wali Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 Благодаря !А според вас струва ли си да се наеме кола за ден два за трима души?Гледам тук Goldcar-ако се плати пълната застраховка според мен няма блокирана сума по картата? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 Ако ще ходите само до големи градове (Венеция, Верона, Болоня, Флоренция) няма смисъл, по-добре влак. Ако искате да видите малки градчета и селца, тогава да. Билета Местре- Венеция е към 1 евро, ако вземете дневна карта влиза в нея. 1 Връзка към коментар
wali Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 Да,върти ми се нещо като идея за Виченца,Верона и Сирмионе ,но ми се струва ,че времето е малкоКакто казах -всичко е в суров вид и се надявам на по-опитни да споделят А дали времето е подходящо в началото на октомври за Венеция-мисля не би трябвало да е студено? Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 11 юни, 2016 Сподели Публикувано: 11 юни, 2016 Да,върти ми се нещо като идея за Виченца,Верона и Сирмионе ,но ми се струва ,че времето е малко Както казах -всичко е в суров вид и се надявам на по-опитни да споделят А дали времето е подходящо в началото на октомври за Венеция-мисля не би трябвало да е студено? Ами едва ли ще е студено. Според мен е късмет. Ние бяхме 4 дни в началото на февруари и беше 11-12 градуса и слънце. Връзка към коментар
wali Публикувано: 12 юни, 2016 Сподели Публикувано: 12 юни, 2016 Благодаря на всички за полезното инфо! Прочетох за някакви карти за WIFi-какво точно представляват? Връзка към коментар
wali Публикувано: 14 юни, 2016 Сподели Публикувано: 14 юни, 2016 Благодаря на всички за полезното инфо! Прочетох за някакви карти за WIFi-какво точно представляват? До колко часа е най-късното връщане от Венеция до Местре ?прочетох, че пътя е около 10 минути?Моля някой ако има инфо да пише ,защото се чудя къде да резервирам в Местре или Венеция?иска ми се да видим нощна Венеция ,но не мога да открия инфо разписанието? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 14 юни, 2016 Сподели Публикувано: 14 юни, 2016 Влак има до 00:20, автобусите не помня, но поне до 23 и нещо. Връзка към коментар
wali Публикувано: 14 юни, 2016 Сподели Публикувано: 14 юни, 2016 Супер-много благодаря! Връзка към коментар
dashikov Публикувано: 14 юни, 2016 Сподели Публикувано: 14 юни, 2016 Да добавя и само italotreno.it - Има добри цени, а и мисля че влаковете са по-добри. Връзка към коментар
Mendez Публикувано: 15 юни, 2016 Сподели Публикувано: 15 юни, 2016 (редактирано) И аз следя и се интередувам от темата за Венеция. В кой хотел смятате да отседнете? Редактирано 15 юни, 2016 от Mendez Връзка към коментар
dashikov Публикувано: 16 юни, 2016 Сподели Публикувано: 16 юни, 2016 (редактирано) Ние сме в хотел Рио, ще дам отзиви. Как можем да гледаме glass making на Мурано? Някой организирал ли си е сам подобно нещо. Пише, че по фабриките има такива демонстрации, ама как да ги намерим, предварителна резервация нужна ли е.... О и за Doge's palace има тур Doge's treasures - някой да е правил този тур? Редактирано 16 юни, 2016 от dashikov Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 юни, 2016 Сподели Публикувано: 16 юни, 2016 Нищо не е нужно, просто отивате до Мурано и търсите работилници, те се намират лесно. Връзка към коментар
wali Публикувано: 16 юни, 2016 Сподели Публикувано: 16 юни, 2016 Резервирах този хотел: hotel/ Guidi Местре. Ние ще сме с кола най-вероятно,че сме направили 10 дневем маршрут- затова и търсим места с паркиране-към днешна дата цената се е вдигнала,но вижте и вие- на мен ми го препоръчаха 2-ма мои познати Връзка към коментар
Mendez Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 wali, Кога ще бъдете във Венеция? Аз закупих билети за 17-21 и въпросът ми е от летището Тревизо-Венеция как се стига до Местре или самата Венеция? Предварително по интернет ли се закупува билет за бус,влак или на летището мога да си закупя билети директно и за кое по точно? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 wali, Кога ще бъдете във Венеция? Аз закупих билети за 17-21 и въпросът ми е от летището Тревизо-Венеция как се стига до Местре или самата Венеция? Предварително по интернет ли се закупува билет за бус,влак или на летището мога да си закупя билети директно и за кое по точно? Автобуси тръгват от летището в Тревизо, минават през Местре и спират във Венеция.Билети съм купувала на място, но ако е по-ниска цената онлайн, то можете да се възползвате. 1 Връзка към коментар
Robii Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 На летището има градски автобус, който отива да гарата в Тревизо. След това се качвате за Местре. Отделно има две фирми, които правят трансфери до Местре и Венеция. Едната спира на паркинга Трончето, а другата на пиацата с автобусите. И двете ще ви закарат за 10-12 евро. Не съм взимал билети предварително. Работил съм в района ако ви трябва друго. 2 Връзка към коментар
Mendez Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 Благодаря за инфото. Автобусите имат ли номер или са с табелки "Treviso" - "Mestre" ? Първо самостоятелно излизане ще ми е за това искам да бъда подготвен, а и ще водя булката няма да се излагаме я. :D 1 Връзка към коментар
Robii Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Това е много малко летище, само една писта и няма как да се объркате. Излизате и вдясно са автобусите, доста нашарени. На едните пише ATVO, на другите Barzi. ATVO пътуват по-бавно, около час, а другите около 40 минути. Но бързите спират на Трончето, а пиацата е по-удобна. И двата спират на гарата в Местре и после Венеция. Съобразени са с полетите, да обслужат пътниците. Градският, който отива да гарата в Тревизо е номер 6. Билета купен в автобуса струва двойно, купете го предварително. Да не се чудите ако местните говорят за летището като Антонио Канова известен скулптор-художник, то носи неговото име. Връзка към коментар
Mendez Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Благодаря за информацията, Сега погледнах в сайта на ATVO за 2 билета и ми излиза: Route: From Marco Polo Airport to Mestre Arrival date: 17/10/2016 Return date: 21/10/2016 Ticket Unit price Quantity Price Return ticket (luggage included) € 13,00 2 € 26,00 Total price € 26,00 Ако не се бъркам това са билети Marco Polo Airport to Mestre и обратно Mestre to Marco Polo Airport за 13евро на човек. в Сайта на Barzi пише:PRICE (luggage included):One way ticket € 12,00Return ticket (10 days validity) € 22,00 Аз ли бъркам някъде или им е такава разликата в цените? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Благодаря за информацията, Сега погледнах в сайта на ATVO за 2 билета и ми излиза: Route: From Marco Polo Airport to Mestre Arrival date: 17/10/2016 Return date: 21/10/2016 Ticket Unit price Quantity Price Return ticket (luggage included) € 13,00 2 € 26,00 Total price € 26,00Ако не се бъркам това са билети Marco Polo Airport to Mestre и обратно Mestre to Marco Polo Airport за 13евро на човек. в Сайта на Barzi пише: PRICE (luggage included): One way ticket € 12,00 Return ticket (10 days validity) € 22,00 Аз ли бъркам някъде или им е такава разликата в цените? Летището в Тревизо не е Марко Поло... Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Сайтът на Barzi нещо не успява да търси, но ето актуални цени и разписание от ATVO http://www.atvo.it/allegati/linee/venezia_-_treviso_aeroporto_dal_1.06.16_al_31.08.166618.pdf Връзка към коментар
Mendez Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Да да.. не бях обърнал внимание. Сега прегледах по-внимателно и всичко ми се изясни. Връзка към коментар
wali Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Така,най -накрая направихме маршрута: Пътуваме с две коли -първа вечер с приспиваме в Любляна-разходка из центъра на града. 2 нощувки в Местре-Разходка из Венеция ,1 във Верона,1 в Сиена,2 в Флоренция,1 в Загреб.... Букнали сме хотели,само не знам дали няма много изморителна да е програмата Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 (редактирано) Това е много малко летище, само една писта и няма как да се объркате. Излизате и вдясно са автобусите, доста нашарени. На едните пише ATVO, на другите Barzi. ATVO пътуват по-бавно, около час, а другите около 40 минути. Но бързите спират на Трончето, а пиацата е по-удобна. И двата спират на гарата в Местре и после Венеция. Съобразени са с полетите, да обслужат пътниците. Градският, който отива да гарата в Тревизо е номер 6. Билета купен в автобуса струва двойно, купете го предварително. Да не се чудите ако местните говорят за летището като Антонио Канова известен скулптор-художник, то носи неговото име. Знаете ли дали има разлика в цената на двупосочния билет от Тревизо до Венеция закупен на място и он-лайн? Успявам само на страницата на ATVO да видя цените на билетите и се чудя предварително ли да купувам или на място, трябва ли да посочвам час ако ги взема предварително и какво ще се случи ако има промяна в разписанието на полета...? Редактирано 31 август, 2016 от DGTG Връзка към коментар
Mary Публикувано: 31 август, 2016 Сподели Публикувано: 31 август, 2016 Знаете ли дали има разлика в цената на двупосочния билет от Тревизо до Венеция закупен на място и он-лайн? Успявам само на страницата на ATVO да видя цените на билетите и се чудя предварително ли да купувам или на място, трябва ли да посочвам час ако ги взема предварително и какво ще се случи ако има промяна в разписанието на полета...? Аз съм купувала винаги на място. Дори и да има разлика тя ще е 1 евро. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега