Elena Dicheva Публикувано: 19 февруари, 2015 Публикувано: 19 февруари, 2015 Със сигурност три седмици във Венецуела през Април,с цел Angel Falls,Roraima и малко моренце.После лятото Портигалия да видя една загадка и за по студено време ще го мисля,между Шри Ланка или Колумбия,Мексико. 9
Childish Публикувано: 20 февруари, 2015 Публикувано: 20 февруари, 2015 Със сигурност три седмици във Венецуела през Април,с цел Angel Falls,Roraima Някои хора вече ти завидяхме...Надявам се да споделиш после снимки и разказ 1
Elena Dicheva Публикувано: 20 февруари, 2015 Публикувано: 20 февруари, 2015 Разбира се,че ще разкажа и споделя,а и самата ще питам тук за Каракас.Съжалявам,че не съм била по рано регистрирана тук,когато си купихме билетите за Каракас,откъдето ще почне приключението.Декември буквално, тази полупка беше шестица от Тотото с Air France.Самото обикаляне там,група за Водопада и седмица за Рораима също е много добра цена.Ще дам коотдинатите на фирмата,които ми организирват там,вътрешни полето,носачи,спане и т.н. 3
palia4i Публикувано: 25 март, 2015 Публикувано: 25 март, 2015 ах, ах как завидях, и никак благородно дори , на всички онези с азиатско и южно-американските планове. моите са чисто европейски: 1-5.05 - Белград /сигурно/ 10-14.07- Котор, Будва, Дубровник /сигурно/ 14-22.09 - Поругалия /сигурно/ През октомври, в зависимост от възможностите на групата за отпуск, или за 6-7 дни - Кан, Монако, Монте карло, Ница, Антиб, Сен тропе, или 10-тина и отгоре - Тоскана /не се знае, наникъде е още/ През ноември с кола - езерата в северна Италия и Швейцария /сигурно/ остава да се изберат датите. ми, толкоз, скромно, но с голямо желание и да се реализира, все пак само да сме здрави 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега