ива валя Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март преди 6 часа, Alexander каза: Повечето препоръки са доста старички- десетина години, та да питам за нещо по-прясно. Къде да хапнем шницели-свински, ама да не са по 20 евро чак порцията. За сега съм набелязал този Schnitzelwirt Сладкарници, без известната в хотела, от който тръгва Sacher-а, нея съм я посещавал. Как е най-евтино да се пътува от-до летището в нормални часове от деня? https://maps.app.goo.gl/t1pMCwZDWb97kMSp9 Страхотни шницели правят. Шрудел във всички сладкарници Аnker 1
Alexander Публикувано: 5 май Публикувано: 5 май Видях, че 24 часова карта за транспорта е 8€. Не влиза пътя до летището със S7 нали? Апликацията май е зле, та откъде може да се купи такава карта?
Jorro Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май преди 14 часа, Alexander каза: Видях, че 24 часова карта за транспорта е 8€. Не влиза пътя до летището със S7 нали? Апликацията май е зле, та откъде може да се купи такава карта? Не, включва до първата гара съдържаща Виена в името си. Може да купиш билет от нея до летището, за да пътуваш до там легално . Картата можеш от автоматите им на всяка спирка да купиш или през апа им, който не е толкова зле. 4
stebal Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май Имам следната чуденка -ако кацна на летището в 22 часа, имам ли време да хвана някакъв публичен транспорт до града или да търся настаняване някъде наоколо ? Във Виена съм била само веднъж и не познавам града
Branko Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 14 минути , stebal каза: Имам следната чуденка -ако кацна на летището в 22 часа, имам ли време да хвана някакъв публичен транспорт до града или да търся настаняване някъде наоколо ? Във Виена съм била само веднъж и не познавам града Аз наскоро кацнах там в 22:30 и хванах CAT . До като разсърчвах мисля видях, че имаше толкова късно и по евтина опция с градски . Но ако имаш от експедия схемите натрупан бонус, можеш да го вземеш билета за САТ от там , така направих аз😉 2
ива валя Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май преди 22 часа, stebal каза: Имам следната чуденка -ако кацна на летището в 22 часа, имам ли време да хвана някакъв публичен транспорт до града или да търся настаняване някъде наоколо ? Във Виена съм била само веднъж и не познавам града Няма проблем.Ние пристигнахме в 12 часа през нощта,защото полета закъсня.S7 работеше и билети си купихме.На летището има табели и на земята стрелки. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега