Емика Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 3 часа, Eager_Traveler_Paul каза: А моето предположение, което беше с по-ранна дата, защо така неглижирахте... Хайде, сложи ти, важно е да няма недоволни в тези празнични дни С радост ти давам ред 1 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 (редактирано) преди 6 часа, Zaro каза: А бе аз видях, че има, но какво е спечелило през 2014 няма никъде. А такива неща знам как да търся, повярвай ми. Дори и аз се поразтърсих и на официалния сайт нямаше никаква информация, което малко ме смути. В определени списания се плаща, за да те обяват за „най-добро кафе/ресторант ....”. А tripadvisor и Yelp са с доста субективни мнения. Редактирано 20 декември, 2017 от БраниB 3 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 Голям проблем, от нищо нещо стана. Не го приемайте толкова лично, че търсейки не сме открили точно това, което ни питат. Така го е задала @iaia_mama, така го е представила, за нея е било така. Хайде @Eager_Traveler_Paul сложи загадка, да се помъчим малко, а може и много 4 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 (редактирано) преди 47 минути , Емика каза: Голям проблем, от нищо нещо стана. Не го приемайте толкова лично, че търсейки не сме открили точно това, което ни питат. Така го е задала @iaia_mama, така го е представила, за нея е било така. Хайде @Eager_Traveler_Paul сложи загадка, да се помъчим малко, а може и много И все пак @iaia_mama те отсъди като победител, де да знам. Стига да намеря някоя по-интересна снимка. Все очевидни си разглеждам. Пък и история трябва да има... Редактирано 20 декември, 2017 от Eager_Traveler_Paul 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 преди 10 часа, Емика каза: Голям проблем, от нищо нещо стана. Не го приемайте толкова лично, че търсейки не сме открили точно това, което ни питат. Така го е задала @iaia_mama, така го е представила, за нея е било така. Хайде @Eager_Traveler_Paul сложи загадка, да се помъчим малко, а може и много Не го приемаме лично. Прати ни за хайвер. Търсим го там, дето го няма. 1 3 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Обичам хайвер! Моля,за следващата загадка! Лесна-трудна ,то ще стане ясно! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 преди 3 часа, Zaro каза: Не го приемаме лично. Прати ни за хайвер. Търсим го там, дето го няма. Мно-го-сме! Сил-ни-сме! 1 2 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 10 януари, 2018 Сподели Публикувано: 10 януари, 2018 Тази тема що така замръзнала? Няма ли някой добър човек да я размърда ? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 януари, 2018 Сподели Публикувано: 10 януари, 2018 @Eager_Traveler_Paul трябваше да пусне снимка. Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 10 януари, 2018 Сподели Публикувано: 10 януари, 2018 Нямам някакви чак екзотични мистични дилеми, ама давайте да видим. Аз бях отстъпил на яя_мама... 3 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Някакво жокерче... подсказка...? Че тоя камънак навсякъде може да е ? 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Великобритания? Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Тъкмо гледах нещо за Братислава - Hrad Devín ? Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Ако ви кажа къде е ще е много лесно. В Европа е. Близо е до Италия. преди 4 часа, Таньо каза: Великобритания? nope преди 4 часа, ven62 каза: Тъкмо гледах нещо за Братислава - Hrad Devín ? nope Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Албания? 2 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 преди 40 минути , t_petkov каза: Албания? Динг, динг, динг, имаме познал локацията! Къде в Албания е замъкът и как се казва той обаче? Като жокер мога да кажа, че замъкът е бил обсаждан от 2 различни велики империи. Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 2 minutes ago, Eager_Traveler_Paul said: Динг, динг, динг, имаме познал локацията! Къде в Албания е замъкът и как се казва той обаче? Като жокер мога да кажа, че замъкът е бил обсаждан от 2 различни велики империи. Petrelë Castle ? Само да си призная, че имам помощ от чичо Гугъл Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Не е Petrelë, даже там не съм ходил. А изглежда много яко. 1 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 12 януари, 2018 Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 Давам последна подсказка, с която вече ще ви е елементарно да познаете локацията и зданието - от крепостните стени пред човек се открива гледка към 2 реки. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 януари, 2018 Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 Berat castle? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 януари, 2018 Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 (редактирано) Крепостта Розафа до Шкодра? Редактирано 12 януари, 2018 от Фичо 3 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 12 януари, 2018 Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 преди 1 час, Фичо каза: Крепостта Розафа до Шкодра? @Фичо позна локацията и забележителността! Замъкът (бе направо си е крепост) Розафа се намира до град Шкодра, северната част на страната. Важна фортификация в историята на Албания. Първоначално историците смятат, че е основана от тамошните по онова време племена с индо-европейски произход, след това гърци. Обсаждали са я римляните, след това около 1400 година османците и дори съседите им от Черна гора. Като се изкачи човек на крепостната стена се открива прекрасна гледка към пресичането на две реки - Бояна и Дрин. В крепостта има полузапазена антична църква, която след това е станала римска базилика, а после по Османско време - джамия. Сега куполът е разрушен. В самия град Шкодра няма нищо интересно освен една стара римска стена и една нова, нова джамия, която е финансирана от богатите нефтени барони от ОАЕ и на стените със злато! са изписани колоните на исляма (поне когато аз ходих през 2008 година беше така). 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 януари, 2018 Сподели Публикувано: 16 януари, 2018 (редактирано) С извинение за забавянето, че нещо се отнесох - ето новата загадка: Редактирано 16 януари, 2018 от Фичо 4 Връзка към коментар
Eager_Traveler_Paul Публикувано: 16 януари, 2018 Сподели Публикувано: 16 януари, 2018 преди 2 минути , Фичо каза: С извинение за забавянето, че нещо се отнесох - ето новата загадка: Абе много ми прилича на Копитото... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 януари, 2018 Сподели Публикувано: 16 януари, 2018 Ето я и на външен линк, за да може да се зуумва: 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега