Zaro Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Да. Височината обаче е по-голяма. Ти си на ред. 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 (редактирано) преди 6 минути , Zaro каза: Да. Височината обаче е по-голяма. Ти си на ред. Мда, по-скоро е към 2,500-2,600, защото от това място до върха е много леко изкачване като се има пред вид, че върха е на 2729. Добра гледна точка към Рилския манастир! Като се заговорихме за височина ето и една бърза от мен - кой е този стадион и с какво е известен? AlexandraKo да не се обажда Редактирано 12 април, 2017 от Двуцветко 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Аааа, ми не е чеСнУ така!Чакам малко и ще обадяяяя! Това си е дискриминация 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Високопланинската пързалка "Медео" в Казахстан, на юг и високо в планината над Алмати? 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 (редактирано) преди 6 минути , Niceday каза: Високопланинската пързалка "Медео" в Казахстан, на юг и високо в планината над Алмати? Докато Двуцветко спи, да ти река, че е тоооочно това!Браво на теб! Мисля, че по- назад в темата, в предишни години пак сме я решавали тази загадка, ако не се лъжа. Редактирано 13 април, 2017 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 35 минути , Niceday каза: Високопланинската пързалка "Медео" в Казахстан, на юг и високо в планината над Алмати? Точно! Най-високия стадион в света за бързо пързаляне с кънки и спорта банди. На 1700 м надморска височина. И благодарности на АлКо, че върза кънките и не изплю камъчето Хубавден, ти си! 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 (редактирано) Нещо много лесно, да не спирам играта Какво, къде - град Редактирано 13 април, 2017 от Niceday 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 (редактирано) Преди 1 час, Двуцветко каза: Точно! Най-високия стадион в света за бързо пързаляне с кънки и спорта банди. На 1700 м надморска височина. И благодарности на АлКо, че върза кънките и не изплю камъчето Хубавден, ти си! Хихи, таз пързалка ми е наборНяма как да не я знам. Ама вече не е най-на високо, някъде из Щатите, май в Колорадо беше, има такава, която е на доста по-високо. Мързи ме да ровя, ама имам някакъв спомен за почти два пъти по- голяма височина. Ако тази е на 1600, онази е на 3000. Забравих да река и че, ръбестата къща я знам, ама пак ще си трая. Редактирано 13 април, 2017 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 9 минути , AlexandraKo каза: ... онази е на 3000. Не знам "онази" на колко е, но вчера докато рових из Google по високите върхове, прочетох как Меси "връщал поръчки" в Ла Пас на 4000 м височина при някаква квалификация с боливийците... 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 2 минути , chandni каза: Не знам "онази" на колко е, но вчера докато рових из Google по високите върхове, прочетох как Меси "връщал поръчки" в Ла Пас на 4000 м височина при някаква квалификация с боливийците... Нали говорим за високопланински пързалки, това имах предвид. Когато Медео е построена, тя наистина е била най-високо разположеното съоръжение от този тип, но вече не е. Аз знам една, а сигурно има и други. А този Меси, ако е футболист, значи има и стадиони на високо. Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Мисля, че по- назад в темата, в предишни години пак сме я решавали тази загадка, ако не се лъжа. Изкушена съм от зимните спортове и такова уникално за времето и мястото си съоръжение няма как да пропусна Позапуснато напоследък, казват познати. Докато Алмати беше столица имаше доста състезания там. Александра, благодаря ти, че ми даде възможност да участвам в играта като си премълча ;), с теб малко хора могат да се мерят! И много хубави неща разказваш в твоите загадки! 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Нали говорим за високопланински пързалки, това имах предвид. Да де, ясно... Просто аз търсих високопланински стадиони и посочих какво причиняват продължителните физически натоварвания на подобни надморски височини... 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 6 минути , Niceday каза: Изкушена съм от зимните спортове и такова уникално за времето и мястото си съоръжение няма как да пропусна Позапуснато напоследък, казват познати. Докато Алмати беше столица имаше доста състезания там. Александра, благодаря ти, че ми даде възможност да участвам в играта като си премълча ;), с теб малко хора могат да се мерят! И много хубави неща разказваш в твоите загадки! Благодаря ти, Хубавден!Винаги съм била мнооого подробна, но като надничам в играта установявам, че е имало смисъл. И всичко си седи там, някъде из паметта и с малко подсещане изскача навън. 2 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 (редактирано) преди 2 часа, Niceday каза: Нещо много лесно, да не спирам играта Какво, къде - град Chilehaus в хамбург. Ако не греша самата сграда е по поръчка на богат чилиец, от където идва и името и. Редактирано 13 април, 2017 от TeshkaR28 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 6 минути , TeshkaR28 каза: Chilehaus в хамбург. Ако не греша самата сграда е по поръчка на богат чилиец, от където идва и името и. Ти си! Не е чилиец, сега ще напиша малко за сградата Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Забравих да река и че, ръбестата къща я знам, ама пак ще си трая. Ръбеста е от един ракурс, грациозна и заоблена от друг Красота! Мисля да не си траеш винаги, от теб се научава много. Чилихаус, Хамбург. Сградата е чудесен и много красив пример на експресионизма в архитектурата. Архитект Фриц Хьогер Защо Чилихаус? Такова име е пожелал възложителят Хенри Сломан – един от най-богатите хора в Хамбург в 20-тте години на миналия век. И понеже вече бил кръстил сградата на параходството на свое име, за новата офис сграда избрал Чилихаус. Богатството му идвало от търговия с чилийска силитра. Кораб. С невероятна линия и изключително въздействие върху изкушените от интересни сгради. На снимката ми е носът, който като всички забележителни неща се е случил точно такъв, поради липса на място на терена. Тази част от сградата, снимана още по време на строителството от фотографите Карл и Адолф Дрансфелд със специален обектив, допринася за световната известност – наистина има импозантен вид. Меката линия на скосените горни етажи, като палуба, направо ти се иска да проследиш с длан, така възхитително хармонично е всичко. Около 5 милиона тъмни Олденбургски тухли са употребени и с това някак напомня И за тухлените готически катедрали на Северна Германия. Строителството на тази сграда е също така истинско инженерно предизвикателство за времето си, поради сложният терен, близостта до р. Елба и опасността от наводнения. Обект на ЮНЕСКО. Включена в безплатната пешеходна обиколка на Хамбург и случихме на гид – ходеща енциклопедия на странни факти, интересни статистики и още по-интересни истории. Някои ми звучаха леко измислени, но после проверих – истина бяха. А дори не е германец. 10 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Да продължа курса на Двуцветко със спортните съоражения. 4 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Сега ще ме караш да гледам всички квалификации на 11 юни 2018, да сравнявам държавите от списъка ти и по метода на отпадането (с помощта на синия блок) да стигна до 2-3, през което време някой върл фен директно ще каже стадиона с година на основаване, ЕГН-тата на играчите и треньора, и дори ще пусне снимка как си пази кутийка с трева от тоя стадион 8 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 2 минути , Бай Добри каза: Сега ще ме караш да гледам всички квалификации на 11 юни 2018, да сравнявам държавите от списъка ти и по метода на отпадането (с помощта на синия блок) да стигна до 2-3, през което време някой върл фен директно ще каже стадиона с година на основаване, ЕГН-тата на играчите и треньора, и дори ще пусне снимка как си пази кутийка с трева от тоя стадион Това ми хареса много хахахахахахахах Всичко ще приема , ама ако има женски пол този дет отговори ще страшно. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 21 минути , Бай Добри каза: всички квалификации на 11 юни 2018 Малко ще е късно за квалификации на 11 юни 2018, че гледам откриването на Мондиала е на 14-ти... 2 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 7 минути , chandni каза: Малко ще е късно за квалификации на 11 юни 2018, че гледам откриването на Мондиала е на 14-ти... Примерно. Начи 2017. Но тва е грешна следа. Църните мутри ме водят по една друга. Подозирам, че това е стадион на Малдивите 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Стадион Rasmee Dhandu, Малдивите. Ама бай Добри позна държавата преди мен, капацитет 11850 3 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 В момента, Zaro каза: Стадион Rasmee Dhandu, Малдивите. Ама бай Добри позна държавата преди мен, капацитет 11850 Ей, Заро, достигаме God-like нива с тебе в тая игра 3 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Бай Добри и Заро Бравоооо. Тая снимка на мангалите съчетано с посетените ми държави беше голям жокер. Находчиво мислене. Междо другото е по-малък от нашия Васил Левски , но пък е покрит и по уютен сякаш. Сигурно не е далеч времето , когато и отбора им ще е по-добър от нашия 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 преди 5 минути , TeshkaR28 каза: Бай Добри и Заро Бравоооо. Тая снимка на мангалите съчетано с посетените ми държави беше голям жокер. Находчиво мислене. Междо другото е по-малък от нашия Васил Левски , но пък е покрит и по уютен сякаш. Сигурно не е далеч времето , когато и отбора им ще е по-добър от нашия Не знам от коя година ти е снимката, но към 2015-2016 треньор на националния отбор на Малдивите беше Велизар Попов, с който сме учили в едно училище. Като малки бяхме приятели покрай общи футболни пристрастия. преди 14 минути , Бай Добри каза: Ей, Заро, достигаме God-like нива с тебе в тая игра На мен ровичкането в нета за футболни стадиони са ми отдавна страст - колкото по-долна дивизия, толкова по-добре. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега