езерото в Английската градина. Редактирано 21 февруари, 2017 от iaia_mama 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Италия, Казерта, Кралския дворец, езерото в Английската градина. Напълно вярно Снимката е от Английската градина на двореца в Казерта. Макар че френската градина е по-позната и по-снимана (бухалите ни няма да пропуснат да се изфукат), точно английската е тази, която може да те накара да и се наслаждаваш цял ден. За мене поне е доста странен фактът, че в двореца и градините са снимани сцени от "Междузвездни Войни", епизод 1 (двореца на кралица Амидала на планетата Набу) и епизод 2, но въпреки това няма тълпи от туристи, вманиачени по STAR WARS, както на подобни снимачни площадки от поредицата в други държави. 9 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Ама много пътуват тези нощни грабливи птици, бре! И все по хубави места. 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 И от мен нещо лесно: Каква е тази къща и къде се намира? Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 (редактирано) Мамма мия!.... Не мога да повярвам, че няма дори предположения Да пусна джокерче тогава Редактирано 22 февруари, 2017 от iaia_mama 4 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 Предполагам,че е във Верона. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега